Nişanı attım, eski evli ve çocuklu nişanlım AVM yerine evdeydi yalan söyledi; siz olsanız ne yapardınız?

Nişanlım olan kadın ile yazın evlenmeyi planlıyorduk. Ben hiç evlenmemiş, o ise evlenip ayrılmış ve 1 çocuğu olan kadındı. Geçen hafta aramız biraz limoni oldu, tartıştık, konuda benim telefonumda eskiden arşivde kalma bazı resimler ve videoları silmeyi unutmuş olmamdı. Onları gördü. Sonrasında tartışma çıkarttı. Evet bu konuda haklıydı, silmem gerekiyordu ama gerçekten unutmuştum silmeyi. 1 günlüğüne aramız limoni iken sabah 10 gibi beni aradı ve nasılsın diye sordu. Ben de iyiyim dedim, soğuk şekilde konuştuk, sonra telefonu kapattı. Aramız limoni olduğunda onu çok sık arayıp sık boğaz etmeyen biriydim. Bu sefer birkaç saat geçti ve aniden onu aramak istedim. Yarım saat boyunca telefonuma cevap vermedi, normalde asla böyle bir şey yapmazdı. Yarım saat sonra bana döndü, tersler mahiyette ne oldu neden sık arıyorsun dercesine terslemeye başladı. Ben de ona sordum, neredesin dedim, AVM'nin önünde taksi bekliyorum, teyzemlere geçeceğim dedi. Ama ben inanmadım çünkü sesi AVM'den değil, bir evin içinden, gayet sessiz bir ortamdan geliyordu. Ona yalan konuşmamasını ve kimin evinde olduğunu sordum, o da bana sana yalan mı konuşacağım, AVM'nin önündeyim diyorum sana dedi ve bak ayağımı yere vuruyorum dedi, oysaki çıkan ses ayakkabı sesi değil, bildiğin elin ayağın duvara ya da yere vurulması gibiydi. Ben de ona görüntülü arıyorum, aç dedim, bu ise teyzemlere geçiyorum, oradan ararım diyerek panikli bir ses tonuyla telefonu kapattı ve beni engelledi. Tam 1 saat boyunca kendisine ulaşamadım. Sonra 1 saatin sonunda o beni 3-4 kere aramaya kalkıştı ama reddettim. Reddettiğim gibi de annesini, kardeşini, kendisini, tüm akrabalarını, hepsini de engelledim. Ve bir daha asla söz hakkı tanımadım. Tüm takıları geri istedim ve geri aldım. Şimdi size soruyorum, ben bunu yapmakla haksız mıyım? Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?

Nişanı attım, eski evli ve çocuklu nişanlım AVM yerine evdeydi yalan söyledi; siz olsanız ne yapardınız?