Konuştuğum bi cocuk var bana post attı instagram dan midemi bulandırdı ama şaka mı yapıyor ben önyargılı mıyım sizce?
Buda bana yazdığı

Şaka mı yaptı ben mi cok tepki gösterdim niye bunu bana soruyosun dersen tarafsız birinin yorumunu merak ettim...
Konuştuğum bi cocuk var bana post attı instagram dan midemi bulandırdı ama şaka mı yapıyor ben önyargılı mıyım sizce?
Buda bana yazdığı

Şaka mı yaptı ben mi cok tepki gösterdim niye bunu bana soruyosun dersen tarafsız birinin yorumunu merak ettim...
Aslında ben de şu an sevdiğime atarım güler geçerim ama bu arkadaş gülüp geçme kısmını beceremiyor belli ki. Şöyle sana özetleyeyim. 2 tür vardır. 1- Böyle bir post görür , eğlenceli geldiği için ilgilendiği kadına atar. ve onun ters tepkisi hoşuna gider , zaten o niyetle atmıştır. Ardından haklısın der ki çünkü sevdiği kadını haklı buluyordur. birlikte gülersiniz geçer gider. 2- tür ise. Bu şekilde atar. gülüp geçtiyse bile karşıdaki ciddi tepki vermesine rağmen uzatmaya devam edip. boş boş tavırlar sergiler. çünkü apt-aldır. kafası basmaz. Bu arkadaştan olmaz kardeşim. Benim fikrim sal gitsin. iyi geceler , umarım faydalı bir açıklama olmuştur.
Bilmiyorum ilk başta ciddi gibi cokta tanımıyorum ki hani beni sinir etmek için mi desem zaten ben cabuk parlayan biriyim gördüğünüz gibi konuşmanın devamı da var önyargılı olmak istemiyorum o yüzden sordum buraya zaten diğer konuşmaları atabilirim isterseniz
İlerde dedim ki yok kadın gülmesin kaıdn başkasına göre mi hareket etsin kadın? Dedim oda ahlak önemli insan dışı kahkaha atması da olmaz yani.. Bu ne demek oluyor?
Bu cümlesi çok saçma insan zaten nerde nasıl güleceğini bilir bu bi kalıba sokmaya calışıyor beni cok saçma ya olur tarafı yok gerçekten
Özelden mesaj atabilir miyim size
İstek attım size
Mesaj gönderemiyorum
kanka erkek kankalarıyla kendi kıytırık ortamlarında takılan hayatında bir kadınla yüz yüze konuşmamış bir memeli türü demek istiyorum bunun için o kadar tiksindim. Belki benim seveceğim ve beni sevecek kaç kadına karşı böyle gevşek gevşek konuştu bu güne kadar. Yerinse olsam hssktr oradan sen kimsinde benle böyle konuşuyorsun deyip engellerdim.
Elim kolum dolanmış malı görünce ben gidiyorum.
Cevap
9Cevap
Böyle mal insanlar bile kişilerle iletişim kurabiliyor 😂
Hata senin neden konuyu uzatıp muhatap oluyorsun ki adam saf mal
Uzatırım niye uztmaayım ki kötü hatırlamak için zemin hazırlıyorumdur belki
Bence gayet ciddi seni zarfladı tepki verdin diye şaka dedi
Bana da öyle geldi yok hislerim değil mantığım ağır bastı bununla ömür geçiremem
Orasını ben bilemem işte ☺️
Katil olurum
Güldüm valla. Dışarda mutfakta yatakta olmalı. Şaka bi yana. Kadın erkeğin kölesi değildir. Nasıl isterse öyle yaşamalı.
Reels mizah amaçlı ama bu kişi neden attı belli değil.
Evet yani tek bana öyle gelmemiş resmen ben böyle düşünüyorum bak kadın dediğin böyle olmalıymış gördün mü dedi sandım konuşmanın devamı da var atabilirim
İlerde dedim ki yok kadın gülmesin kaıdn başkasına göre mi hareket etsin kadın? Dedim oda ahlak önemli insan dışı kahkaha atması da olmaz yani.. Bu ne demek oluyor?
Boyle cahil dusunceli insandan olmaz helal ama iyi cevap vermissin
Şaka yapmış ciddiye alma.
şaka falan değil tepki gösterince r yapmış. Aklın varsa yol ver gitsin bu zihniyette birine
Bana ika olarak gelmedi ya şaka olsa niye gülmez bi insan tabi ciddiye alırım ağzına bile tükürürüm şakası bile kötü ya tiksindim
evet şakası bile komik değil dediğin gibi. hiç zaman harcama bunla çekilmez böylesi sana hayatı zindan etmeye kalkar
Şaka değil de amaç konuşmayı zamanla farklı yerlere taşımak belli
Farklı yerlere derken açar mısın
+18 konulara çekmeye çalışıyor yani
Hmm nasıl böyle düşünmedim hiç
Baskınlık kurmaya çalışıyor şimdiden gördüğüm kadarıyla
Ben baskınım ne dersem onu yapacaksın demeye getiriyor yani ilerde de böyle olucak diyosun
aynen öyle konuyu o tarafa doğru yavaş yavaş çekecek hayır deme şansını elinden almaya çalışacak gibi duruyor
Abla ne abartmışsın a q
Hassas çizgim tabi abartcam
Bence de şaka yapmış sen çok gerilmişsin ama
Şaka yapsa gülerdi ya hiç öyle gelmedi ama
İleri konuşmamızda da ahlak önemli insan dışı kahkaha atması da olmaz yani ne demek bu?
Şu erkek tipi kadar itici erkek yok.
Ona tapmamı istiyo heralde
harbi tam canım erkek profili konuşmalara bak
Hayal kırıklığı...
bence karşında beyinsiz klasik bir erkek var
Ben önyargılı davrandığımı sandım maalesef yine haklı cıktım
Okuduğum en gereksiz muhabbetlerden biriydi.
Konuştuğum kişide gereksizmiş
Üzüldüm gerçekten böyle bi insanla konuştuğuma iyi ki buluşmadan önce gördüm yüzünü
Şaka yapmış diyenler var ama hislerim öyle demiyor
İlerde de ahlak önemli insan dışı kahkaha atması da olmaz yani demiş ne demek oluyo bu?
Önyargılı değilsin elemanın zihniyeti iğrenç
Ya tam bi mal gerçekten kınamıyorum ama ne yani bu neyin kafası anlamıyorum ya bi kere normal bir denk gelse ne olurdu
Normal insan kalmadı maalesef olanları da kaybetmek üzereyiz
Evet maalesef öyle kalmadı 😒
Ucube
Tam bi mal
şakası bile iğrenç
Midem bulandı ya gerçekten bi kere ya bi kere düzgün birini buldum dedim dediği lafa bak bu değişmez
ileride iş ciddiye binerse şaka k*ka olur hiç çekilmez bu, her şakanın altında bir gerçeklik payı olur derler…
hem bu ciddi konuşuyordur da sen sert yapınca kıvırmıştır korkak. bunlar böyle işte “kadın dediğin…” ile başlayan cümleler kuranların çoğu sert kayaya çarpınca korkak oldukları bal gibi ortaya çıkıyor… seni yemlemiş, taviz vermeyince kıvırmış.
Dedim zaten kıvrıyosun diye. Sen istersen bi katolog yap kendine ordan beğendiğine dediğini yaptırırsın dedim bozuldu abartma istersen dedi
koşarak uzaklaşman gereken tiplerden biri
İçimdeki seste aynısını sölüyo
içindeki sesi tebrik ediyorum, kıvırmaktan beli kırılan tipler bunlar…
Engelle
Bitircem konuşmayı
Mantıklı
Koy gote
Direk engeli bas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?