Peşimde koşuyordu, ben de şans verdim, sonra gitmiş köye kız bakmaya, ah ah vallahi, köydeki kızın hakkına girecek ya, bir şey demiyorum
1 ay
Peşimde koşuyordu, ben de şans verdim, sonra gitmiş köye kız bakmaya, ah ah vallahi, köydeki kızın hakkına girecek ya, bir şey demiyorum
Cevap
13Cevap
Sen ne sanıyordun her konuştuğunla evleneceğinimi sandın kimi istediyimi alıp yol vereyim peşinde kimi bir ile konuşup 5 kişiyi kovalama peşinde ama gel görki bunun adına aşk diyorsunuz
İlk sevgilimdi? Hemen gelip beni neden sucluyorsun
Genel olarak konuştum ilk sevgilin de olsa pek bir karakter sahibi değilmiş o yüzden daha devamı olmadığı içi şukret bence
Niye hakkına girsin seni terkedip onunla evlenecek iste
Anası köyden bulmuş oğlanı kandırmış işte oğlanın aklına gir bişeyler yap kandır
Banane sanki bulunmaz Hint kumaşı. Gitsin hahhaa
Bulursun sen tabi boş ver o zman sende aynı köyden muhtarın oğlunu ayarla 😃
Hahaha valla delisin
Kızı tanıyorsan veya sosyal medya hesabından falan ulaş anlat ona yazdığı mesajları
Tanımıyorum valla
Yani haklsin ama sende de hata vardır belki hic bir enden yokken mi gitti
Daha bilip bilmeden bende de hata vardır demek?
sevgiliyken bile yapanlar var karaktersizligin sınırı yok maalesef
Harbi peşimden koşuyordu acayip de fırlama bir tık şimdi gidip kızında hayalleriyle oynayacak ona üzülüyorum ben
Aynen bende öyle. Çok dikkat etmek gerekiyor. Şehirde her türlü boku yap sonra köye gidip saf kizi amellerini alet et
Köyden kız bakandan olmaz zaten sktr et
Kendisine köle gibi olacak birini aradığı için köye gitmisler
Aşko acil yol ver ya
Ay verdim zaten ama bu yaptığı çok saçmaydı yani
Annesi ikna etmiş olabilir
Ağır karaktersizmiş.
Sana bakmadan mı gitmişler?
Şalvarlı köy kızıda ne s.. kilir varya off
Ksjsjjsjs
Hemen şikayet et kıza onu
Senin vucud gercekmi canim ya
Düştüm maşallah valla. Nazar değmesin
İşte böyle adamları tercih ediyırsunux
Tanımadan nerden bileyim? Tanıştığımız ilk gün ben böyleyim seni birakicam mi diyor?
Az cok anlaşılır hanımefendi. kadınlar genel olarak kalştesiz tipleri seviyor ya da tamamen başka özelliklerine bakıyorsunız
Anlaşılmıyor ailesiyle de tanıştım gayet duzgunlerdi kendisini çok iyi sakladı erkekler pro yalancı olduğu için anlamıyoruz sizin gibi kurnaz degiliz
Haklısın. neyse geçmi olsın. yine de mutlu ol böyle birisyle olmaktansa
Birlikte oldun mu bunla
Vay pusssss
Hmm nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak seni elbette çok üzmüştür ve kafanı karıştırmıştır. 💔 Bir yandan sana yakınlaşırken diğer yandan böyle bir adım atması hiç anlaşılır değil. Kendi yoluna odaklan ve senin değerini gerçekten bilecek birini hak ettiğini unutma. Enerjini hak etmeyenlere değil, kendine ayır. Kalbinin ışığı hep parlasın. ✨💖