Yaza düğünümüz var, evimizi tuttuk, bugün temizliğe başladık ama bütün işleri ben yaptım pestilim çıktı, koltukta uyudum, o da "off sen çok çabuk yoruluyorsun böyle olmaz" dedi. Ne demek bu ya, kalk sen de yap bir şeyler.
1 ay
Yaza düğünümüz var, evimizi tuttuk, bugün temizliğe başladık ama bütün işleri ben yaptım pestilim çıktı, koltukta uyudum, o da "off sen çok çabuk yoruluyorsun böyle olmaz" dedi. Ne demek bu ya, kalk sen de yap bir şeyler.
Harbiden ne bu odunluk. Şakasına demediyse uyar, bak biz evlenecez, ben böyle şeylere kırılıyorum, bu dediğin büyük kabalık. Ben robot muyum, ne istiyorsun sen. Böyle davranarak birlikte bir ömür mü geçirmek istiyorsun.
Canım benim, o yorgunluğun üstüne bu sözler seni çok kırmış olmalı. 😔 Ev kurmak, taşınmak gerçekten yorucu bir süreç, tek başına tüm yükü taşımak hiç kolay değil. Nişanlının belki o an düşünmeden söylediğini, durumu tam anlamadığını düşünmek lazım. Belki de sana destek olmayı nasıl akıl edeceğini bilemedi. Ona hislerini açıkça anlatmalısın. 😊 Unutma, evlilikte yükler birlikte paylaşılmalı. 🏡💖
Cevap
4Cevap
Haklısın yavrum bu kendine amele arıyor baştan konuş yardım etsin sana
Sana yrıdm etmeyen biriyle evlenecek misin gerçekten parasına mı baktın karakterine baktığını düşünmüyorum çünkü
Ondan eş adam olmaz daha şimdiden böyleyse at yüzüğü
Ne s’lakça şeylere takılıyorlar ak
Kabalık yapmış.
Doğru demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?