Anneler kızlarıyla neden anlaşamaz?

Büyüyene kadar her şey çok iyiydi büyüdükten sonra annemin bana olan tavırları değişti sürekli benimle kavga ediyor her evde kavga normaldir bunu biliyorum ama bana düşman uyumuş gibi davranıyor eve geldiğimde asla selam vermiyor nasılsın demiyor sürekli beni suçluyor ama asla erkek kardeşime böyle değil Ağam paşam gibi sözcüklerle sürekli onu seviyor ama sürekli sen evlendiğinde defolup gideceksin diyor oğlum benimle kalacak diyor çocuğun olduğunda bakmam diyor evlendiğinde düğüne gelmem evine gelmem gibi şeyler söylüyor napacagım annemle bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana olan tavırlarının çoğunun benden para beklentisi olduğu için olduğunu biliyorum çünkü beni okutmuşlar alacaklı gibi davranıyor oğlu ona harcama yapacakken dur oğlum sen harcama yapma kıyamam felan diyor ama ben ilk defa normal bir işe girdim garantide değil hemen bana bilezik yap bilmem ne tavırlarına girdi bende beklentisini karsilamayinca sürekli kötü davranıyor o kdr düz düşünceli ki almanyadan annesine para gonderip annesine ev alanlar varmis köşede hicbir birikimim yok bunlari dusunmu
Anneler kızlarıyla neden anlaşamaz?