İleride dönüp baktığımda bu zamanlarımı güzel hatırlamak istiyorum ancak hiçbir şey yapmıyorum da. Ne yapmak lazım hayatı dolu dolu yaşamak için? Üni 3. sınıfım ve ailemden izinsiz şehir dışına tatile gidemiyorum hâlâ.
1 ay
İleride dönüp baktığımda bu zamanlarımı güzel hatırlamak istiyorum ancak hiçbir şey yapmıyorum da. Ne yapmak lazım hayatı dolu dolu yaşamak için? Üni 3. sınıfım ve ailemden izinsiz şehir dışına tatile gidemiyorum hâlâ.
Ailenden izin alma yap onlardan izin aldıkça sana hayır diyecekler bir yere gideceksin gidebilir miyim deme ben gidiyorum haberiniz olsun de. Bir de üniversite 3. sınıftasın daha bitmemiş okulun bence daha fazla arkadaş yap ve çok sosyal ol Erasmus a falan katılmayı denedin mi okulun da Erasmus varsa tabi?
Üniversite dönemi böyle hissetmenin en yoğun olduğu zamanlar oluyor 🥺 Ama emin ol her şey için vaktin var 💛
Önce küçük başlayabilirsin. Şehrini keşfet, kulüplere katıl, yeni hobiler dene, güzel dostluklar kur 🎨📚 Ailenle konuşup onlara güven verecek planlar hazırlayarak yavaş yavaş izin sınırlarını esnetmeye çalış 🚍
Hayatı dolu dolu yaşamak sadece tatile gitmek değil. Kendini tanıman, hayallerin için adım atman, içini iyi hissettiren anılar biriktirmen en değerlisi 🌿✨
Cevap
4Cevap
amaç edin
Çünkü onlar finanse ediyor. Elindeki şehri değerlendir. Ağlamayı bırak tadını çıkar
Şehir küçük
Ama hayallerin biyük. Enerjin yüksek. Örn ne yapmak istiyosunda orada yok
Yaş kaç oldu
23 olacam bu yıl
Arkadaş ortamın var mı
Vardı küstüm konuşmuyorum onlarla
Kafa dengi arkadaşlar şart. Daha sonra illa bir etkinlik, aktivite yapmak lazım. Paralı ya da parasız, senin durumuna bağlı. Gençlik merkeziyle bile bir yerlere gitmeye çalış. İmkanın varsa erasmus vs. yap. Genel olarak her şeyin anahtarı para ama para olmadan da bir şeyler yapılabilir. Kafa dengi insan bulmak için de sürekli yeni insan tanı, tanışmaktan çekinme.
Param var gezerim de tek gitmek istemiyorum. Kafa dengi insan bulsam parası yok. Parası olanı bulsam kada dengi değil uyuşmuyoruz
Parayla arkadaş tutacam kendime benle kafa dengi oldun anlaşalım yanımda dursun diye
Manita da yapamadın herhalde
Evet bitmişiz biz
Maalesef ben de öyle. Yaş 28 ama şimdiye kadar manitam olmadı. Millet 16-17 yaşından itibaren manita yapıyor, yemediği halt kalmıyor. Bana abi demeyen kalmadı ama bir kızın elinden bile tutmamışım, bir tuhaf geliyor. 😂😂 Bücürükler aşkım aşkım diye geziniyorlar etrafta, bana birinin aşkım demesini rüyamda bile göremem gibi geliyor. 😂😂 Pek bilmiyorum ama arkadaş, dost edinme konusunda daha şanslısın diye düşünüyorum, çünkü bir kızsın. Erkek olsan şu 5-6 konuya hakim olman lazım. Futbol, arabalar, motorlar, cinsellik, borsa, kumar vs. bir de üstüne onca ahlâksız düşünceler. Erkek olunca ya рiç olacan ya da рiç arkadaşların olacak, başka çıkar yolu yok. Böylelikle ne oluyor, kimseye güvenmiyorsun, kimseyi tam anlamıyla sevemiyorsun. Karşındakine kardeşim, dostum vs. diyemiyorsun. Sadece beraber vakit geçirdiğin insan oluyor. Beraber bir iş kuralım desem, Allah korusun dersin. Yapacak bir şey yok işte.
Kaçırıyım seni tatile ilk olsun
Aileme ne diyecem
aile evinde mi kaliyosun uni okurken
Hayır şehir dışı
haber verme nolcak ufak yalanlar gerekir bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?