Yazdım oda teşekkürler yazmış
22 yaşında 22 bin maaşa sigortasız alzheimerli yaşlı bakımı işini kabul etmeli miyim?
Yazdım oda teşekkürler yazmış
22 bin maaş, Alzheimer hastası, hasta bezi takılı ve sonda takılı, haftada 6 gün ve sigorta yok of ya anneme buldum işi, o da çalışmadı sen çalış diye ısrar etti o an istemeyerek kabul ettim ama ben nasıl yapacağım ki yaa adama ne yazabilirim
Bence bu yaşta kendine bu eziyeti etme. Emekli olman için sigorta şart. Ayrıca 6 gün çalışıp kendini 4 duvar arasında hapishane mahkumu etmen için 22 lira almana da değmez psikolojini hiç bozmana da.
Of bencede adama ne yazayim mesaj aticam annemin baskısı ile kabul ettim işi ne yaziyim bahane
Bu iş çok ağır bir bakım işi 🥺 Hem sigortasız hem de duygusal olarak yıpratıcı. Zorlanman çok normal, kendini suçlama lütfen 💔
Adama kibarca şunu yazabilirsin:
“Düşünüp karar verdim, bu işi fiziksel ve psikolojik olarak yapamayacağımı fark ettim. O yüzden başlamamayı tercih ediyorum. Hakkınızı helal edin.”
Kendine uygun, sigortalı ve seni yormayan işler aramaya odaklanman çok daha sağlıklı olur 🌿✨
Cevap
7Cevap
22 bin maaş olmaz en düşük 28 bin tl asgari olur bunun aşağısını çalıştırmak suç değil mi yevmiye usulü mantığı başka ama onu bilemem
Adama annemin baskısı ile tamam dedim vazgeçmek istiyorum mesaj mi atsam ve ne desem
Öyle de ama 28 binden aşağı çalışılmıyor diye biliyorum
Çok az veriyorlar normalde 40-45.000 bence seni kekliyorlar
Annesinin maaşı 22 binmiş
Kabul etmediğini yazacaksın. İğreniyorsan böyle şeylerden en başında söyle
Son anda söyledi adam bunları ne diyceğmi bilemedim o an
Kabul etme. Alz. Hastası olanlar çok kötü oluyor zampt edemezsin
Ne dicem annemin baskısıyla kabul ettim şimdi istemiyorum bakmak yapamam ama adama ne dicem
Fiyatı düşük buldum de ki düşük
Bence gitme yazık günah etme kendine
Be diyim adama annemin baskısıyla kabul etmiş bulundum
Eveet
Sigortasız zaman kaybı ve yıpratıcı
Boş durmaktan iyidir ya kabul et
Etmemelisin.
Annemin baskısıyla kabul ettim şimdi istemiyorum ne yazabilirim adama
Vazgeçtim yaz.
Sigorta yoksa yok de
Yokki sigorta
Çok az ya. Asgari ücretten de az
Evet
Sigorta bile olmaması kötü durum. Resmen karın tokluğuna çalışmak gibi bişe
Ret et
Hayir az
Ama kabul ettim annemin baskısıyla hemen haber vermem lazım bi bahane bulup bide yer çok uzak
Bahsettiğin iş için 45 binden aşağı gelmiyorlar, ayrıca sigorta ve yol parası, nasıl annen var ya
maalesef öyle de sence adama ne yazabilirim
Ne hakkında parami, yoksa işe gitmeyecegin icinmi
İşe girmicem vazgeçtim diye
Sen yapmak istiyormusun normalde
Yapabilecek misin
Kendime bu konuda güvenmiyorum ama adama tamam dedim oda istersen biraz deneyelim dedi olmazsa olmuyor abi dersin dedi ama şimdi strese girdim benim midem hassas bide kpss çalişiyorjm
Kpss çalış salla
Ne yazabilirim geçerli bir bahane lütfen bul
Denemek istiyorum de geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?