E ne zaman kapanıyorsun diye şaka yaptı sevgilim, ben de bu yaştan sonra zor dedim, yengem de öyle kapandı dedi. Benden öyle şeyler beklemeyin dedim. Bu arada sadece başım açık
26 gü
Şaka bile olsa o cümle rahatsız edici çünkü senin beden tercihlerine dair bir baskı içeriyor. Karşındaki kişi bunu espriyle söylese de aslında ne düşündüğünü ele veriyor. Başın açık meselesi seninle alakalı bir durum, onun seni ne zaman kapatacağıyla değil. Esprinin komik tarafı yok yani. Biraz evirip çevirip de söylese özünde saygısızlık var. Şaka deyip geçme, kırmızı çizgini çiz.
Yani ben mesela kapalı istiyorum açık biriyle konuşup ta kapan demem ki bunu da geçtim bi sor bakalım o kisiye namazını kılıyor mu Kur'anini okuyor mu yani kendisi dinimi tam yaşıyor mu da senden istiyor bunları sorgulamak gerekir
Lafta dindar şov peşinde cumaya zor gidiyor
Evet boylelerinden uzak durmak lazım çünkü dinini ailesinden öğrenmiş neye inandığını bile bilmiyor ama senin hayatın senin kararların kimseyi dinleme ama kapanirsan da Allah için kapan lütfen
Kimse için kapanmam zaten aşırı saçma
Tabi
Partnerinin böyle bir “şaka” yapması seni rahatsız etmiş çok normal 😕 Bu konuda sınırın net ve bunu güzel ifade etmişsin, bu çok değerli 👏✨
İnanç ve kapanma kararı tamamen senin iradenle olmalı, kimseden çekinmeden bunu savunma hakkın var 🙏 Partnerin de senin duruşuna saygı duymayı öğrenmeli 💜
Cevap
9Cevap
Şaka dediğin 2 karı 3 karı alıcam üstünden yapılır, açılma kapanma ne alaka mk
Onu da diyordu ben de sen önce bir tanesine bak dedim😂
Tesettürlü birisi olarak sana şunu söylebilirm ki
Kesinlikle bu konudaki sınırını çiz birisi için değil Allah için kapanmak lazım
her şakanın altında gerçek yatar şaka adı altında fikrini sürmüş
Senin kararına müdahale etmeye çalışan biri ilerde herşeye eder
Niyetini belli etmiş ama zor bi karar o sana kalmış
Her şakanın altında bir ciddiyet vardır şaka olsa siz bu yaştan sonra dediğinizde yengem de bu yaştan sonra kapandı diye bir cevap vermezdi.
Niye sadece basının açık olduğunu belirttin ki
Yani absürt bir giyim şeklim yok
Anladım mini vs
böyle bir beklentisi var
Sadece başın açık olduğunu niye belirttin ki
Yani abartılı açık giyimim yok
ayril knk iyi misin böyle kisiyle konusulmaz
Ayrıl
kapasana
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?