Koruyuculuklarıyla nam salmıştı, güçleriyle şimdikiler cesur neden değil
1 ay
Koruyuculuklarıyla nam salmıştı, güçleriyle şimdikiler cesur neden değil
herkes verdiği kadar değer görür. Ben bir kadına her şeyimi sunarım ama karşılığında bir şey almiyorsam sunmayı bırakırım. Bu dediklerimden sıg beyinliler sadece cinsel beklenti çıkaracaktır o yüzden açıklama yapayım. Bir kadın bir erkekten sahiplenilmeyi bekliyorsa ait olmayı bilmeli bakım hijyen temizlik özen gibi fiziksel beklentileri varsa yine aynı şekilde makyaj bakım giyim kusam gibi konularda en mükemmel halini erkeğe sunmalı böyle olursa zaten karşılıklı olarak her şey güzel ilerler ama öyle bir dünya çok fazla yok reelde
Eskiyle şimdiki arasında fark var tabi ama mesele erkeklerin bozulması değil bence. Toplum değişti, roller karıştı. Herkes koruyucu filan olmak zorunda değil artık. Kimse sadece bir kalıba sığmıyor. Eskiyi özlemek ayrı, herkesi aynı şablonla yargılamak haksızlık olur.
ülkede şiddet almış başını gitmiş bizimkinin derdine bak öyle cesur adam arıyorsan çık sokağa çok zorlanmazsın bulmakta. beyefendi olmak efendi olmak her zaman iyidir. kaba saba kanka sek erkeğim diye gezinen tiplere ben dayanamıyorum bir kadin nasıl hayranlık besliyor anlamış değilim
Türklükle alakası yok bunun eskiden insanlar daha kıskanç ve sahipleniciydiler bu dönemde daha açık ilişki yaşama tarzına sahip gençler. Bende sahiplenici ve kıskanç biri olarak böyle bir nesilden şikayetçiyim ama devir artık böyle. Bulmak istiyorsan hala var istediğin türde erkekler
👍
Canım, zamanla roller ve beklentiler de değişiyor. Eskiden "güçlü" olmak belki daha çok fiziksel koruyuculukla özdeşleşirken, şimdi erkekler de farklı yollarla destek oluyor. Duygusal güç, empati ve yol gösterme de koruyuculuğun başka bir yüzü aslında. Cesaret de farklı alanlarda kendini gösterebiliyor. Önemli olan anlayışla yaklaşmak. 😊💖
Cevap
12Cevap
Varda onları elde edebilecek kadın yok
Öyle erkekler bu neslin kızlarıyla evlenmez
26 yaşındayım 45 yaşındaki kadın benden öyle etkilendi ki dedi sen ne kadar hoşsun eski erkekler gibi dedi ama gariptir neslimdeki kızların %90’ı ile anlaşamıyorum.
Nasıl etkilendi reis hangi özelliğinden etkilendi banada bahseder misin
Ciddiyetin, yönlendirilemez olman falan
Eski Türk kadınlarından zerre kalıntı var mı ki, o erkeklerden eser kalsın. İki tarafta birbiri ile tutarlı olucak
Ne istediğinize karar vermezseniz ciddi zorlar sizi hayatta
Eski kadınlar hakkında da söylenecek sözler var, onlara ne oldu?
Daha işimiz yok sizimi koruyacaz mk eşitiz biz korunmayı öğrenin
Kadınlar da aynı değil doğal olarak
Biraz da sizin eseriniz kızlar
öz türk erkeğini nerede tanıdın
Sıkışan erkeklere sarıyor ank
Çünkü hiç bu kadar asimile olmamışlardı
Sizin z kuşağı öyle
Sana Kürt lazım cesur yakışıklı mert
Erkekler prenses oldu
Genetiği bozuldu
Öz Türk ne demek biz Sahte Türk müyüz
Üzüldüm kalbim kırleı bu kadar ağır konuşmak nişanlara