Eşim gemide çalışıyor. 6 ay ayrı kalıyoruz, 6 ay ise 7/24 birlikteyiz ve maaşı iyi ama süreç hem çalışma stresi hem de benim uzun süre yalnız kalmam nedeniyle bizi yıpratıyor. Maddi olarak rahat olsak da çevremizde daha düşük gelirle sürekli birlikte olan çiftlere özenmeye başladık; en küçük rutin şeyleri bile beraber yapabilmelerine imreniyoruz. Ayrılık ayları eşimi de çok yoruyor. Şu an ben çalışmıyorum ama eşim burada olsa çalışmayı düşünüyorum; bu durumda geçim sıkıntısı yaşar mıyız diye de kaygılanıyoruz. Çünkü gelir oranımız ciddi oranda düşecek. Örneğin şimdi 200-300 bin lira alıyor, dolar üzerinden kazanıyor. Kıdem arttıkça da maaş artıyor, bu arada ileride daha fazla olacak. Burada çalışınca da 50 bin o, 50 bin de ben alsam ki alabilirsek o da bilemiyorum 100 bin lira olur. Ki ben çocuk olursa çalışmayı istemem. Sizce bu düzen maddi kazanç için değer mi, yoksa sürekli birlikte olmak ilişki açısından daha mı sağlıklı? Yüksek maaş ve uzun ayrılık mı daha mantıklı, yoksa daha düşük gelir ama sürekli birlikte olmak mı sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer