Kişilik & Karakter Yasliyken kendinizi nerde nasıl ne durumda görmek istiyorsunuz veya hayal ediyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Zihin okumalı soruma cevap verin Güncellemeler+1 yıl Son soruma gelin lo Yasliyken kendinizi nerde nasıl ne durumda görmek istiyorsunuz veya hayal ediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. genç ölürüm ben 0 0 Yorumla
Paseante Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Çanakkalde 5-6 tane evim var birinde oturuyorum diğerlerinden kira alıyorum deniz kenarında misgibi hava iş yok güç yok gelirin var misssss 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oh be torunlar ziyarete gelsin Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Akşama kadar yeni nesili eleştiren a haberi izleyip bayramda verilen 3000 tl şükürler olsun demekle geçireceğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyun kime Yorumla Gök-mavi +1 yıl Akp ye 😳🤣 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ay ele avuca düşmemiş kocam beyle ve bastonumuzla kol kola gezip torun severkene görebilirim 🥰🥲 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımın askıyla denize karsı sarap bardagında visne suyu icerken goruyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ölürsün teyze Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk kız meyve suyu iciyorum Yorumla Soran +1 yıl Yaninada pismaniye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iy sevmem onu ya Yorumla Soran +1 yıl O zaman kremali gofret Yorumla
minareci35 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Zeytin ağaçlarımın içine ev yapıp onlarla ilgilenirken görüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oh oh Yorumla minareci35 +1 yıl Huzura ihtiyacım var Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Senin bu yaslılıkla derdin ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlı teyze koydum pp ye ordan aklima geldi sonda değiştirdim Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Torunlarımı gezdirerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dede olcan tabi Yorumla
Darknesssss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Görmek istemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsteğe mi bağlı gördün desek nasil olurdu Yorumla Darknesssss_ +1 yıl Düşünmek bile istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
genç ölürüm ben
Çanakkalde 5-6 tane evim var birinde oturuyorum diğerlerinden kira alıyorum deniz kenarında misgibi hava iş yok güç yok gelirin var misssss
Oh be torunlar ziyarete gelsin
Akşama kadar yeni nesili eleştiren a haberi izleyip bayramda verilen 3000 tl şükürler olsun demekle geçireceğim
Oyun kime
Akp ye 😳🤣
Ay ele avuca düşmemiş kocam beyle ve bastonumuzla kol kola gezip torun severkene görebilirim 🥰🥲
Hayatımın askıyla denize karsı sarap bardagında visne suyu icerken goruyorum
Ölürsün teyze
Yokk kız meyve suyu iciyorum
Yaninada pismaniye
Iy sevmem onu ya
O zaman kremali gofret
Zeytin ağaçlarımın içine ev yapıp onlarla ilgilenirken görüyorum
Oh oh
Huzura ihtiyacım var
Senin bu yaslılıkla derdin ne
Yaşlı teyze koydum pp ye ordan aklima geldi sonda değiştirdim
Torunlarımı gezdirerek