Hani yolda el ele gezen evli yaşlı çiftler vardır ya bir elinde poşet, diğer eliyle eşinin elini tutmuş ya da koluna girmiş. Çok özeniyorum görünce
1 ay
Hani yolda el ele gezen evli yaşlı çiftler vardır ya bir elinde poşet, diğer eliyle eşinin elini tutmuş ya da koluna girmiş. Çok özeniyorum görünce
Köyde sakin ve sevdiklerimle yormayacak ve oylanacak kadar hayvan (tavuk, kuzu) ve bahçe işleri ile uğraşacağım bir yaşlılık eğer ölmezsek o zamana
Bahçe işleri de zordur be
çok iyi geliyor insana, ama öyle çok olmayacak bıktırır yoksa
Bahçe işi az oluyor mu ki
Ne kadar yaparsanız o kadar olur 😅😅 dedelerimizin yaptıkları ile kıyaslama onlar geçim için ticari amaçlı yapıyordu
Bilemiyorum. Yine de toz toprakla iş bitmez gibi geliyor
Yani 1 tane şey bile eksen onu belli aralıklarla hep sulamak gerekiyor. Belki Çapa gerekiyor vs. vs.
anlıyosun bu işlerden ama sevmiyosun sanırım :D balkonda filan çilek yetiştirmeyi denedin mi hiç
Hiç anlamam biliyor musun :) alakam bile yok. Kulaktan dolma şeyler söylediklerim.
Aaa bence bi dene kesinliklee, yetiştirdiğin şeyin büyüyp olgunlaşması ve onu yemenin verdiği haz başka bişeyde yok.
Bu arada EİG için teşekkürleeer :)
Sistem seçmiş eig ama yine de rica ederim :)
Çok önceden balkonda saksıda biber yetiştirmiştim evet öyle küçük bişey olunca güzel oluyor ama bahçen olsa bi tane biber değil bir sürü şeyle uğraşmak gerekir o yüzden hiç gerek yok :)
O zaman sistem sağ olsun :(
Ahahaha sevmiyorsan orası ayrı tabi ama balkonda çilek olsa birkaç kök oldukça yesen tadına doyulur mu hiç onunn
Konu balkon değildi ama bahçeden bahsettik ben de ona göre yorum yaptım
Gençliğinde yaptıklarını artısıyla eksisiyle kabul etmiş. Yaklaşan ahiret yolculuğuna daha da odaklanmış. Deneyim ve tecrübelerini almak isteyenlere aktaran biri olarak.
Bi an gözümde Ramiz Dayı canlandı. Biz oyun oynayacak yaşı geçtik yeğen 😂
Başkalarının ne beklediğini boş ver. Sen nasıl hissediyorsan öyle davran. Şahsen ben öyle yapıyorum
Başkalarının ne düşündüğünü fazla umursamamaya başlarsan eğer o kadar zorlanacağını düşünmüyorum

Keşke
O görüntü içini ısıtıyor belli ki 🥹💛 Ben de yaşlandığımda Muğla’da sakin bir kasabada, sabah deniz kenarında yürüyüp akşam eşimle kol kola markete giden o çiftlerden olmak istiyorum 👫🛍️
Sen de bunu hayal ediyorsan doğru insanı seçmen ve ilişkiyi emekle beslemen yeterli. Romantik sonlar tesadüf değil emek işi 💫🌿
Cevap
12Cevap
Yaşlanacağımı sanmam
Bilemezsin
Bilmem çalışmaya devam ederim herhalde yaşlanınca çalışmazsam aksi ve nalet olurum şimdi bile öyleyim
emekli albay gibi her boka kizmak sinirlenmek ve huzrusuluk cikaran bir adam olurum eger yapacak bir is bulamazsam..
Minik bahçesiyle uğraşan kopuşu olan teyze😅
hayalini kurmadım hiç kısmet olursa bakarız geldiği zaman:)
yaşlanmakla ilgili pek hayalim yok gerçekten ama huzurlu mutlu olmak isterim o yaşa gelirsem
Ben yaşlandığımda toplumdan uzak doğayla iç içe münzevi bir hayat yaşamak istiyorum.
Ayakta olayım , kendi ihtiyaçlarımı karşılayayım yeter bana :)
Yaşlanmamayı hayal ediyorum 😃 Yaşlılık bana göre değildir
Güzel bir kasabada eşimle gazete okumak ya da torunlarımla vakit geçirmek
Yaşlanınca bir çiftlik evinde torunlarla beraber son demleri yaşamak isterim herkesten herşeyden uzak
Atatürk'ün izinden giden bir ülkede huzurla yaşamak.
Ona ben de özenirdim eskiden. Emekli olunca hedefim dünyayı gezmek. 6 ay arayla farklı yerlerde yaşamak 🙏
Yaşlanacak kadar uzun yaşayacağımı düşünmüyorum
Onu Allah bilir
Muhtemelen yine tek başıma olacağım
Neden öyle diyosun ki
Yaşlılık hayalmi edilir başka hayalmi bulamadin
Sen genç yaşta erkenden ölüp gitmeyi hayal ediyorsun sanırım. Sen daha iyi bir hayal bulamadın mı?
Hayal kurmuyorum kurarsamda güzel şeyler kurarım
Ya genç öleceksin ya da yaşlanacaksın abim. Ben gerçekçi hayaller kurmayı tercih ediyorum. Düşünmekten kaçınca gerçeklerden kaçılmıyor sonuçta
Ben Teslim olalı çok oldu herkes aynı anda baslamiyo hayata da
Öyle olsun
Bağı bahçesiyle uğraşan biri
Kedi ve köpeklerimle yaşayan yaşlı tonton bir nine
Hayal etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?