Bu çocuğun beni aşağı çağırması normal mi?

İş yerinde birisi var, temizlik personeli, ben memurum. Bana açıldı işte, ben de çocuktan hoşlandım biraz, o yüzden hayır diyemedim başta ama sonra işi gücü olmamış olması gözüme battı. Bir de ben ilçede tek başıma yaşıyorum, ilk kez görüştük ama ortalık yerde görüşemedik, kahve aldık bir yere gittik, yağmur yağdı, arabada konuştuk bütünüyle. Gece 12 oldu anca eve geldim, sonra düşündüm karakter olarak pek uyuşmuyor gibi geldi ama güleç ve kibar olduğum için tabir koyamadım ve eğitim durumu kafama takıldı. Çocuğu reddedeceğim, soğuk yapacağım bir türlü müsaade etmiyor, sürekli arıyor falan, evimin önüne geliyor vs. Neyse bugün ona böyle böyle bizden olmayacak, gelecek göremiyorum dedim, eğitim durumunu vs. de dile getirdim. "Bu ara konuşalım" dedi, "arayacak bir şey yok, açık açık söyledim" dedim. "İki dk aşağı in konuşalım" diyor bana, ben de inmek istemedim, hava kararmış, ben tek yaşıyorum, ne aşağı inmesi. Sonra "5 dk'ya oradayım" yazmış, ısrarla inmedim. Ben de bu kadar ısrar etmesi tuhafıma gitti, komşumu çağırdım, yürüyüşe çıktım, onunla inmiş oldum. Bana diyor, "bu yaptığın yanlıştı".

Bu çocuğun beni aşağı çağırması normal mi?