Bir erkek eger özledigini söylüyorsa asik midir?

Nisanliydik ayrildik, basda annesiyle cok iyi anlasiyordum kendi annemden bile üstün tutuyordum, daha sonra kadin Ama herhalde oglunu kiskandi bana soguk davrandi hep aramizi acmaya calisdi.
Biz birkere tartismisdik eski nisanlimla, Benim annemde ikimizi karsisina aldi ne bu halleriniz dügüne Az kaldi neyin kavgasi bu diye kizdi ikimize, sonra onun annesi bu olayin üstüne bizim Evi aradi anneme Yok sen Benim oglumu dolduruyon felan diye konusdu aglatti annemi, daha sonra birde yüzüne kapatti.

Sonra yetmiyormus gibi annemin özür dilemesini istedi, annem bana istersen dilerim dedi Ama bende hayir dedim zorla vermiyorsunuz beni dedim , kadina bu yaptiginiz ayip degilmi dedim kadin baya bir dolmus , Yok Siz beni kuma olarak gördünüz ogluma Yok Siz Benim oglumu saf saf sandiniz gibi seyler dedi , herseyim batmis kadina.
Sonra ogluna bu dügün olmicak demis olmadida zaten ayrildik.

Neyse bu bana ayrildikdan bir Kac ay sonra kokunu özledim felan dedi.
Eski günlerimizi hatirlatti mutfagmizi birlikde boyamisdin sen felan diye hatirlatti ,
Birlikde gecirdigimiz seyleri yazdi hep

Sonra ben onun kolunda iz birakmisdim
Yakmisdi o kolunu kabullanmisdi sakalasiyorduk elim kabullanmayi kaldir iz kaldi, bana koluma bakdikca seni hatirliom felan dedi.
Ama seni seviyorum veya tekrar deniyelim demiyor anlamadim ne istedigini.
Ben Tam toparlandim alisdim derken sil basdan gene.
Birde Benim dügünlere gitmeme takmis toparlanmissin sen bile diye laf söyledi
Sen benden önce evlenirsin gibi seyler

Niye böyle yapiyor anlamiyorum
Bir erkek eger özledigini söylüyorsa asik midir?