Sokaktaki çocuk gürültüsü ve küfürlü bağırmalar için yasal olarak ne yapabilirim?

Merhabalar, bizim sokakta komşularımızın çocuklarının arkadaşları geliyor, 20–30 kişi oluyorlar. Ben KPSS ve AGS sürecindeyim ve kesinlikle ders çalışamıyorum. Bağırarak aşırı gürültü yapıyorlar, ileri derece küfür ediyorlar, iğrenç iğrenç konuşuyorlar.
Ailelerine durumu söyledim. Alt komşu umursamadı, çocuklarını savundu. Üst komşu daha yapıcı, uyardığını söyledi, kendi kızının ders çalıştığını da belirtti ama aynı şekilde onun çocukları da herkesi topluyor.
Biz çocukları güzel bir şekilde uyarıyoruz ama dalga geçiyorlar, küfür ediyorlar, saygısız davranıyorlar. Ailede erkek olmadığı için ciddiye mi almıyorlar bilmiyorum. Sizce ne yapmamız gerekiyor?
Annemin tansiyonu var, ablalarım çalışıyor, yorgun geliyorlar eve. Abim bizden 3 kilometre uzakta yaşıyor. Herhangi bir tartışma olduğunda büyümesinden de çekiniyorum çünkü çocuklar çok terbiyesiz ve saygısız.
Aileler ise kendi rahatları için çocukları sokağa salıyor gibi; biz de tüm sıkıntısını çekiyoruz, sürekli rahatsız oluyoruz.
Sokaktaki çocuk gürültüsü ve küfürlü bağırmalar için yasal olarak ne yapabilirim?