Sevgilime ağrım var dedim yazık dedi de normal mi bu kelime

Sevgilime ağrım var dedim yazık dedi de normal mi bu kelime

Arkadaşın kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum, her bir konuda, yorumda kötü bir mana aramamak gerekiyor.
FiliusDiaboli adlı arkadaşımızın dediği gibi yazık kelimesi anlamı dışında kullanılıyor (Kötü niyetle) bu yüzden farklı algılamış olabilirsin. Rahatsızlığın nedir? Geçmiş olsun.
Hep böyle ama dün de olay anlattım niye bunlar benim başıma geliyor dedim. Saftirik olduğun için oluyor dedi
Yazık kelimesi; acınma, üzüntü anlamlarına gelmektedir. Fakat bu kelime artık anlamı dışında da kullanılabilmektedir.
Mesela masumiyet için kullanılabilir. Yavru hayvanlar veya tatlı insanlar için kullanılabilir. Ya da üzücü bir olay esnasında kullanılabilir.
Mutlaka acınma anlamında kullanılıyor demek veya öyle hissetmek biraz yanlış olur.
Yazık derken hakaret olarak değil de "acıyorum" anlamında kullanmış sanki ama pek de doğru olmamış, "ah kıyamam, geçmiş olsun vs." gibi şeyler deseydi daha iyi olabilirdi.
Evet yazık demek zaten acımak demek. Hep böyle bu çocuk kullanacağı kelimeleri bilmiyor
Bi olay anlattım deidm neden bunlar benim başıma geliyor. Bana saftiriksin aşkım dedi güldü
Evet çok patavatsızca konuşuyor sürekli ben de o yüzden bitirmek istiyorum
Demek ki beni çok umursamıyor. Genel olarak aşırı rahat bi çocuk yani şu an ayrılsam bile sadece tamam der hayatına bakar hemen o kadar eminim
Kötü bir düşünce ile bunu söylediğini düşünmüyorum. Sadece senin söylediğin karşında ne demesi gerektiğini bilememiş olabilir. O yüzden neden böyle cevap verdi diye üzülme
Ama hep böyle kullanacağı cümleleri seçemiyor. Dün de saftirik dedi
Cevap
10Cevap
Kötü bir şey dememiş ama kendisini daha iyi ifade edebilirdi
Duygusuzmuş insan Bi aşkım geçmiş olsun cart curt der
Zaten bitirmek istiyorum iyice soğuttu kendinden
dalga gecer gibi olmuş biraz
Hep böyle konuşuyor. Geçen yine hastayım deidm çürük dedi bana
adam olmaz gibi
Normal değil gariban mı teselli ediyor
Sürekli böyle
abla ne olsun istiyon yani gayet normal her şeyin altında anlam arıyonuz ya
Kıyamam demesi gerekmez mi
Biraz soğuk ama normalde de mi mesajda öyle yoksa o an mı soğuk ona bak sen
Yok soğuk değilde kullandığı cümleler garip. Geçen de bana çürük dedi sürekli hasta oluyosun sonra güldü
nereli, turk mu yani
Türk evet
değişik. ic anadolulu bence
Ergen bu çocuk:)))
Dedim ki yazıkta denmez sen de her şeyi abartıyorsun dedi
Geçmiş olsun dese normal olabilirdi yazı ne la
Yazık ne alaka geçmiş olsun vs vs olabilir
Kıyamam demesi gerekirdi
Dimi ben de onu dedim
Yani yazık demek ezik demek gibi olmus
Agri kesici alip geliyorum mu demeliydi
Yazık ne ama ya
Bari bi şifası duası etse
Yazıktır perişandır
Aptal😂
Ayıp etmiş
cok soguk
Normal tabi
Ayrıl knk arkandayım
Dalga mı ciddi misin
Tabiki dalga geçiyorum çocuk yazık demiş illa kıyamam bebeğim aşkım deyip saatlerce ilgilenmesi mi lazim siz kadınlar çok şey bekliyorsunuz
Sonra orada burada yazıyorsunuz yok soğudum terkettim fallan filan hepsi bahane
Hiç biseyle yetinmiyorsunuz
vermiyosan yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?