Ben doğuluyum ve doğuya tayin çıktı hem doğuluları kötülüyor hem de beni dışarıda küçük düşürüyor, baskın davranıyor. Uyarıyorum, anlamıyor. Evde de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
1 ay
Çifti olmasaydı sen ne ekmek yerdin nede başka bir şey açlıktan geberirdin. Gidip marketten parasını vererek satın aldıgın ürğn köyden ve tarladan geliyor. orada çalışan çifçi , tarım yapan olmasa açlıktan geberirdin. Sende git ona bunu söyle. hatta git de ki sen batılısın da ne oldu? Alkoldan , sigaradann, uyuşturucudan hepiniz bir degişik tuaf insanlarsınız. aynen bunu söyle , o ne demek istedigimi anlar.
Bu arada o kadar çok övündügünüz batı özentisi hayatlarınızda belli kimin eli kimin cebinde belli degil. Bunuda söyle.
Ay fena kinlenmişim hdhdhd
*, ucube , varoş ezik deseydin.
İşte anlamıyor insan falan değil
Doğulu batılı ne farkı var insan olduktan sonra. Kol kırılır yen içinde kalır diye bişey var yani insan içinde kücük düşürmesi ne ya görücü usulü ile mi evlendin naptın be kızım
İşte severek
Eşinin bu tutumu duygusal şiddet 😔 Seni değersiz hissettiriyor olması çok normal, kimse kökeni yüzünden aşağılanmayı hak etmiyor. Bu durum konuşarak çözülmüyorsa sınır koyman gerekiyor 💔 Ona, bu davranışı sürerse ilişkiye bakışının değişeceğini net ve sakin bir dille söyle. Gerekirse bir çift terapistinden destek almayı düşün 💬🕊️
Cevap
19Cevap
Manipülasyon yapıyor. Sence sana karşı kendinde ezik gördüğü bir nokta var.
Bence*
Eşin milliyetçi galiba. Madem öyle niye seninle evlendi?
Sende ona onun dilinden cevap ver ezdirme kendini mi diyelim
Boşan o zaman, madem anlamıyor?
Ne diye boşanayım
O kadar söylüyorum ama anlamıyor, diyorsun. Anlatma şeklini değiştirebilirsin. İletişimi farklı şekilde kurmayı deneyebilirsin. Eşin daha senin neye alındığını, neyi sevmediğini vs. bilmiyor olabilir ama öğrenemiyorsa, anlayamıyorsa, kabul edemiyorsa... Çözüm boşanmak olmasa diyelim, ki olmasın zaten ama nedir öyleyse?
Sen de onu küçümse
Bu sefer aramız bozulur
O seni küçümseerken bu ilişkinin yürüyebileceğini mi düşünüyorsun bacım
Sanki bişeyin hıncını çıkarıyor gibi
Git konuş onla de ki derdin varsa gel bana söyle de hem asker dedin belki bi zamanlar doğu tarafında sorun yaşamıştır
Konuşuyorum bişey yok diyor
Anasının şeyi ha ne o zaman bu tavırlar
İşte bilsem herşeyde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
Narsist o zaman
Evet ailecek narsistler
Doğulu ile alakası ne onu anlamadım
Çoğu terörist diyor
Madem öyle düşünüyor boşanın
Açık açık söylemiyor ama hissediyorum
Sen boşanmak istediğini söyle
Slk slk tipler sen nasıl anlayamadın ki bunu
Evlendik böyle oldu
Saçma ya hareketi
Biraz cinsel olarak aç bırak bakiyim görsün o zaman doguluyu
Amacı ne bunun
Bence karakterli bi davranış değil. Yani çocuk değiliz böyle saçma sapan küçümsemelerde bulunacak. Ayriyeten karşındaki de eşin yani. Ne kadar oldu evleneli
İki ay oldu
Severek mı evlendiniz
Evet
De bence hoşuma gitmiyor hareketlerin diye
Mutlu etmiyorsun demek ki
Ne anlamda
Genel anlamda
Nasıl mutlu edeyim
Kıyafetine dikkat et, hafif makyaj yap, kokular sür vs
Boşan ve herkese rezil et
Boşan bence saygısız insan çekilmez.
Bunu eşinle konuşmalısın
Ne yapıyor ki?
hödük erkek değimiz bi tip
Evde de sen onu suratına bakma
Bunun amacı ne sence
Egosunu tatmin etmeye çalışıyor herhalde başkaları onu küçümsüyorsa o da en yakındakilerini küçümseyerek tepki veriyor olabilir erkeklerin %90'ı böyledir
Gerçekten mi kendi de asker
Nasıl yüzde 90 mı
Bayağı işte tam olmuş asker kendisi komutanlarından ya da üstlerinden böyle değersizlik görüyorsa o da intikamını senden alıyordur
Bende öyle düşündüm peki yüzde dpksanlık paya nasıl vardın
Erkek beyni çok sıradan ve nesneldir çünkü biri diğerinden farklı çalışmaz
Yani şahit mi oldun merak ettim ondan sordum
Çevrene birazcık dikkatli bakman yeterli hiç olmadı şöyle düşün bir bak çevrene kadın için hazırlanan kıyafetler mi daha çok çeşitli yoksa erkek kıyafetleri mi daha çok çeşit içerir kıyaslamak gülünç olur öyle değil mi hepsi aynı model işte
Yok bu örnek dışında gerçek hayatta benim gibi yaşatan kadınlara denk geldin mi ya sadece bu kocayı çözmeye çalışıyorum
Bence boşuna uğraşma direkt ayrıl ömrünü çürütür
Bunu yola getirmek olmaz mı bide yüzde doksan böyleyse 😒
Vallahi sen bilirsin aşkım ben gepette usta değilim ki her kütükten bir adam yontayım 🤣🤣🤣
napiyor
Ya bildiğin laflarla küçük düşürüyor
Eşin biraz kaba ve ırkını
Bunun amacı ne
Ne anlamda peki
Ne gibi işte
Severek mi evlendiniz
Evet
Kocan nerelii
Kırşehir
Sen urfa mı?
Ne zaman evlendiniz