Çok Utangacım Kızlarla Konuşamıyorum Nedenki?

Benim sorunum çok utangacım daha önce çok güzel kızlardan teklif aldım, fakat cesaret edip hiç bir kızla konuşamıyorum normal konuşuyorum fakat o anlamda konuşamıyorum. Tıkanıp kalıyorum, bir kaç kelime edemiyorum kıp kırmızı oluyorum çok tarz giyiniyorum çok sıkı vücut yapdım normal arkadaşlarıma göre vucüdum var göğüs kası vs. yani 10 üzerinden 7 bir insanım kendime göre yani ego anlamayın lütfen kendimce bu karar herkese göre değişir. Kızların bana baktığını farkedebiliyorum, beni boydan süzüyorlar gidene kadar bakıyorlar yanlarından geçerken herhangi bir kzın bana baktığını anlayıp yere bakıyorum sağa sola bakıyorum. Bildiğiniz ayağıma gelen fırsatı tepiyorum. Ama lakin hiç bir cesaret özgüven yok utagaçlığım baskın çıkıyor. Bana gelen teklifleride geri çevirdim yok sevgilim var yok şu bu bahane edip çeviriyorum oysa alakası yok. Utancımdan çeviriyorum çıksam napıcağımı bilmiyorum daha önce bir kızın elini bile tutmadım. Ne öpdüm nede başka birşeyimiz oldu. Çok suskunum insanların arasına karışamıyorum özgüven çok az yok buna ayıp olur şu bunu der diye çekingenlik de var. Ama sosyal medyaya gelince deli gibi kızlarla konuşmuşluğum oluyor. Küçükken kızları soldan çıkarır sağa kordum o kadar aram iyiydi bizim burda tipsiz arkadaş var dalga geçmiyorum özür dilerim ama tipsiz zap zayıf uzun ama bir kız ayarlıyor anlam veremiyorum benim boyum 1.70 64 kiloyum fit vücudum var kaslı saçlarımda stil kesim kaküller havada felan gözlerim kömür gibi kirpiklerim çok uzun esmerim ama aşırı değil beyaz ten le esmerin bir araya gelmesi gibi kendime bakıyorum kaşımı alıyorum traş oluyorum farklı şekillede sakal bırakdım bileklik olsun uzun tişörtler olsun dar kotlar olsun giyiniyorum dar ama çok değil klasik erkek kotu. Ben derdimi anlattım lütfen terslemeyin sizlerin görüşleriyle birşeyler yapıyorum. Şimdiden Allah razı olsun. Teşekkürler.
Çok Utangacım Kızlarla Konuşamıyorum Nedenki?