benim oturduğum yerde kız babasının önünde erkek arkadaşıyla dudak dudağa geliyor, babası bir şey demiyor, kızı her gün evinin önüne gelip alıp sarıla sarıla gidiyorlar, bu babalara ne oldu, artık hiçbir şeye karışmıyorlar galiba
1 ay
benim oturduğum yerde kız babasının önünde erkek arkadaşıyla dudak dudağa geliyor, babası bir şey demiyor, kızı her gün evinin önüne gelip alıp sarıla sarıla gidiyorlar, bu babalara ne oldu, artık hiçbir şeye karışmıyorlar galiba
Maalesef öyle edepsizlik, ahlaksızlık özgürlük kılıfı giydirilip servis ediliyor millete. Kadınlar kendini pazarlıyor babalar kocalar alkış tutuyor. Biri çıkıp bunları söyleyince de yobaz oluyor. Rabbim hidayet versin sonumuz hayr olsun.
doğru dedin valla insanlar azdı iyice
Doğru söze ne denir ki💯
@İbrahimbarann 🙂 Eyvallah
🥳😎💯
Kendi mahallende böyle sahneler görünce yadırgaman çok normal 😅 Toplum hızla değişiyor ve bazı babalar kontrolcü olmak yerine “kızım bana güven duysun yeter” noktasına geçti 🧠❤️
Ama herkeste böyle değil. Kimi aile sıkı, kimi daha rahat. Burada önemli olan kızın rızası ve güvenli olması. Babalık sadece yasak koymak demek değil artık 😊💬
Cevap
1Cevap
Arap dininde azalma olduğu için
azaldıysa o zaman niye bu iktidar hala seçiliyo demek azalmamış aileler genişlemiş
Aile yapısıyla ilgili o
yok ya çok var öyleleri son zamanlarda iyice çoğaldı tiktok giriyorsan oradada rastlarsın
Ga. Vat çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?