Yurtta yaşadığım olay ya duyulursa?

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşında kapalı bir kızım. T ile başlayan bi şehirde okuyorum ve Türkçe öğretmenliği okuyorum. Neyse bunlar çok önemli değil sadede gelelim şimdi ben muhafazakar bi ailede büyüdüm bu yüzden hiç erkek arkadaşım olmadı, arkadaşlarım yaşadıklsrını anlattıkça nefsime yenik düşüp caddedeki yaşlı adamları hayal etmeye başladım. Yani olgun erkeklerden hoşlandığımı farkettim. Bi de ailemle aynı şehirde olmadığım için çok dar giyiyorum kalçamı örtmeyi pek sevmiyorum. Bizim yurtta da güvenlikçi bi adam var onunla kesişiyoruz ama bu önemli değil çünkü onunla bişi yaşamadım. Bizde arızaları gidermek için odalara erkek personeller falan geliyor bazen asansör bazen çamaşırhane vs. Ben bi ara çamaşırhaneye inerken tesisatçı Yusuf abiyi gördüm beni tanıdığı için selam verdi biraz sohbet ettik. 8. Kattan - 1e kadar beraber başbaşa indik. Başımda yazma vardı ama önüm açıktı göğüslerim belli oluyordu yani şimdi ismim falan olmadığı için açık açık yazcam o da peşimden geldi kimse olmadığı için elektrikleri kesti. Ben de çamaşır atacaktım elektrik gitti diye dönüp Yusuf abiye sordum o da ben kestim dedi. Sonra eğilip çamaşırları alırken memem değdi o da yanlış anladı güldük. Ben dayanamayıp elini attım atınca olanlar oldu orada 10dk kadar iş yaptık ama arkadan verdim yani şu an hem istekliyim hem de çok pişmanım birine anlatmasından da korkuyorum napıcam

Yurtta yaşadığım olay ya duyulursa?