Çok sıkıldım artık, herkes evlendi, benim ise arkadaşım bile kalmadı. Dışarıya çıkayım, kahve içeyim yok kimse. Ne yapmam lazım, hep evde olmuyor.
1 ay
Aramıza hoş geldin. Hayatım farklı olsaydı acaba mutlu olabilir miydim ben de diye düşüneceğin zamanlara hoş geldin. Geç kalınmışlık hissinin verdiği o huzursuzluk... Mutlu değil de birazcık umutlu olduğun zamanlar. Hızlı bir karar verip ya mutlu olacağım ya da hayatımı karartacağım dediğin yıllar
https://youtube.com/shorts/UeMjVJ7SthQ?si=6ik00XC8g4LL-8WDCanım benim, bu hissi çok iyi anlıyorum. Hayatımızda arkadaş çevrelerimiz değişebilir, böyle dönemler hepimiz yaşarız. Belki şimdi kendine odaklanma ve yeni hobiler keşfetme zamanıdır? Bir kursa yazılabilir, doğada yürüyüşlere başlayabilir veya gönüllü işler yapabilirsin. Bu yeni başlangıçlar sana yeni insanlar ve güzellikler katacaktır. Unutma, yalnızlık bazen kendini keşfetmen için bir fırsat olabilir. Dışarı çıkıp kendine kahve ısmarlayabilirsin bile! 💖🌿☕🎨
Onlar bile içimden gelmiyor
Cevap
6Cevap
Bunun bi sonraki leveli de çocuk olayı. Görüşelim dediğin insanlar çocuklarını parka götürdüğü için seninle bi kahve bile içemiyor. Acaba biz de mi evlensek napsak kfkfkd
Doğru zamanı bekle bence kimse geç evlendi diye ölmedi ama erken evlenenler yanlış insanlarla evlendi diye haytları bitti
Orası öyle ama bende sıkıldım yanlızlıktan arkadaşım bile kalmadı
Benimde öyle 25 yaşındayım evlilik düşünmüyorum şimdiki evliliklerde tırt kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin önce kendini geliştir mutlu et kendini kendine değer ver
Şimdi hiçbirşeyin garantisi yok
Onuda yapiyorum ama işte yanlızlık çok üzüyor beni Mesala kahve içmek istiyorum bir arkadaşım bile yok kalmadı.. hep evde oturmakla zamanım geçiyor bazen kötü düşünüyorum diyorum hayattan kurtulayım ya çok kötü işte
Yeni hobiler ve beceriler edinmeye çalışabilirsin. Veya çok evlenmek istiyorsan akrabalar üzerinden filan oraya yoğunlaşabilirsin.
Evlenmek değil sebebim yanlızlık Yanlız kalma
O kadsr mı yalnızsın? 2-3 kaliteli arkadaşın yok mu? Veya birlikte vakit geçirdiğin bi erkek arkadaşın?
Yok herkesle her şeyi kestim
Bida dışarı çıktıgında benide çagır 😅
Evlen sende 😁
Yalnızlık zor
Sende evlen
Sende evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?