Niye uzun boylu kız kilo alınca ya da verince erkeksi gibi iğrenç bir kelimeyi yakıştırıyorsunuz?
1 ay
Niye uzun boylu kız kilo alınca ya da verince erkeksi gibi iğrenç bir kelimeyi yakıştırıyorsunuz?
Latife98 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu soruyu soran kişinin kesinlikle bir psikiyatriye görünmesi gerek platformda denk geliyorum sürekli boyundan şikayetçisin haline şükret derim sana utanmasan ALLAHTAN keşke bu dünyaya kısa boylu kadın olarak gelseydim derdin herhalde
Hayır hep uzun boylu kızlara erkeksş yakıştırılması yapılıyor. Hiçbir zaman kısa kıza yapılmıyor
bu tür sosyal medya platformlarında tanımadığı bir bayana boyundan ötürü çirkince eleştiren birisi yüksek ihtimal kıskandığı için yapıyordur daha önce hiç uzun boylu endamlı bir bayan görmemiştir ya da fotoğrafını gördüğü uzun boylu kadınla kendisinin yan yana durduğunu hayal etmesi ve onun yanında cüce hobbit gibi görünmesi üzerine gene kıskançlık belirtisi olarak laf atmış olabilir peki seni ne alakadar eder ki bu durum yani senin hayatına bir engeli var mı bu durumun boş versene
Ama diyorlar uzunuz ama uzun kız ceza alır mı
Pardon uzun kız erkeksş
Diyorlar
ne cezası?
Yanlış yazdım
her neyse söylemek istediğimi anladın mı ufkun açıl dımı veya tatmin oldun mu boy moy hikaye benim boyum 1.78 ve sokakta veya çarşı pazar kalabalığı içerisinde benden uzun bir bayan gördüğümde hiç bir şey düşünmem düşündüğüm bir şey varsa bu kız bize bakmaz düşüncesidir tipine bakıp yargılamam en fazla at gibi kız derim o da heybetinden ötürüdür kötü manada değil
Anladığım kadarıyla aşağıda paylaştığım soru sahibi ve yaş aralığından yola çıkacak olursam, sen olduğunu düşünüyorum.
Erkekler, Çok uzun boylu kızlar erkeğe mi benziyor travestiye mi benziyor?
Daha önce de belirttiğim gibi, herhangi bir yakıştırmam olmaz. Ayrıca bir kadın, uzun boylu olsa bile kendisine özgü ayrı bir feminen havası oluyor ve bana çekici geldiklerini yeniden söylemek istiyorum.
Seni 50 yaşındaki adamla tanıştırayım onunla sevgili ol sen de kurtul biz de
Çoğul konuşmasak mı acaba senin için geçerli bir söylem değil bu
Uzun kısa fark etmez kilolu zayıf çirkin vb diyemez kimse kimseye rabbim onu öyle yaratmış bunun cezasını zaten onlar bir şekilde çeker
Uzun boylu bir kadın bana istediğini yapabilir oyuncağı olurum..
Hangi eşek at gibi hatuna böyle hakaret etmiş olabilir. Eşek işte ne anlar hatundan
Ya diyen der illa derler, uzunu görünce herkes etkilenir
Fakir erkeklere kızların yakıştırdığı kelimeleri konuşturtma bize.
Uzun boylu bir kadının değişimi bile dikkat çekiyorsa, demek ki zaten etkiliyorsundur
İlk defa sizden duydum böyle bir şey olduğunu da bunu diyen de net saçmalıyordur
Yakıştırmıyoruz kelimeyi
Manken gibi kız iyidir
kim diyor onu
bunu söyleyen bi doktora görünsün
Ben öyle düşünmüyorum
En uzunun bilr kısasiniz
Sen uzun Boylusun ve İzmir güzeli hoşuma gidiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?