Kızlar, Annem başka bir adamla görüşüyor?

bunu tekrar paylaşıyorum kızlara özel olarak çünkü ilk attığımda cavap verenlerin hepsi erkekti. kızların da düşüncesini merak ediyorum (ve baştan uyarayım böyle bir durumu yaşamayanlar ve psikolojisi benim gibi olmayanlar beni anlayamaz bu yüzden saçma yorumlarınızı kendinize saklayın ) şimdi anlatayım geçen gün bir rüya görmüştüm. annem biriyle mesajlaşıyordu. sonra annem telefonunu bir yere bırakıp gidiyordu. ben de daha sonra gelip annemin telefonuna bakıyordum. mesaj geliyordu ve bu bir adamdandı. sonrasını hatırlamıyorum uyanmıştım sanırım. bu rüyayı anlatacaktım ama fırsatım bir türlü olmadı. çünkü annem çalışmıyor olmasına rağmen şu sıralar sürekli bir yerlere gidiyordu ve gece 1e kadar gelmiyordu. bazı günler kursu vardı ama o sabahları oluyordu. kursun saatleri 12.00-15.00 arası oluyor. her zaman kursu bittikten sonra da eve gelirdi yarım saat içinde ama son 10 gündür kursu bitmesine rağmen 19.00 gibi gelmeye başladı. ben de şüphelenmedim değil böyle olunca. kendi başıma gidiyorum diyerek konserlere gitmeye başladı ama önceden anneannemle teyzemle falan giderdi. bundan da bir kuşkulandım. sonra dün annemin telefonunu açıkken gördüm. yani masada duruyordu ve kilit devreye girmemişti. bir bakayım dedim. rüyam ve olan kuşkularımdan sonra gerçek olmadığını, sadece kendi kafamda böyle kurduğumu düşünüp kendimi rahatlatmak için baktım sadece telefonuna. ama maalesef öyle olmadı. elimle koymuşum gibi instada bir adamla olan mesajlaşmalarını gördüm. mesajı açmadan en son atılan mesajda aşkımm falan yazıyordu. ben hatta başta kadın sandım ama mesajlaşmanın tümünü bir açtım. ppde de adamın resmi vardı. yakınlaştırdım ve rüyamdakine de benziyordu. ayrıca annemin kursundan bir adammış bunu da anladım. yazışmaları görünce midem bulandı annemden iğrendim nefret ettim. gittim odama kapandım ağladım. sonra annemin gece gece biriyle telefondan konuştuğunu duydum. sinirle gittim kiminle konuşuyorsun dedim. o da hemen başka bir odaya gitti bir süre sonra geldi noluyor sana diye bağırdı. ben de noluyormuş acaba, ne sakladığını öğrendim dedim. ne saklıyormuşum dedi. git bak mesajlarına acaba neyi öğrendim dedim. o adam hakkında küfürler falan ettim. bu sırada da anneannem ve teyzem uyandılar yanımıza geldiler. benim sinirden ve üzüntüden elim ayağım titriyor. bacağımın titremesini durduramadım. anneannem çok korktu beni sakinleştirmeye çalıştı. annem de beni hala iftira atmakla suçluyordu. ben gözümle gördüğüme mi inanayım sana mı. o adamı savundu durdu. beni ve kardeşimi o adama tercih etti. bugün de aldı başını çekti gitti. bizim bir tane daha evimiz var yani teyzemin evi. kardeşime oraya gittiğini ve orada kalacağını söylemiş ama ben inanmıyorum çünkü anneannemden anahtarı istediğini duydum ve anneannem vermedi anahtarı. yani başka bir yerde kalıyor ve bu midemi iyice bulandırıyor. ondan daha çok nefret ediyorum. 3 günlük bir adam için nasıl aileni silersin ya sen. annemle aram bundan sonra eskisi gibi asla olmayacak. gerekirse babamla yaşarım annemin yüzüne bir daha asla bakmam. bu anlattıklarımı sanki sizin başınıza gelmiş gibi yorum yapın. böyle okununca belki kolay gibi gözükebilir. ama benim açımdan hiç öyle değil. çünkü geçmişte yaşadığım şeylerin psikolojisi bu olayda beni etkiledi.

Kızlar, Annem başka bir adamla görüşüyor?