Ben çalışamıyorum çocuktan dolayı ama hiç param da yok. Böyle de kötü oluyorum, ihtiyacımı karşılayamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
1 ay
Vermeyi kes sorarsa once kocalik gorevini yerine getir sonra dersin
Boşa
Çocuk?
Biz anlaşamadık boşandık çocuk eşimde kaldı nafaka 5000 tl ama ayda 26000 tl yolluyorum ortalama
O sorun iste
Çocuk kaç yaşında sizin
10 yasinda kızım benim sizin
5 yaşında sizinki büyükmüş biraz yenimi boşandınız
Evet 1 yil oluyor sorunu beğendim
Evliliğin içinde parasız hissetmek çok yaralayıcı 💔 Kendini hem çaresiz hem değersiz hissetmen çok normal.
Önce eşinle sakin bir anda konuşup “evin geliri ikimizin, benim de düzenli harçlığa ihtiyacım var” diye netçe söyle. Miktarı birlikte belirleyin 💬
Gerekirse online minik gelir getirecek işler de araştır. Ama unutma sen bu evin ortağısın, misafir değilsin 💪💕
Cevap
9Cevap
Alkah yardımcın olsun eşinin kumar alışkanlığı var mı?
Nasil yani sacma geldi bana benim esim cuzdaninda 4 bin tl altina duserse tamamlarim
Konuş bunu sorun edicek kadar öküz değilse
Bunu kocana söyle esske değilse veri zaten
Sikke sikke vericek
harçlık verene bakacaskın
@Get-Kloser aç karnını doyur
@Get-Kloser neden zoruna gitti :())
@Get-Kloser Önünüze gelene esc demeyi bırakın artık ya
@kissladyy sana birsey demedim. Senlik bisey yok.
@Get-Kloser Ha ona dedin ha bana değişmiyor hemcinsim sonuçta😄
@kissladyy hmm. Hepimiz ayniyiz diyorsan, esc olan kadin oldugu icin, sende otomatik oylesin yani? Genelleme mi yapmaliyim?
@Get-Kloser Yapsana canım
Eşin para vermiyor ise cebinden alman hak
İstediğini sende verme
kac yillik evlisiniz
Aldatt haketmiş
Ne fiyatı?
Yüzüne kimse bakmıyor üzerine para veriyorsun yinede seninle muhattap olan yok çok acıyor demi😃
İçinde ki kadın nefreti hiçbir hemcinsimin sana bakmamasından kaynaklı belli😄rüyanda mı araban var yoksa day dremaing dünyanda mı? Herkes sen gibi hayat yaşamıyor ya paramda arabamda var. Sen paralı olsan bile 2. plandasın. bi kere karakterin yok
Buraya rakam yazayım ibanıma kuruş atamazsın BİM fakiri
Çocuğunun annesini aç bırakan adam başına ne gelecek zannediyor?
Püff çok boş yapıyorsun
Fazla bile kaale aldım
Neden ayril ondan, bosan ve mutlu olacagin birini bul demiyorsun? Onun yerine neden aldat diyorsun? Cunku kalbin kirli, herkesi kendin gibi zannediyorsun
Sen bana esc diyip duracagina kadina para atta gorelim yuce gonullulugunu ve cozumlerini
Sana esc dedigim icin ozur dilerim. Ama beni cok kizdirmistin. Umarim demek istediklerimi anlamissindir.
Özrün kabul edilmedi
Kabul edilmesi icin sen ikna etmek isterdim ama soru sahibini yeterince rahatsiz ettik bu kadar yorum adediyle. O yuzden umarim edersin.
hmm zor işin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar