Kendime bakmaya, özgüvenim artmaya da başladı ama nasıl yaklaşacağımı bilmediğimden elde var sıfır.
1 ay
Kendime bakmaya, özgüvenim artmaya da başladı ama nasıl yaklaşacağımı bilmediğimden elde var sıfır.
Ufak ufak basla mesela sokakta yalandan yol sor şu market buralardaymis ne tarafta vs. Kütüphaneye git kızların yanına oturmaya özen goster kalemin ne güzelmiş aynısı bende var gibi basit kısa şeylerden başla bunlar çok ise yarar
Ya biliyor musun hoşlandığıma yaklaşamıyorum ama mesala bir kasiyerle bazen bir iş arkadaşıyla ya da bazen gittiğim yerde bir sekreterle ya da işimi yapan çalışanla güzel sohbet edebiliyorum ama gel gelelim hoşlandığım kıza açılma konusunda yanlış anlaşılmaktan yanlış tepki almaktan korkuyorum
Almazsın ama boyle utangaç olursan alırsın
Kadınlar kendinden emin cesaretli erkekleri ister
Evet haklısın teşekkür ederim
Senden öneri almam lazım acil.
Nasıl yaklaşırsan yaklaş ama Allah aşkına cinsellik için yaklaşma, sevmek sevilmek için yaklaş ama hak edene yaklaş, seni üzecek kişiden uzak dur.
Biliyor musun hiç bir zaman o amaçla yaklaşmadım hep güzel sevmek istedim benim için bağ kurmak , sevmek , sevilmek ön plandaydı hatta öyle uzaktan severken başkasına bakmak bile içimi acıtırdı ta ki bir iki kişiye açılıp duygularımla oynana kadar yanlış kişileri sevene kadar şimdi de bir şey değişmedi ama ümidim kalmadığından açılamıyorum işte
Yanlış anlama senin nezdinde konuşmuyorum ama bana aynı senin dediklerinin tıpatıp aynılarını diyen oldu, konuşmak istedim bende konuşuyorum felan bir baktım sağda solda kız aramaya devam ediyor. O yüzden bu söylemler felan güven vermiyor artık bana ama samimi isen gönlüne göre biri girer inşallah hayatına.
Ben samimiyim zaten hayatıma pek kimse girmedi güzel dileğin için teşekkürler amin diyeyim madem
Utangaçlık sonrası toparlanmak zaman alıyor ama sende o süreç başlamış 👍 Kendine bakman ve özgüveninin artması çok değerli bir adım 💪
Önce sohbet etmeye odaklan. Hemen “kız arkadaş” hedefiyle yaklaşmak seni geriyor olabilir 😊 Ortamlara gir sosyal uygulamalarda yavaş yavaş mesajlaş tanıştığın kızları insan olarak tanımaya odaklan. Zorlandıkça pes etme süreç bu 💛✨
Cevap
1Cevap
Sürekli pratik yap. Zaman içerisinde tecrübe edersin.
Teşekkürler
Mesleğin ne?
Psikolog
Nasıl utanıyorsun o zaman?
Bir sürü psikoloji kitabı okumuş olman lazım ve derslerini almış olman lazım
Yalan mı söylüyorsun
Onunla alakası yok ki
Neden yalan söyleme ihtiyacı hissedeyim birbirimizi tanımıyoruz
Ben iletişim kurmakta zorlanıyorum demedim geçmişte utangaç olduğum kızlarla ilişki anlamında zorlanıyorum dedim
Ve de psikolog da olsak insanız bazı şeyleri aşamayabiliriz
Anladım kaç yaşındasın peki
27 sen
29
Hmmm
Hmm?
Aklıma bir şey gelmedi ondan
Nerelisin
Hatay sen
İç Anadolu djjd
Ne de güzel tarifmiş sjsj
Orada mı yaşıyorsun peki
Karışık sürekli yer değiştiriyorum
Nasıl sürekli değişiyor ya
Sık sık seyahat diyelim. Genelde İstanbuldayım
İş seyahati mi
Yok ya karışık işte djjd
Anlamadım ama neyse sjsjks
şu an seni tanımadığım için çok bilgi veremiyorum kısaca 😅
Açık adresini istemedim ama sonuçta😂
Mesala konyada yaşıyorum deyince ismini soyismini bilsem bile koca konyada seni bulamam
İstanbul'da yaşıyorum 😂😂😂😂😂
O örnekti ben neden sık taşınıyorsun diye merak etmiştim onu söyledin zaten😂
O da çok soru sormaman içindi😂😂😂😂
Şaşırtmaca😂
Ben şaşırtmacaları yemem de neyse sen bilirsin😂
Gerçekten psikolog musun 😂😂
Şimdi de sen soruyorsun haa
Evet psikoloğum😂
İnanasım gelmiyor nedense😂😂
İnanmak ya da inanmamak sana kalmış
Tek cümleyle kanıtla😂
Neden kanıtlama ihtiyacı hissedeyim