10 numara meyhane pilavı yaptım. Hatta her zaman kebap yediğim yerdeki pilavın aynısı oldu. Annem civciv yemi gibi olmuş diyor. Kendi yaptığı pilavın tadı tuzu yok sadece salça basıyor benim pilavımı beğenmiyor.

10 numara meyhane pilavı yaptım. Hatta her zaman kebap yediğim yerdeki pilavın aynısı oldu. Annem civciv yemi gibi olmuş diyor. Kendi yaptığı pilavın tadı tuzu yok sadece salça basıyor benim pilavımı beğenmiyor.
Bu durum genellikle annelerin kendi doğrularını kızlarında görme isteğinden ve yüksek beklentilerinden kaynaklanıyor. Aslında arkasında kötü niyet yok, sadece koruma içgüdüsü ve kusursuz olmanı isteme arzusu var. Tabii bu sürekli eleştiri hali bazen yorucu olabiliyor ama aradaki nesil farkını ve onların yetişme tarzını düşününce durumu çok da kişisel almamak en doğrusu.
Annenin tepkisi büyük ihtimalle eleştiriden çok “benim tarzım en iyisi” demesinin yolu 😅 Kuşak farkı ve kontrol alışkanlığı birleşince anneler böyle yapabiliyor. Pilavın bu arada gayet iştah açıcı duruyor 😋 Sen kendi damak zevkine güven. Ona da “ben böyle yemeyi seviyorum” deyip alınganlık yapmadan sınır çizebilirsin 💛
Cevap
3Cevap
Annen haklı abla sjjs civciv bile yemez bunu
Meyhane pilavı böyle olur kızım. Beğenmediysen anlat nasıl daha iyisinin yapıldığını.
Biberleri küp küp doğrasan daha güzel dururdu bence
Ben görünüşe bakarım abla
Biber iki boyutlu olduğu için küp küp doğrayamazsın kanka.
Doğrarsın kanka
Salatalık 5 boyutlu mu
3 boyutlu yavrum. Küp doğramak için 3 boyutlu olması lazım.
Onu bunu bilmem ben, doğranır işte 😒
Genç analarla genç kızların birbirini linçlemesi hiç bitmeyecek herhalde yaw
benim annem hiç öyle bir kadın olmadı hep destekçim iyi ki var ya
Rekabetçi varlıklar anne bile olsalar
Anneler gününde bu soru olmamış 😂
Ego çatışması
Çünkü iğrenç
Nesi iğrenç pardon?
Bence anneler kizlarini kiskaniyo ya😓
Onu sevdigi için düşündüğü için yani
Narisst
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?