Kız arkadaş edinemiyorum ya da kız ortamı nasıl yapabilirim?

Merhabalar ben lise son sınıfım yaşım yeni 18 oldu ama yaşımı göstermiyorum erkeğim boyum ise 155 çevreme arkadaşlarıma baktığım zaman denizden balık tutar gibi kızlar kendiliğinden gelip konuşuyor ya da böyle çok güzel ortam yapıyolar. daha önce bir kız ortamım olmadı ya da pek fazla bir kızla buluşmadım. lisede iken hoşlandığım kızlar olurdu tenefüste giderdim yanlarına konuşurduk falan ama bir iki gün sonra hoşlandığım birisi var konuşmayalım derlerdi , ya şimdi de aynı iş yerinde çalışan bir arkadaşım var kaç tane kızla konuşuyor hergün benim bir kişi bile yok çevremde kız olarak. giyinmeyi de biliyorum bakımda yapıyorum diksiyonumda yüksek ama pek espri yapabilen bir insan değilim yani. Daha önce bir kız elide tutmadım realde sevgilimde olmadı hep sanaldan konuştum bir kaç kişiyle. Artık yanlızlıktan SIKILDIM , sizce napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim boş mu versem akışına bırak diceksiniz akışına bıraksam da olmuyor yine aynı arasamda bulamıyorum yani beceremiyorum kısacası sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor lütfen yardım istiyorum

Kız arkadaş edinemiyorum ya da kız ortamı nasıl yapabilirim?