20'li yaşlarımı boşa harcıyormuşum gibi hissediyorum. Geziyorum, okuyorum, mutlu olmaya çalışıyorum ama hayatım sıkıcı gibi geliyor. Sizde de bu his var mı? Daha iyi değerlendirmek için neler yapmalıyım? Sizler neler yapıyorsunuz? Neler hissediyorsun? Pek arkadaş/akraba çevrem yok ondan olabilir mi? Ama dostlarım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)4 ayBen 25ime kadar odamdan neredeyse hiç çıkmadım. Sosyal anksiyetem vardı. Dıṣarda kahve içmeye bile gidemezdim çünkü kendime kahve söylemeye cesaretim bile yoktu. Okulumu bitirememiṣtim o yüzden abuk subuk iṣlerde çalıṣmak zorunda kalmıṣtım. Hayatımda ilk defa 27 yaṣında gezmeye gitmiṣtim arkadaṣlarla. Iṣsizdim birikmiṣlerle gittim. Bu iṣsizlik 30 yaṣına kadar sürdü sonra 30umda iyi bir iṣ buldum ve ilk defa yurt dıṣına gezmeye gittim.
Ṣimdi geriye dönünce diyorum ki 20li yaṣları bildiğin çöp etmiṣim ama o zamanlar bunları yaṣamasaydım ṣimdi ki ben olamazdım.
Ṣimdi geriye dönüp tekrar bu kafayla 20li yaṣlarda olsam;
●direkt liseyi bitirir bitirmez iṣe girerdim ki en azından üniversite okurken daha özgür olayım.
●Üniversitenin son yıllarında ehliyetimi falan hallederdim.
●Birikim yapıp altın falan alırdım koyardım kenara.
●Hata yapmakdan korkmazdım çünkü 20lerde hata yapmazsan daha doğrusu hatanın bilincinde olmazsan bu durum 30lara kalıyor ve 30lar hata yapma yılları değil maalesef. O yüzden 20lerde korkmayın deneyin, hata yapın ama bu hatayı sürdürmeyin hemen çözüm odaklı düṣünün. ●Sevgili falan yapmazdım, aṣk meṣk evlilik düṣünmezdim. Bunlar hedefleri çürüten düṣünceler. Zamanı gelince zaten oluyor. Olmaz beni bulmaz diye düṣünüyorsunuz ama oluyor. 30undada 40indada kaliteli erkek bulmak artık mümkün çünkü çoğu kiṣi evlenmiyor veya boṣanmıṣ oluyor zaten.
● Sağlığıma yatırım yapardım yani spora daha çok giderdim, sağlıklı beslenmeye daha çok odaklanırdım.
●Daha çok kitap okurdum. Ne bulsam okurdum. Kitap okumak hem kelimeleri arttırıyor hemde konuṣma, yazma dilinizi etkiliyor. Kendini ifade edemeyen insan hep zorluk çeker.
● Çok düṣünmezdim. Akıṣına bırakırdım olayara ve insanlara çok anlam yüklemezdim.
●El alem ne diyor diye umursamazdım zaten kendileri bi halt olmadıkları için milletin iṣlerine burunlarını sokuyorlar.
● En önemlisi eğlencemdende geri kalmazdım. Konserime, gezilerime vs. giderdim. O yüzden üniversitenin baṣında para kazanmak önemli (Tabi herkes için geçerli değil) Birkaç kursa yazılmak güzel olabilirdi boya boyamak, dans, karate, dikiṣ vs. gibi. Hem kafan dağılır, hem yeni ṣeyler öğrenirsin ve insanlarla tanıṣırsın hemde ders ve iṣ dıṣında yaptığın bir aktivite olduğu için daha çok tatmin olursun hayatından.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. Sevgili dostum, hissettiğin şey tam olarak 'çeyrek hayat krizi'. Gezip okumana rağmen gelen o boşluk hissi, hayatı bir görev listesi gibi yaşadığını gösteriyor. Gerçekten eğleniyor musun yoksa sadece 'gençlik böyle yaşanır' diye mi yapıyorsun? Daha dolu yaşamak için; bir hobide ustalaşmaya çalış, sadece tüketici değil üretici ol (yaz, çiz, gönüllü ol). Dostlarının olması nicelikten daha kıymetli. Hayat bir performans sergisi değil, bir deneyim alanıdır. Kendine bu kadar yüklenme; çiçek açmak için bile zamana ihtiyaç vardır.
04 Yorumla
Soran4 ayÇok güzel söylediniz
Soran4 ayDersler konusunda baya hırslı bir öğrenciyim zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
4 aySpor yapabilirsin. Yürüyüş yapabilirsin. Temiz beslenebilirsin. Kitap okuyabilir veya namaz kılabilirsin. Saç bakımı yapabilirsin. Uyku düzenine dikkat edebilirsin. Yani kısaca bizzat kendine odaklan. Sana iyi gelecek şeylere odaklan. Ben öyle yapıyorum. Sabah yürürüm. Düzenli namazımı kılarım. Sporumu yaparım. Bazen kitap okurum bazen de film izlerim. Akşam da çıkar parka ip atlarım. Ve tabiki de erkenden uyurum. Böyle olunca hem zihinde hem enerjik hem güçlü hemde gayette mutlu ve huzurlu hissediyor insan.
01 Yorumla
Soran4 ayYapıyorum çoğunu zaten
2 sene önceki hâlim, hâlâ aynıyım sadece karakter olarak olgunlaştım. Gezme konusunda mesafeyi artır meselâ başka ülkeye gidebiliyor isen git. Balkanlar ülkesine de gidebilirsin oranın kültürü merak ediyorsan oraya git ama kitap okumayı ihmal etme.
Kültürü, yaşantıyı merak ettiğin yerlere git. Nasibimde varsa nisandan sonra 7 gün 6 gece Balkanlara gideceğim.011 Yorumla
Soran4 ayEvet yakın ülkelere gitmek istiyorum. Kitap okuyorum zaten bölümüm gereği okumam gerekiyor
Soran4 ayÖyle tabi ama sosyaleşme isteğimi durduramıyorum
Soran4 ayFelsefe
Soran4 ayEvet ya mide bulandırıcı maalesef inşallah
Soran4 ayTeşekkür ederim ☺️
Soran4 ayBddbbddn
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his çok yaygın, sende bir sorun olduğu anlamına gelmiyor 🌿 20’lerinde “boşa gidiyor” kaygısı aslında hayatının değer verdiğini gösteriyor. Biraz hedef, biraz da aksiyon eksikliği böyle hissettirir. Küçük hedefler koy; kurs, spor, gönüllülük, yeni insanlar… Dostlarının kıymetini bil ama yeni ortamlara da gir. Sıkıcı değil, sadece yönünü arıyorsun 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 4 ayboşa harcama
01 Yorumla
Soran4 ayBence de
- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
4 ayBana samimi gelmiyor dolu dolu yaşam, gencsin sen gez toz laflari.
Sonuçta hepimiz farklı beyin yapisina sahibiz. Birisi için gezmek çok güzelken diğeri daha farklı şeylerden keyif alıyor olabilir.
Bir şey insanın içine sinmiyorsa o insan iki günde değişmez bence. Zamana ihtiyaci vardır bir de sırf gencim bunu da yapayim bunu da becereyim gibi bir yarış atı havasına girmek de insanin enerjisini tüketir.
Hem keyif almak hem de kendini ufak ufak değiştirmek daha kıymetli ve insanca geliyor bana
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayDostlarin olup arkadas cevrenin olmadigini soylemen ilginc bir durum dost zaten arkadasligin gelismis halidir. Kişinin dostlari olmussa hala arkadas cevresi ister mi? 🤔 Mutluluk meslekte gezmekte yeni insanlarla tanismakta aranmaz. Herkes icin bu kavramlar dolu degildir. Mutluluk yasadigin andadır. Keyif alamadigini dusundugunde sadece degistir. Ben genelde film/dizi izlerim, arastirma yaparim, hukuk okuryazarligimi gelistirmeye calisarak geciririm. Sosyal degilim ama huzurluyum ve kismende mutluyum diyebilirim. Sosyalleşmek her zaman herkese iyi gelmez bazen yeni insanlar yüzünden kişinin hayati mahvolabilir. Sirf dershanede tanistigi arkadasina iban verdigi icin 20 ayri ceza davasiyla karsi karsiya kalan ve bu yuzden Turkiyenin farkli yerlerinde hapis yatan genc kiz bile bilemezdi basina ne gelecegini. Şu unutmamalidir. Herkes sansli degil hicbir zamanda olamayacaktir. Ne kadar realist olursaniz bardagın iki tarafını da görebilirsiniz.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Benim özellikle son 10 yılım boşa gitti, sakın sizin de boşa gitmesin. Ama bunu sakın aşk ilişkileri özelinde anlamayın gençler; bir yanım aşkı istese de ben kendimi aşka hep kapattım. Size tavsiyem; kendi sınırlarınızı koruyun, pişman olmadan birini sevmeye çalışın, doğru olduğundan emin olmadan birini sevmeyin... Bunun dışında, iş olur, okul olur, aklınıza ne gelirse, zamanı önemli konularda değerlendirerek, ileride kendinizi sağlama alın...
12 Yorumla
Soran4 ayPeki teşekkürlerler.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayata bakış açını değiştir. Bu şekilde baktığın sürece kendini sürekli eksik hisseder ve mutsuz olursun. Bu söylediğim şey gerçekten önemli bir yaşam mutluluk anahtarıdır. Elinde olanlara odaklan, ve bunlardan dolayı ne kadar şanslı ve mutlu olmak gerektiğini hisset
01 Yorumla
Soran4 ayDoğru
Aynilarini bende hissediyoeum, bir kiz arkadasim olsunda deli gibi ileri geri dusunmeden her şeyi yasamak isterdim bir eglence plur bir is kurmak plur bir cillginlik olur bir yemek yapmak plur bir cocukca bir şey yapmak olur bir huzur evinde gönüllü bir gün çalışmak olur bunlar ve hayat çok güzel ama tek başıma bende yetersiz kalıyorum
04 Yorumla
Soran4 ayTek başına da güzel biriyle de güzel
Soran4 ayBende yaşamadım biriyle illa yaşanır illaki boş ver
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayInsandan uzak kitaplara yakın ol Minik kuş bol bol kitap oku Mümkünse dil öğrendi imkanın varsa birden fazla İngilizce ve Arapça öğren mesela İngilizce bugünün dili Arapça geleceğin dili sinoloji yani Çin dili de geleceğin dili becerebilirsen onu öğren fazla arkadaşın olmasın buna lüzum yok ama birkaç tane sağlam Dost edinebilirsen Senin için çok kıymetli olur
014 Yorumla
Soran4 aySağlam dostların var. Çin ve arapça dili nedene geleceğin dili?
- 4 ay
Çin geleceğin ülkesi
Avrupa'nın çatırdamaya başladığı ortada Amerika'nın da geleceğinin çok parlak olmadığı ortada Amerika'ya güçlü kıranlar güçlerini Çin'e aktarda büyük bir oranda O yüzden önümüzde çok uzun olmayan bir zamanda ve gelecekte Çin geleceği Ülkesi haliyle Çin Dili ve Edebiyatı yani sinolojide geleceğin dili Arapça'ya gelirsek Arapça Afrika kıtasının ortak dili sömürgenin Devri bitiyor sömürge tamamen Afrika'dan defolursa ortak dilde yani Arapçada buluşacaklar ve inanıyorsan Eğer Arapça Her şeyden önce İslam'ın dili Bu yüzden bu iki dili öğrenmeni tavsiye ederim
Soran4 ayAnladım teşekkürler
- 4 ay
Rica ederim
Ne okuyorsun sen
Soran4 ayFelsefe
- 4 ay
Çok kıymetli bir bölüm
Zihni açan ve düşünmeyi öğreten Felsefe...
Fakat Batı kodlu eğitim sistemi zihinleri açmıyor. Bilakis öldürüyor maalesef..
Soran4 ayEzber istiyorlar maalesef
- 4 ay
Okulda hoca kılıklı tipler mi istiyor bunu
Soran4 aySınav varsa ezber vardır
- 4 ay
Sınav varsa öğrenme vardır poncik
Ezber yoktur
Kuru ezber sağlıklı değil
Haha, öğrenmenin yolu bazen ezbere uğrar
Buna itirazım yok
Soran4 ayYani öğrendiklerimi kitapla destekliyorum kalıcı olsun diye. Yalnız günümüzdeki sınavlar sadece ezberi öğretiyor
- 4 ay
Dünyanın hangi ülkesine gidersek gidelim kitlesel eğitim kitleleri öldürmek içindir ponçik kitlesel eğitim kitlelerin zihinlerini açmak düşünmeyi öğretmek onlara yeni beceriler kazandırmak için değildir bizim ülkemizde de aynı o yüzden yapacağımız en güzel şey kitlesel eğitimin dışında kendimize alternatif eğitim Kanalları bulmak Mesela en azından okuyabildiğimiz kadar okumak çılgınca okumak mesela. Çünkü okudukça zihin açılır ve berraktır. Tabi doğru kaynakları okursak. Okumanın; zihni öldüren ve bulanıklaştiran, çöplüğe çeviren kaynakları da var maalesef. O yüzden doğru kaynaktan beslenmeli zihin okuma sürecinde.
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Diğer soruna yazdım mi ben senin 😀😄
4 ayKampa git, kurslara git (enstrüman, dil, dans vb), imkanın varsa farklı ülkelere seyahat et (uygun fiyatlı tatil yapabilirsin), mesleğinle ilgili az bilinen dallarda kendini geliştir. Genelde çoğu meslek mensubu o meslekle ilgili program/yazılım bilgisi açısından zayıftır. Orta biliyorum diyenlerin çoğu başlangıç seviye biliyordur aslında.
03 Yorumla
Soran4 ayUygun fiyatlı tatil nasıl oluyor? Az bilenen meslek dalları olabilir
- 4 ay
Mesela çoğu insan otellerde kalıp çok fazla para harcıyor. Sadece gezmeye gidenler ise pansiyonlarda kalıyorlar veya oda kiralıyorlar. Kahvaltıyı yemeği düzgün yerlerde yapıyorlar. Gidip de açık büfe kahvaltıya para dökmüyorlar. Ulaşım için taksi pahalı olabilir, yerel halkın kullandığı otobüs kartları ile yolculuk daha uygun olur. Seyahat rotasından tut harcamasına kadar her şeyi hesaplayan siteler var. Kalınabilecek en hesaplı yerleri de söylüyorlar. Ucuz ve pis bir baraka vb değil tabi. Orta halli kişilerin kalmayı tercih edeceği türden yerler ve restoranlar öneriliyorö
Soran4 ayBaya mantıklı bildiğiniz güvenilir bir site varsa tavsiye edebilir misiniz?
Gizli Üye(25-29)4 ay25 olacağım ama benimki bomboş geçti bile, bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum ama şu anlık tek hedefim kendime yeten kendi parasını kazan biri olabilmek, boşa geçti artık elden gelen bir şey yok anı yaşamaya geri kalanı kurtarmaya bakacağız, anı yaşa bence en önemlisi bu ve bir meslek edin güzel bi gelirin olsun gerisi hallolur
01 Yorumla
Soran4 ayDoğru bu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 aySosyalliğin dibine ekmek banan biri olduğumdan olsa gerek bana çok dolu dolu geçirmişim gibi geliyor ergenliğimi. Her türden insanla arkadaş olup çeşit çeşit ortamlara girdim, hep yeni şeyler deneyip hayatı deneyimlemeye açık oldum. Tavsiyem bu olur.
016 Yorumla
Soran4 ayHep insanlarla sosyal medyadan mı tanıştınız?
- 4 ay
Neredeyse hiçbiriyle sosyal medyadan tanışmadım.
Soran4 ayÇok iyi ya okuldan filan mı?
- 4 ay
Zaten benim ergenliğimde sosyal medya bu kadar yaygın değildi. Daha ziyade sokaklar, otobüsler, kafe/barlar vs.
Soran4 ayBen sanal sevmiyorum sizinki en iyisi
Soran4 ayBende istiyorum da işte günlük hayattan pek olmuyor
- 4 ay
Son 1 ayda 100'den fazla insanla tanışmışımdır misal. Evet ben de sanal/telefon üstünden tanışmayı pek sevmiyorum.
Soran4 ayNasıl oluyor abi ya bana hiç denk gelmiyor
- 4 ay
Nedir denk gelmeyen?
Soran4 aySanal okul dışı tanışmalar çok az arkadaşlık dahi gerçekte hayatta az
- 4 ay
Etrafında nefes alan insanlar varsa, denk geliyorsun demektir. 🙂
Soran4 ayGeliyorum djdjdnd
- 4 ay
Sosyaliğimin sırrını sana vereyim mi? 🙃
Soran4 ayVer
- 4 ay
Yaşamı şöyle görüyorum, konuştuğum herkes sonunda ölecek ve yaptığım 'manyak' bulunan şeyleri kimse bilmeyecek. Yoldan insanları çevirmemi de, otobüsten arkadaş edinmemi de, sokakta millete laf atmamı da… Hepimiz ölüp gideceğiz ve ömründe yaptığın şeyleri hatırlayan kimse olmayacak. Sınırlarını belirle ve orada at koştur. 🙂
Soran4 ayÇok mantıklı denerim ndndndnd
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayYaptıkların yeterli değil anlaşılan. Aktiviteleri değiştirmeyi ve etrafındaki toksik insanları uzaklaştırmayı dene olabildiğince sadeleştirme yap eminim mutluluğu tadacaksın. Bu ruh hali biraz da psikolojik olumsuza odaklanmayın. 🐣
02 Yorumla
Soran4 ayNeşeli biriyimdir ama hiç ailecek çevremiz yok ondan olabilir.
- 4 ay
Bizimde yok inan. Akrabalık bağlarımız kuvvetli değil 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bence bu yaşlar tam kenara yatırım atmaşık yaşlar daha şimdiden para harcarsan ilerde başın ağrır He güzel bir gelirin varsa bilemem tabi seçim sizin ama böyle diğer insanlara bakıp bakıp kendini böyle suçlama.
01 Yorumla
Soran4 ayYani para birikimi yapmaya çalışıyorum. Minimalist olduğum için çok para gitmiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı.
4 ayGezmiyorum. Okuyorum sadece. Eğlenceli yaptığım hiçbir aktivite yok. Evle ilgilen okula git gel film izle döngüsünde kalıyorum. Her şey yapılmalı yapılabilir ama imkanın da olmalı. Çevreden ziyade kişinin cesareti ve hayat şartları önemli
05 Yorumla
Soran4 ayBazen farklılık gerekiyor ya katılıyorum
- 4 ay
Eğer imkanın varsa çık gez. Her hafta farklı bir yere git derim ben
Soran4 ayİmkan buldukça yapmaya çalışıyorum
- 4 ay
O zaman elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Hayat filmlerde gördüğümüz gençlik gibi değil olamaz da. Hep iyi ol ❤️
Soran4 ayCidden öyle sizde iyi olun teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
4 ayEğlen keyfine bak valla ya. Sevgiliymiş yok buymuş falan uğraşma. Boşuna hayatına stres, kavga, öfke alıyorsun. Git gez eğlen hayatın keyfine bak. Sevgili falan da yapma.
15 Yorumla
Soran4 ayBence de ya hiç çekemem Ndndnd
- 4 ay
Ciddiyim gerçekten çekilmez. İnsan yaşlanmış hissediyor. 40 oldum sanki.
Soran4 ayOha sjdjjsjsns
- 4 ay
O yüzden çok takma her şeyi
Soran4 ayYo takılmıyorum ama sormak istedim
4 ayKendinin farkında varmaya odaklan, eksilerin artıların neler, neler katabilirsin kendine hayatina. Gençlik programlari var bir süru. Avrupa gönüllülük programları hepsine başvur katil yeni arkadaşlar edin. Yol sana nereye gideceğini gösterir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Benim de 20''li yaşlarım boşa geçti hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz yaşadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim şimdi de 30'lu yaşlarım aynı geçiyor hiçbir değişme olmadı gençliğimi hiç hissedemeden yaşayamadan yaşlanıyorum
016 Yorumla
Soran4 ayŞoke yaşlı değil 30 lar yaşarsınız yine de
Soran4 ay30 yaşlar genç yine de kalan zamanı değerlendirin
Soran4 ayİsterseniz değiştirirsiniz
Soran4 ayAkılına bırakın bir şeyler yapın
Soran4 ayAkışına bırakın
Soran4 ayAdım atmanız gerekiyor bence
Soran4 ayGüven kendine
Soran4 ayBenimde yok ama var ederim
Soran4 ayİnşallah
En iyisini yapıyorsun ne güzel işte bacım Allah tan belanı mı istiyorsun daha ne olsun yoksa geziyor tozuyorum ama gönlüm boş yok mu bu boşluğa bir çare mi demek istiyorsun
07 Yorumla
Soran4 ayDjdjdnd bazen istiyorum ama hiç bir erkek hiç fedakarlık yapasım yok ya arkadaş/ akraba çevrem çok az ondan olabilir belki
- 4 ay
Knka o saçları hemen 3’e vuruyorsun, ordan doğruca sanayide bi iş bulup çalışmaya başlıyorsun tm
Soran4 ayNe diyon oğlum sennn
- 4 ay
😄
Soran4 ayÇok komik 😒
Soran4 ayDoğrudur
4 ayOkulunu bitir, gerisi çorqp söküğü gibi gelir. Instadaki yalanların peşinden koşma, hepsi boş işler. Orads gördüüün insanların çoğunun ya tuzu kuru ya sponsorları ile yaşıyorlar öyle hayatları. Yazları vizesiz yurt dışı yapabilirsin üç dört gün.
00 Yorumla
4 ayYaşantının herhangi bir yerinde, inanca ayrılmış bir alan yoksa, ne aradığını bilmeyenler gibi dolaşır durursun. Anlık keyf alır, herşeyi yaşamış olsan da hayattan sıkılmaya devam edersin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çook hayatlar harcandı öyle..
Yani aslında hep bir şeyler eksik gibi hissediyor insan.
Sonra dönüp olumlu ve güzel şeylere odaklanıyor.
Çünkü hayat devam ediyor.
00 Yorumla
4 ayMutlaka kendine yatırımın olsun, genel kültür, sanat, spor gibi... eğitimini iyi tamamla, iyi insanlar biriktir, yaşamaktan korkma...
02 Yorumla
Soran4 ayGüzel tavsiyeler
- 4 ay
🫴🌸🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok fazla gönüllü faaliyet ve kurs var. Hepsi de ücretsiz. Tavsiye ederim. İnsanın düşünce yelpazesini genişleten şeyler
04 Yorumla
Soran4 ayTavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Soran4 ayTeşekkür ederimm
4 ayTürkiye'den gitmen lazım canım. Bak Katar çölünde hem arabam hem evim hem birikmiş servetim var.
012 Yorumla
Soran4 ayHaklısınız dndndnd
- 4 ay
Bu ülkede yaşamak hayatı kaçırmaktır
Soran4 ayÖyle
Soran4 aySana diyor
Soran4 ayBen niye yazıyım sen yaz hehdjdnd vize işlemleri hayırlı olsun
- 4 ay
maalesef bebeğim Instagram yeni açtım
Soran4 ayInstagram?
- 4 ay
İnsta ne alaka ya?
- 4 ay
@Kankaneyazalım yalnızlığa iyi gelir
Soran4 ayBana mı diyorsun diğerine mi?
- 4 ay
Herkese kapanmasın diye hesap
- 4 ay
İnstagram adresini mesaj atsana
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayHayatında heyecan yoktur ya da aksiyona ihtiyacın vardır
01 Yorumla
Soran2 ayEvet ya
Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Arkadaşların olmadigi için. Kimlerle geziyorsun peki
09 Yorumla
Soran4 ayKız grubum ile
Soran4 ayÇoğu zaman hissediyorum ama bazen hissetmiyorum
Soran4 ayAkışına bırakmak ve yeni insanlarla tanışmak en iyisi djdjdjnd
Soran4 ay21/koç
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayDünyayı gez ve sınırlar koyma yeni insanlar keşfet kültürler ama emin ol Rüya gibi oluyor çak zaman sanki
00 Yorumla
4 ayZikir çek Allah'a biraz yakın ol , namaz kıl iyi gelir
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
4 aybenim hayatım karanlığın en dibi burdan kurtuluş yok daha da karanlığa gömüleceğimi bile bile yaşıyorum
00 Yorumla
4 ayHayatını yaşamak herkes için aynı şey değil.
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
4 ay20li yaşlarında mutlaka yakın birkaç arkadaşın olmalı.
02 Yorumla
Soran4 ayVar zaten
- 4 ay
Onlarla gez
Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Askeri hayat yaşıyoruz hepimiz herkesin yaptığı şeyler aynı
00 Yorumla
4 aybu yaşları dolu dolu yaşarsan yaşın 30 olduğunda 20 li yaşları ne boş harcamışım dirsin :D
00 Yorumla
4 ay21. yy en büyük yalanı , sürekli mutluluk , yok öyle bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAileden ayrıldım, anlaşamıyorduk, şimdi tek yasıyorum, barda konsum, maddi olarak özgürüm ve şu an gezme giyim hayalimi yasıyorum. uç düşün ve uygula derim canım
00 Yorumlapara lazım gerçekten çok basit bir cevap oldu ama öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHayatta herkes gelir ve gider. Sende birisinin hayatına gelir ve gidersin olan bu napacak bir şey yok herkes aynı hissediyor
02 Yorumla
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayHerkes aynı yani bunda üzülcek bir şey yok
4 ay30 lu yaşlarımı dolu dolu yaşıyorum Allah ima şükürler olsun 20 li yaşlarımı bende b.. gibi geçirdim inanır mısın 2023 de 30 uma girdiğim günden beri Italya Fransa Hollanda Belçika Isvicre Lüksemburg u gezdim
02 Yorumla
Soran4 ayMaşallah darısı bana
- 4 ay
İnşallah nerede oturuyorsun
Gizli Üye(18-24)4 ayNamaz kıl oruç tut Allaha layık bir kul ol, Allah için çalış ve iyi bi meslek edin o zaman dolu dolu geçirmiş olursun.
05 Yorumla
Soran4 ayDoğru
- 4 ay
Söylediklerin güzel şeyler bu yazdıklarını sen yapıyor musun? Yapıyosun bu sitede ne işin var?
Soran4 ayKime diyorsun?
- 4 ay
Sana diyorum
Eğer boşa gidiyor gibi hissediyorsan, bu aslında değişmeye hazır olduğun anlamına gelir. Yeni bir hedef koy, yeni bir ortam, yeni bir hobi… 1 yıl sonra kendine teşekkür edersin
01 Yorumla
Soran4 ayDoğru diyorsunuz
4 ayİnsan ruh ve bedenden oluşur, bedeni doyurmak yetmez ruhunu da maneviyatla doyurmadan yaşantından tam olarak tat alamazsın.
01 Yorumla
Soran4 ayKatılıyorum
Gizli Üye(30-35)4 ayBende ne dost ne arkadas var kendım huzurluyum yalnızlık huzurdur sende alısırsın zamanla cevremde sahte bır kalabalık olcagına tek basıma yalnızlıgınla mutlu olmaya calısırdım
01 Yorumla
Soran4 ayEvet yeri geldi çok iyi arkadaş kazığı yedim
Kendinden başka kimseyi öncelik etmezsen dolu dolu yaşarsın emin ol
01 Yorumla
Soran4 ayBence de
4 ayMaddiyatının yettiğince türkiyenin tarihi şehirlerini gez, kitap oku
03 Yorumla
Soran4 ayYapmaya çalışıyorum
- 4 ay
Yapmaya çalışıyorsan bu yaşlarını dolu dolu geçiriyosundur
Soran4 ayEvet
4 ayHer saniye her gününün tadını çıkar. Olmayacak ve elinden gelmeyen şeye de aşırı üzülme..
03 Yorumla
Soran4 ayKatılıyorum
- 4 ay
Ben beceremedim ama benden küçüklere bunları söylerim.
Soran4 ayOlsun her an her saniye yenşden başlanır
4 aySpor iyi geliyor
Baska ülkeler gez
Alışveriş yap
Yeni insanlarla tanıs01 Yorumla
Soran4 ayYapıyorum
sen az önce sevgilim neden olmuyor diye soran kızmısın
010 Yorumla
Soran4 ayHayır
Soran4 ayOlmasına olur da ben kapalıyım bu konuda Ndnddn
Soran4 ayAllah Allah hdjdnddnnd
Soran4 ayHangi soru ya?
Soran4 ayKaldırılan sorum yok
olabilir biraz insanlarla sosyalleş çevreye akış sağla
010 Yorumla
Soran4 ayİnternet dışında nerde sosyalleşebilirim?
Soran4 ayAkrabadan olmaz ya pek
Soran4 ayÇalışmıyorum
Mahalle kültürü bence yok oldu
İlla bulurum ya
Kız geubum var onlar iyi geliyor
Soran4 ayBazen onlar da çok görüşünce sıkılıyor gibiyim sanki yeni insanlar bana iyi gelecek gibi hissediyorum. Yoksa onların yerini hiç kimseyle dolduramam
Soran4 ayEvet
4 aySen en azına para var ben şu an 18 yaşındayım neleri gezerdim be para olsa
00 YorumlaAilenden uzaklaşıp hayatına birini almayarak
00 Yorumla
4 ayÜlkemizde emekli olmak için 65 yaşına kadar çalışma zorunluluğu varken öyle olması çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayZenginsen dolu dolu yaşarsın keyfine bakarsın zengin değilsen mümkün değil sıkıntı çekerek geçer
03 Yorumla
Soran4 ayDoğru ama ben olduğu kadar iyi yaşamaya çalışırım
Cevap sahibi4 ayAilen zenginse yaşarsın en iyisini hayatın takma ondan
Soran4 ayTamam
Gizli Üye(25-29)4 ayyaş 21 aynisi işim var 2 üni okudum hayatima giren cikanda cok ama zevk kalmadi arabamda var hadir tokide cikti bana ama mutsuzum gibi
011 Yorumla
Soran4 ayNe istiyorsun ki başka. Hobi filan yok mu? Ya burcum koç belki ondandır Ndndnd
Cevap sahibi4 aykoçlar fena bir koç sevgilim olmuştu kız cok heycan ariyordu ama elde etmeyince hirs yapan bir kişilik var sizde bunu o kızda gordum ben yengecim bu arada hobim var fotoğrafciyim ama insan tikaniyor hayat kabak tadi veriyor bir süre sonucu
Soran4 ayHm olabilir ya bende öyle hissediyorum
Cevap sahibi4 aysize gelen insan kolay olmayacaki hirslanmaniz lazim ben bunu o kızda gordüm misal onu deli gibi seven peşinden koşan cocugun suratina bakmiyordu benim peşime düşmüştü bende onun suratina dahil bakmiyordum
Soran4 ayBen kimseye yüz vermiyorum ki hejenddn
Cevap sahibi4 aytamam işte sizin aşkiniz mezara kadar kızla ayrimişim kız 2 ayda bir yokluyor ariyor diyorum olum ne istiyrsun benden diyor aşiğim
Soran4 ayYa hayatıma tek düzgün tek kişi çıksın istiyorum sonuna kadar onu seviyim istiyorum sürekli yeni biriyle uğraşmam gibi
Cevap sahibi4 aybende artik o kafadayim geçmişimde 16 kişi var mk
Soran4 ayOha
Cevap sahibi4 aysuanda konuştugumda var ne yapiyim iş guc araba olunca talep cok görünüşümde iyi vala yalan atmayim 1.85/90
Soran4 ayDoğrudur
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayHormonların sana baskı yapıyor.
02 Yorumla
Soran4 ay?
- 4 ay
Söyleneni anlamamazliktan gelmek hastalık mı?
Vay be ben 19 yaşındayım çalışıyorum sadece
01 Yorumla
Soran4 ayYorumları oku
- Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı.
4 ayAynıyız seninle
Tıpa tıp aynı07 Yorumla
Soran4 ayHm anladım
- 4 ay
Kötü durum
Soran4 ayOlsun farkındayız yine de değişebilir
- 4 ay
Yaş kaç senin
Soran4 ay21
- 4 ay
İstersen konuşalım
Soran4 ayYok teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Boşkoy gitsin takıl kafana göre ula
03 Yorumla
Soran4 ayTakılıyorum dndndn olduğu kadar
Soran4 ayAynen nsnsns
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBen de dolu dolu yaşamak istiyorum
01 Yorumla
Soran4 ayHerkes istiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı.
4 ayAşık olmada ne yaparsan yap 😂
01 Yorumla
Soran4 ayBence de djdjdnd
4 ayAynı ben 😂 paramı toplayıp gezecem biraz 😂
05 Yorumla- 4 ay
Beceremiyoruz reis demesi kolay 😂
- 4 ay
Bakalım artık ya 😂
Soran4 ayHsjsjsjaan
Çalış para kazan 26-27 yaşlarında yaşa hayatı.
06 Yorumla
Soran4 ayMantıklı ama para her zaman lazım her çalışmak zaman gerekiyor
Soran4 aySiz öyle mi yapacaksınız?
Soran4 ayDarısı bana hahaha
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 20’li yaşlarımı boşa harcıyormuş gibi hissediyorum, bu yaşları nasıl dolu dolu yaşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler