arkadaşlar kızlarla hiç konuşamıyorum çekiniyorum utanıyorum ne yapcamı bilmiyorum bir kız benle konuşsa heyecanlanıyorum hiç se sevgilim olmadı ve kendimden nefret ediyorum ne yapmalıyım
Arkadaşlar kızlarla konuşamıyorum ve kendimi hiç beğenmiyorum bir kız merhaba dese bayılır kalırım çok utangacım ne yapmalıyım?
Kanka niye dert ediyorsun kızları normal insan olarak gör ilahlaştırma belli biraz yaşın küçük bekle illa sevgilin olur ama ortamlarda kendini göster seni beğensinler sonra sonra deneyim yaşarsın hemen olucak degil
Aşık olursan tamemen sıcârsın aşık olma kızlarla arkadaş ol sonra yakın birisiyle arkadaştan öte iliskini olsun bağlanmamaya çalış sen çok özel bir şey sanmışsın utangaçsın zarar yani birazcık ego lu davran
Bazen benimde gitmiyor Aynaya gec sacını felan degiştir olm belki uni de bile svgilin olmucak iş hayatında olcak üzülcek durum yok hem sevgili olmaktansa sevişcegin birilerini bul hem korkunu yenersin hem tecrübe edinirsin onun dışında ders çalıs
Kardeş o işleri ayda bir felan yapıyorum ya öyle ben ciddi düşünüyorum kardeş cidden illaki sevgili olunca bişi yaşicaksın da kızlarıda seks makinası olarak görmemek lazım yani amaç mutlu olmak
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar kızlarla konuşamıyorum ve kendimi hiç beğenmiyorum bir kız merhaba dese bayılır kalırım çok utangacım ne yapmalıyım?
En İyi Cevaplar