Ben insanlarla çok küs kalamıyorum. Yani bir tatlı dil bir güler yüz benim en hassas noktam diyebilirim. Bana göre çokta gerek yok öyle uzun uzun küslüklere. Eğer canınız çok yanmadıysa tabi ki. Sonuçta ölümlü dünya.

Affetmeyi ve af dilemesini bilirim. Küsmem kimseye kırgınlıklar olur ama öyle hemen silmem arkadaşlarımı hayatımdan. Zaten ölüp gidicez en azından küs ölmeyelim
Çok küs kalan biri değilim. Hatam varsa bunu telafi etme çabasını girerim. Dayanamam ben uğraşırım o çabayı sarf ederim kendimi karşı tarafa affettirmeye çalışırım. Karşı tarafın da buna benzer bir çabası varsa uzatmam olayı. Zaten olması gereken de budur. Çünkü kin tutmanın kimseye faydası yok. Aksine insanın kalbini taşlaştırır. Ve bir de gereksiz yere uzatanlar oluyor Bu resmen insanın çabasındaki enerjiyi tüketmeye yetiyor. Ancak böyle yaptıkça kendisinin kaybettiğinin farkında olmuyor. Hani barışmak isteyenin niyeti varsa bile Bunu gördük ki o niyeti varsada artık bitmiş oluyor.
Küs kalma gibi bir huya sahip değilim çok şükür, tavır yaparım falan ama küsmem ve bu tür insanlara da çok gelemiyorum. Ortada bir sorun varsa kendini çekip hiç konuşmadan neyi, nasıl çözebilirsin ki?
İletişim kurulsun ki ne varsa hızlı bir şekilde, daha da büyütmeden güzel güzel çözebilelim…
Cevap
11Cevap
Ne kadar kırıldığıma bağlı küs kalma sürem. Ama kin tutmam uzatmamda küslüğümü. Çabuk unuturum bazı şeyleri.
Ben unuttukça başıma tekrar tekrar gelir aynı şeyler.
Bir süre sonra insan yoruluyor artık. Affetmekten de yoruluyor, aynı şeyleri yaşamaktan da yoruluyor.
Ondan sonra kendine aşılması güç duvarlar örüyor.
Artık hayata sadece o duvarların kıyısından bakmaya başlıyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamamak için.
Sevdiğim bir insana karşı küs kalamam.
Hata banimse hatayı ortadan kaldırmak adına neyi yapmam gerekiyorsa yaparım.
Hatalı olan karşı tarafsa ve telafi etmek için çabası varsa benim için yeterlidir.
Bir yakınlık görmim hemen yumuşuyorum devam ettiremiyorum küslüğü olası lanet js
Ama muhatap olmayanı da hiç aramam.
* sene de kalabilirim. Bir saat bile küs kalamadığım an olur.
Bu yaşanan olaya göre değişir.
Kin tutan biri değilim, kırgınlığım kızgınlığım çabuk geçer. Karşı taraf adım atıyor ise geri boş çevirmem o adımı. Kendi hatalarım var ise de ben atarım o adımları. İnsan kaybetmek kazanmaktan daha kolay. Gerek yok bunlara.
İnsanlarla küs kalamiyorum maalesef 😌
Keşke yapabilsem ama huyum bu..
Vicdanlı merhametli vede duygusal bir yapım olduğu için hemen affediyorum..
Sonrada kendime kızıyorum neden böyleyim ben diye
Bazen diyorum ki tavır koy mesafe köy uzaklaş ama maalesef işte olmuyor yapamıyorum..
Aman ne bileyim Allah beni böyle yaratmış elimden bir şey gelmiyor
Hep iyi niyetimden kaybettim bugüne kadar
Ama olsun en azından niyetim iyi
Kötü insanlar gibi değilim
İyi geceler.
Kırgın olmadığım sürece küslüğüm çabuk geçer.
Bir adım atılması yeterli, çok fazla uzatmam.
Aslında küs kalamam ama kalbini kırdığım uzun süredir konuşmadığın bir arkadaşım var Aslında konuşsa ben konuşurum ama o mesafe koydu aramıza 24 Kasım doğum günü Ona mesaj atmayı düşünüyorum inşallah barışırız
Merhabalar… Küsmek huyum değildir. Sevdiğim insanlara karşı küs kalamam ben. Konuşup konunun kapanmasını isterim genelde. Bunun içinde karşılıklı kahve içip güzel bir tatlı yiyip sıkıntı ne ise çözüm konuşurum. Ama küsmek tabiatıma aykırı
Eğer küs olmamı hak edecek birisi ise çok uzun süre kalabilirim.. kırgınlığımın boyutuna göre değişir. 3 senedir konuşmadığım insanlar var. Sildim resmen.
Sevdiğim değer verdiğim hayatımda olan birisine küsmem,
Sadece kırgınlığım geçene kadar sessiz kalırım ya da mesafeli olurum..
Onlar özür dileyene kadar. Ve genelde özür dilemiyorlar. Geç gelen özrün de geçerliliği olmuyor. İlişkiyi o anda telafi etmek gerekiyor. O olmayınca da, sevmek bir ömür sürer, silmek 1 dakika.
canım çok yandiysa fazlaca kalabiliyorum gösterdikleri tatlı dile de inanmıyorum öyle kolay kolay.. mecburi şartlarda sadece selam selam daha fazlası Yok
En yakın arkadaşımla 2 sene hiç konuşmadığımız olmuştu birtakım olaylar yüzünden. Sonradan kendi aramızda konuşup sorunumuzu çözdük. Şimdi eskisinden de iyi aramız.
Eskiden ölene kadar derdim ama birine küs olmak kin tutmanın yükü çok yorucu. Bıraktım bunları.
Küslük gibi şeyler saçma geliyor bana, birini hayatimda istemiyorsam iletişimimi keserim
Gerçekten kırıldıgım küs kaldığım bu yaşıma kadar sadece bir defa oldu. Affedilmeyecek hata yoktur
Ben kimseye küsmüyorum direkt ilişkimi kesiyorum ya da konuşarak sorunu çözüyorum
Akşama kadar küs kalabilirim. Yatmadan önce kafam rahat uyumalıyım. Bu yüzden barışırım 😄
küs almakla gereksiz ya hayatıma devam eder affederim fazla kafama takmam :)
Kin tutan biri değilim ama bugüne kadar küs olduğum biriyle tekrar barışmadım.
Ortada bir yanlış varsa küs kalacak kadar kaale almam kimseyi.
3 ve ya 4 yıl küs kalmışlığım var beni çok kırıp. Fakat şu andada kendisiyle barıştık.
Ben küs kalamam hele de sevdiğim biri ise.. bir an önce konuşup halledelim isterim
Küs kalmiyorum saliyorum herkesi kendi haline. Konusmak isteyen konusur diyorum. 🌼
En uzun 2-3 yıl küs kaldığım oldu. Onun haricindeki küslüklerim uzun sürmedi.
Eften püften yere küsmem
Küsersem de hiç konuşmam açıkçası
Karşı taraf adım atmazsa ölene kadar kalabilirim öyle inadım
Fazla küs kalamam ya olumlu olur ya da tamamen silerim
Kişi ve ya konunun önemine baplı.
Bazen çok kinci olup direk hayatım dan çıkara biliyorum.
Kin tutamiyorum maalesef neden kustugumu bile unutabiliyorum sfjkfd
yapılan duruma bağlı aslında. Soğuduğum an her bağımı koparırım.
Ben de küs kalamıyorum ama hayatımdan sildiklerim çok var onlarla konuşmuyorum diye bazıları küs sanıyor
Sevmediğim biriyse bir ömür, sevdiğim biriyse dakikasina varmadan yelkenler fora😂
Gönlumu almaya calistigi anda barişiyorum bazen affetmek icin kendi kendime bahaneler bile uyduruyorum...
Sevmediğim bir insansa kendi gelip özür dilemedikçe konuşmam ama sevdiğim insanlara karşı en fazla bi iki gün kuş kalabilirim
Küsme olayını saçma buluyorum, küsünce sorun çözülmüyor ki...
Zaman geçtikce sinir halide geçiyor fakat yapılanı unutmamak lazım
Küs kalmak iyi değildir ya..
kimseye kin beslememek gerek
Her an ölümü hatırlamalıyız
bana en ufak yanlışı varsa ömrümün sonuna kadar küs kalabilirim, no problem
Ne yaşadığıma bağlı, şimdiye kadar en çok 3 senedir konuşmadığım insanlar var işte
Sevgilimse acırım kıyamam ona barışırız
istersem ömür boyu. kindarım
Bende kalamıyorum uzun sure
Haklıysam sonsuza dek küs kalabilirim..
Hiç küs kalamam :/
Küs kalmam da görmezden gelirim.
Benim için degerliyse kalmıyorum😥
1 saniye. Bitti şu an
Küsme özelliğim yok siliyorum direkt
Küs kalmam yok sayarım
Küsmem kimseye de uzaklaşırım sadece.
Kinci bi yapıya sahibim süründürürum 🤓
Ben de hiç küsmem, hemen barışırım
Kolay kolay kusmem ama küstüm mu açmam
Küslük nedir bilmem lakin kırgınlığım bakidir..
Küs kalmayı fazla sevmem.
Yıllarca küs kalabilirim.
Ne kadar kızdığıma bağlı
3 sene kaldığım oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?