Eşi bizi istemiyordu, sürekli kavga çıkartıyordu en basit sebeplerden. Babam da onu tutuyordu. İşte bugün bizi evden attı. Ne yapacağımı bilmiyorum, bizi hep ezikledi, yalnızlaştırdı. Nereye gidebilirim, ne yapabilirim
1 ay
Cevap
16Cevap
Kadın sığınma evine git beya para varsa otele git 1 geceliğine o ara da iş bul lojmanı varsa orada kalırsın ama is bulman şart
Yani sığınma evlerinde kalabilirsin bir müdet ya da emniyete başvur
Kadın sığınma evleri var. Oraya yerleşebilirsin
Hangi şehirdesin?
Yer ayarlayalım size.
Allah yardımcın olsun inşallah
Amin çok sağol
Annen nerde onda kal
O başka şehirde o da evli eşi istemiyor
Arkadaşın falan yok mu onlarda kalsan
Kalırım ama uzun süreli nasıl kalacağım ki çok utanıyorum
Şimdilik kal burdan kimseyede güvenme devir değişti
Ben zaten burdan birine gitmek için sormadım en azından yol gösteren biri olur diye
Çok zor Rabbım kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah
Amin
Ne yapacaksın pekii
Yakın arkadaşım var şimdilik onda kalıcam
Ben olsam kızımı sokağa atmam bunlar nasıl anne baba herkes anne baba olmamalı
😔😔 inşallah çok ilerde güçlenirim geçmişimi hatırlayınca kendimle gurur duyarım
Üzme kendini boş ver sen çok güçlüsün inan bunuda atlatırsın 😊
İnşallah teşekkürler
Rabbim seni her türlü kötülükten korusun inşallah abim
🙏🙏🙏
Allaha emanet ol kendine çok iyi bak abim
Bugün niye attı biliyor musun gece babamla tv izliyorduk sonra eşi geldi yanımıza salon zaten küçük ben kalktım öbür koltuğa oturdum babam sen kimsin ki o gelince kalkıyorsun kaç kuruşluksun dedi sonra bende sen kafanda kurup herşeyden bi anlam çıkartıyorsun dedim o da attı
Baba olmamalı herkes işte kızın ya nasıl sokağa atarsın
Sizce haklı mı
Haksız
Yazıp duruyor şimdi hareketlerin yanlış anlaşılıyor seni sevdiğimi hiç unutma gel biz aileyiz diyor napmalıyım sence
Bilmiyorum ya eminsen seni gerçekten sevdigine git abim
Sevmediğine eminim ama başkasının evindede rahat edemem gerçi babamın evindede rahat değilim ama en azından milletin diline düşmem
Sevmiyor sa sıkıntı abim ya
Yinede sen bilirsin tabi
Sen fikir ver abi
Milletin evindede diken üstünde olucam babamın evindede fark yok
Kadın sığınma evine git abim
Araştırmam lazım
Araştır hatta bi kaç gün arkadaşının yanında kal sonra kadın sığınma evine gidersin abim
Rabbım senin her zaman yanında olsun inşallah
Çok sağol abi
Ne demek her zaman abim
Ne yaptın abim
Arkadaşımdayım
He iyi abimm
Nasılsın abim
İyiyim abi saol
Sevindim abim rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın senii
Annen nerde yaşıyormu
O da evli onunda eşi istemiyor
Sen niye çocuğunla sın eşinden mi ayrıldın seni terketmedi diye umuyorum bukadar heryerden kovulmazsjn dimi
Anlamadım
Kızım diyince kızın var sandım kız olan sensin yani tamam da bir kız neden istenmezki ben kızımsız yaşayamam nasıl anne baba bunlar
Özgürlüğüne düşkün sorumluluk istemiyorlar sadece kötü bir insan değilim gerçekten
Genç bir kız asla sokağa atılmaz bu nasıl kafa özgürlük bu değil ozaman çocuk doğurmucaklar sokaktaki köpek bile yavruları için ne çileler çekiyor en sinir olduğum şey polise gitmelisin onlar seni bilgilendirir sakın bir erkeğe güvenme sakın
Asla güvenmem zaten bu soruyuda birine gitmek için sormadım. En azından yol gösteren biri olur diye sordum. Pek çevremde yok zaten çünkü hep eziklendiğim için özgüvenim düşük bikaç tane kız yakın arkadaşım var. Onlarda kalırım büyük ihtimalle
Onlarda da çok kalamazsın ordada rahat edemezsin kötü hissedersin en güvenli polis çaresiz kaldığında polise sığın olur mu Allah yardımcın olsun Rabbım seni her kötülükten korusun
Amin çok sağol😔
hangi şehirdesin
Benim yanıma gel kimse yok
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Kaç yaşındasın
20
Hangi şehir
İstanbul
Evet
hiç mi kalacak bi yerin yok. hangi burçsun sen
Bosandinmi
Annen sağ değilmi
mesleğin var mı
Sıgınma evleri
Neden attıkş
istanbuldaysannn
Kaç gel bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın çok ağır ve can yakıcı 💔 Önce güvenli bir yere geçmen önemli. Akraba, güvendiğin bir arkadaş ya da öğretmenin varsa onlara ulaşmayı dene 🙏 Eğer kimse yoksa ALO 183’ü ara, sosyal hizmetlerden destek iste. Gerekirse kadın sığınma evine yönlendirirler. Yalnız değilsin, yardım istemekten utanma ❤️🌼