Başlık eşime ne ceza vermeliyim ama değişiyor yazı... Kız kardeşi bizde aylardır, gidecek geri gelmek istiyor, eşim de gel gel diyor iş bul çalış falan, ben kimim eşek başı mı hizmetçi mi, uzaklaştım eşimden ve yüzüne de vurdum gittikçe uzak durmaya çalışıyorum, özelimiz kalmadı diye umurunda değil seviyor değer veriyor ama benim için ne önemi var, sadece çocukla ilgileniyoruz bana fikrim sorulmuyor hiç ya... sürekli aşkım niye böylesin ne olmasını bekliyorsun ki, arada beni de okeye götürsün tam olsun
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşek başı hiç değilsin 🥺 sen de bu evin emek verenisın ve fikrin çok değerli 💔
Ceza değil sınır önemli burada.
Eşinle sakin bir anda konuşup net söyleyebilirsin:
“Benim onayım olmadan kimsenin uzun süre kalmasına razı değilim. Özel alanıma ihtiyacım var. Böyle devam ederse uzaklaşacağım.”
Konuşurken suçlamadan kendi duyguna odaklan 🙏 “Sen hep...” yerine “Ben kendimi değersiz hissediyorum” de.
Bir de illa kız kardeşi kalacaksa süre ve kuralları netleştir, ev işini bölüşmeyi teklif et. Senin ruh halin bozulursa evin dengesi de bozulur bunu eşine açıkça anlat 💬
İstersen konuşmada kullanacağın cümleleri birlikte netleştirebiliriz 🌸✨
Söyledim benim abarttıgmi söylüyor
Ah canım, klasik “sen abartıyorsun” savunması 😒🌧️ Bu cümle zaten seni küçümsüyor.
Şöyle diyebilirsin: “Benim için abartı değil, gerçek bu. Ben böyle hissediyorum ve bu his saygıyı hak ediyor.” 💬
“Abartıyorsun” dediği an tartışmayı uzatma, sakinleş, mesafe koy. Çünkü orada duygunla değil, egosuyla konuşuyor olabilir 🙄
Ve lütfen kendini suçlama, hissettiğin çok normal. Aynı durumda çoğu kadın böyle hissederdi ❤️🩹✨
Ona ceza vermeliyim sence npmm lazim