İzmirliyim, doğu bölgesinden taliplerle yaşadıklarım normal mi, siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba ben İzmir konaklıyım İstanbul'da doğdum büyüdüm muhafazakar bir ailem var medresede yetiştim ben, ailemden daha açık fikirlerim, gezdim gördüm konserlere gittim workshoplara kendimi geliştirdim hat kursuna gittim resim kursuna diksiyon dersi aldım ehliyetimi aldım spora gittim ailem bir şekilde elimden geleni yaptım bir nişan sürecim oldum maalesef düğüne iki hafta kala bitti karşı taraf Elazığlıydı ilk görüşmede ben babam abim gibi değilim dese de düğüne yakın bütün her şeyler ortaya çıktı çok baskıcılar idi çok iç içe mahrem durumu yoktu bitti. Sonra Malatyalı biriyle görüştüm o da aynı çıktı aşırı kıskançtı restoranda kaç kere yerimi değiştirdi kendi her yere giden eden sosyal medyasında duvarı açık ama kadın evde otursun kafasındaydı şimdi bir talibim var o da Urfa Halfetili yani ırkçılık yapmak istemiyorum aracı bana yanlış bilgi verdi mesajlaşırken öğrendim çocuk Urfa'nın insanı kötüdür ben sevmem ama biz onlar gibi değiliz dedi ve asla Urfalı olduğunu kabul etmiyor kompleks yapmış Sarıyerliyim diyor neyse ben görüşmekten bu yüzden vazgeçsem hani aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum olmuyor İzmir ve Doğu bölgesi mi diyorsunuz? (Irkçılık yapmıyorum sonuna kadar Türkçüyüm)

İzmirliyim, doğu bölgesinden taliplerle yaşadıklarım normal mi, siz olsanız ne yapardınız?