Anneler neden kızlarını sevmez?

Arkadaslar abarttıgımı ya da kücük yasta oldugumu düsünenler icin söyleyeyim. 25 yasındayım. Ve bu olaylar ben kendimi bildim bileli var. Benden 2 yas büyük bir abim var ve cocuklugumuzdan beri hep o ne isterse alınırdı ben sadece izlerdim ve ağlardım. Ne istediysem babam aldı beni eksik bırakmadı sağolsun. Bu yasıma geldim hala her şey aynı. Para istesem vermez ne yapacaksın parayı der. Abime varını yoğunu verir. Ev işleri zaten yapmak zorunluluğum benim yapmama gibi bir şansım yok. Hasta olsam gebersem bile yapmak zorundayım. Yaptıgım da begenilmez asla orası da ayrı bir konu. Abim su içtiği bardağı bile lavaboya koymaz masada bırakır ama asla laf söylenmez. Niye bu bardağı burdan almadın diye ben laf yerim öyle bir durum. Şimdi abime ev ve araba aldılar. Benim hiçbir şeyim yok. Kendi birikmişimle scooter almak istedim 50 lik motorlardan. Ona da izin vermediler. Bir sevgilim var Şu an ve evlenmeyi düsünüyoruz. Afedersiniz cocugun don rengine kadar sorar maasından girer osundan busundan cıkar asla kimseyi beğenmez yok boyu kısa yok şöyle böyle. Tamam herkes iyi olsun ister ama bu kadarı da fazla kaç kere kavga ettim bu sebeplerden. Ben eminim ki ilerde abim evlenirse gelini çok çekecek hic bir isini begenmeyecek eminim ya adım kadar. Ama ben bunların farkındayım en azından gelinin yanında dururum ona destek olurum her neyse. Bunların hepsini de geçtim bir kere bana canım kızım diyip öptüğünü bilmem. İnternette videolar görüyorum anneler kızlarını seviyor güzel kızım diyor mesajlar atıyor. Bana gelen mesajlar sadece yemek yap, evi süpür, şunu getir bunu yap... Gururuma dokunuyor her işi yapayım yaparım da keske 1 kere güzel dille konussaydı bana. Hiç bir zaman anne sevgisi göremedim bunları da ağlayarak yazıyorum.26 yasıma giricem keşke 26 senede bir kez doğum günümde olsun beni öpüp sevseydi. Neyse arkadaslar ıcımı dökmek istedim. Ailenizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın

Anneler neden kızlarını sevmez?