Babam beni neden sevmiyor gibi davranıyor, sadece bana bu kadar kötü davranmasının sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar babam ben oldum olası beni sevmiyor, bana hep bağırıp çağırıyor, hep azarlıyor. Ben ona doğru düzgün bir şey söylüyorum ama o bana bağırarak cevap veriyor, küfür ediyor, bana bakmıyor, ihtiyacımı karşılamıyor. Beni üniversiteye göndermedi, dışarıdan oku dedi. Sonra ben de dışarıdan okuyorum ve derslere para vermem gerekiyor, vermek istemiyor, kızıyor, bağırıp çağırıyor. Beni sınava götürüyor, bana yemek yedirmek istemiyor. Ben sınava başka bir şehirde giriyorum, ilçede oturuyoruz. Bir şey almak istemiyor, ben sınava gireceğim aç bırakıyor. Anneme söylüyorum bir şey demiyor, sen de işte diyor. Ben de diyorum ki zaten bir şeyler istiyorum, bağırıp çağırıyor diyorum anneme, annem bir şey demiyor. Arkadaşlar bunu sadece bana yapıyor, diğer kardeşlerime değil, sanki evladı değilim. Zaten ikisi de iki evlilik yapmış, annem de babam da. Diğer kardeşlerime gelince el bebek gül bebek büyüttüler, bana gelince de hep baskı, şiddet uygulayarak. Sonra bana evde de yemek vermiyorlardı arkadaşlar. Ben anlamıyorum, bunu bana neden yapıyorlar sizce, sebebi ne olabilir? Ama lütfen bir şey yazın, kimse bir şey yazmıyor, ben çıldıracağım, bana bir şey söyleyin?
Babam beni neden sevmiyor gibi davranıyor, sadece bana bu kadar kötü davranmasının sebebi ne olabilir?