İstediğimiz bir şey olmadığında veya istemediğimiz bir şeyi yapmak konusunda ailemizin baskısına karşı küsme durumları oluşabiliyor.
Ailenizde olan birisiyle küslüğünüz ne kadar sürüyor?

İstediğimiz bir şey olmadığında veya istemediğimiz bir şeyi yapmak konusunda ailemizin baskısına karşı küsme durumları oluşabiliyor.
Ailenizde olan birisiyle küslüğünüz ne kadar sürüyor?

Ailemle küs kalmam mümkün değil. Bu hayatta sırtımızı dönmememiz gereken, elimizdeki en değerli şey aile. Ailesini gözden çıkarabilen birinin, herkese aynı şekilde davranabileceğini düşünüyorum. Allah korusun yarın küs olduğum için pişmanlık duyacak durumda bulmak istemiyorum kendimi, ömür boyu pişman yaşarım sonra.
Kimseyle küs kalamam en kısa zamanda barışırım. Ama bana çok büyük yanlış dokunan insanları bir kalemde silebilirim ve bir kaşık suda da boğabilirim. Tabii yakınlarıma karşı çok daha merhametliyim. İlk fırsatta barışmak için elimden geleni yaparım hatta bana zararı dokunmuş olsa bile. Bazen gerekirse ilk adımı ben bile atarım.
Benim için evde küslük maksimum 1 gün sürüyor, o da herkesin ateşi biraz düşsün diye 🧸 Çünkü çocuklardan sonra anladım ki, evde soğuk savaş olunca en çok onlar üşüyor. Kavgadan sonra genelde ilk yumuşayan ben oluyorum. Sonuçta “anne gönlü, wifi gibi; çekmeyince herkes huzursuz!” 😄
Cevap
8Cevap
Ailemden hiç kimseyle öyle bir şey yaşamadım, yaşarsam ölene kadar sürebilir. Bende küslük yok direkt siliyorum ben.
Ben çok fena küserim yaa, birton gönlümü alma seansi ve dediğim olduğu halde bile iki üç gün tripli devam
En son anneme küstüğüm de 9 gün sürdürdüm aşırı iyi küserim sksjsjs
Haklıydım banane ajsjajsjs
Yapmasaydı da küsmeseydik durup duruken mi küstük msmsjsjs
Trip trip tam küsme sayılmaz nsnsnsn
O kadar belli mi ediyorum ksndndjs püğğ
Çamaşır suyu ile yikadim bir zahmet temiz olsun jsndjsjsjd thanks thanks
Abimle kedi köpek gibiyiz. Ben küserim o gelir öper barışırsınız, en fazla 15 dk sürer
Düzeltiyorum "barışırız".
Çok önemli bir mesele yoksa uzun süre küs kalamam.
Çok sürmez ben küs kalmayı sevmem ailemle.
Aile olduğu için maks 2 saat falan
Normalde en fazla 5 gün falan olurdu annemle ama bu sefer iyi küstük 1,5 aydır konuşmuyorduk daha dün barıştık çok şükür
Çok sürmez birkaç saate sulh olur
Abimle 3 sene görüşmedim
2 sene sürdüğü olmuştur
Söylesem aklınız şaşar 6 sene oldu😔
Birisiyle ömürlük
Birkaç gün
4 saniye
17 yıldır
Salise
Kalamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?