Hahaha 😂 Ben hiç zannetmiyorum. Çünkü mesela o kadınlara soesan ileride kendinizi bu durumda mı görüyorsunuz diye hayır derlerdi, kim bilir neler söylenirdi. Dolayısı ile sen şu anda bu ihtimali görebiliyorsan bilinçaltın bundan kaçınmak isteyecektir. Sadece bir sebep arıyor, bekliyor bu ihtimali elemek için...
Yaslanmisim, torunlar olmus. Haftasonu evimin bahcesinde kosusturuyolar. Ben oturuyorum gelinler kizlar hizmet ediyor. Etsinler bir zahmet demi bizde yapiyoruz Şu an sonucta. Hava guzel gunesli bahcede havuz var cocuklar yuzuyor oynuyor. Beyim yanimda kahvesini iciyor. Kedim kopegim var evde. Huzurluyum aaa bide ne olsa begenirsin gelinle kiz kavga ediyor butun huzurumun icine ediliyor Tam boyle goruyorum kendimi
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Fethiye'de güneşin batışını izliyor olarak görüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim için hayırlı olanı temenni ediyorum. :) Ama istediği fizikte ve görünümde benim için hayırlı olan kişi birlikte ile ve istediği kariyer hedeflerine ulaşmış. 🙏🏻😊🍀🤍
Bir nehir, deniz kıyısına yakın evimde, bahçede hamak’ta uzanıp bir yandan kuşların cıvıltısı ve rüzgarın esintisi eşliğinde kitap oluyor olarak görüyorum. Ya da kadınımla sarmaş dolaş.