Kadınlar kilolu bir erkek gördüğünde dalga geçmiyor, küçük görmüyor ıyy göbeğe bak, kıllara bak vs. demiyor. ve bunu öyle iğrenç bir şekilde yapıyorsunuz ki ya gözlerinizle yiyerek, yanından geçerken konuşarak, laf atarak.
Cevabın nedir?
Tayt şort zaten iğrenç birşey ve baldır bacak bıldır bıldır sallanan şişman birisinin giymesi daha iğrenç birşey, aynı bu şekil bir erkek giyse ondan bile iğrenilir merak etme... Sen istediğin kadar isyan et, o insanların o manzarayı gördükleri zamanki beyinlerinde oluşan o iğreti dalgalarına engel olamazsın. En fazla çenelerini kapattırabilirsin ama düşüncelerine engel olamazsın. Lafı sözü sevmeyenler giymez. İlla giyeceklerse de lafa söze katlanmak zorundalar, çünkü sokakta yığınla insanın beyinlerine girip onların beyinlerini yıkayıp senin istediğin modele çeviremezsin...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü kiloluda olsa o kadın türk erkeklerine bakmiyor diye kiskaniyor erkekler.
38 Yorumla- +1 yıl
Ateist birinin böyle saçma bir cevap vereceğini bilmiyordum öğrenmiş oldum.
- +1 yıl
Ne türk toplumunu öğrendim sonuc bu. O sisman kizlarla cikmak icin ölüyorsunuz yüz vermeyince cirkin.
Ateizmle bunun ne alakasi var? - +1 yıl
yüzyılın en saçma yorumu
- +1 yıl
Begenmediyseniz gidin. Gercekler bunlar
- +1 yıl
Tesekkur ederim eic icin :)
Soran+1 yılrica ederim :) eziklerin bakıp bakıp zorlarına gitsin :D bide benle şişkosun diye dalga geçmeye çalışıyo pis herifler ajxskshjjdjwjfbsjr
- +1 yıl
Ülkede 10m italyan 15m ispanyol 13m ingiliz 20m fransız erkek var eee 2-3 merhaba Türk erkeği geri kalan da Türk kızı.. Zavallı Türk erkekleri onlara kimse bakmıyor. @ateistbirkız italyan sevgiline selam söyle senin için taş gibi dediğimi söyle çaya davet eder belki. Soran sende ispanyol sevgiline selam söyle. Trollere selam olsun. :-))
- +1 yıl
Benim sevgilim norveçli
mıchelin gibi oluyorsunuz türk kızlarının güzelinide çirkininide tercih etmiyorum değmez arkadaş 1.50 boylarıyla 2.50 lik egoya sahipler tersliyorlar gençleri felan yani kabullenmeselerde paraya tapıyorlar sadık değiller daha iyisini bulduğu an bırakmak peşindeler ruslar ve çeçenler gayet sadık ve bizim kızlarımızdan iyi türklerle uğraşanın aklı yoktur ne çekiyorsun triibini v. s eleştiri kabul etmezler kendilerini kusursuz sanarlar bırak dünya onun etrafında donuyor sansın :) halbüki içinde salladıklarından biri.
09 Yorumla
Soran+1 yılben 50 kiloyun girdi mi bir yerine :) zavallı burada aşağıladığın o kilolu kızlara yaranmak için neler vermessin :) evleneceğin de öyle birisi anca hayal kur burda. benim siz sefillerle işim olmaz ama :)
- +1 yıl
reelini buldum :) www.atbreak.com/.../Michelin-Brothers.jpg j.bobiler.org/upload/photographs/30191621016.jpg :DDDDDDDDDDDD:
Soran+1 yılahah kimmiş alperen nalbant. salak ergen. pis göbekli 31cinin tekisindir :)
Soran+1 yılkıyamam bunları mı aradın bide fellik fellik ya :)
Afedersin dalga geçiyorlar evet ama bunu tetikleyen gerçekten kilolu bir kıza tayt şort vb şeylerin yakışmamasıdır ve gerçekten kötü bir manzara çıkıyor. Giyemezsiniz demiyorum giyin ama vüvudunuzu toparlamak için çaba gösterin ve giyin ozaman hepsinin dibi düşer merak etme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ahlaki degerin yok olmasi insanlari küçük gorme psikolojisi ve malum konu olan beynin calisma sorunsalindan dolayi goruslerdir
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Kilolu bir kadının şort, tayt ve yapışık dar kot pantolon giymesine hakkı yoktur. Dışarıdan bakılınca hoş ve güzel bir görsellik olmuyor. Kalkar spor yaparsın, fit bir vücuda sahip olursun o zaman istediğin kadar giyersin. Ama herkes duracağı yeri bilmelidir, bu hayat ye-iç-yat ile geçmiyor. Her şeyin bir bedeli var, dalga geçilecek cinste olduğunuz için insanlar dalga geçiyordur belki.
Bunu hiç düşündün mü?00 Yorumlakendilerinde meymenet olsa da kızları eleştirseler lafım olmayacak ama suratına tükürülecek tipler geliyor kızları eleştiriyor bir kendinize bakın türk kızları şöyle türk kızları böyle demeden önce
10 YorumlaBen kucumsemem ama kilolularin dar slim kiyafet tercih etmesi dogru değil dunyada boyle bir sey yok ulkemizde var cok. zayifta var cok kilolu da dalga gecilcek birsey yok herkes farkli kimi erkeklerde kiro tarz takiliyo saygi duymak gerek
00 Yorumla
+1 yılgiymesin. görüntü kirliliği...
üniversitelerde çok var. kocaaaaaamaaaannn bir çanak. o çanakta soytarı bir kral. kara haber onun işi sıra kimde :D
o çanak bağımsızlık ilan etmiş. bide o çanağa tayt giydiğinde isyan başlıyor.11 Yorumla- +1 yıl
en güzel cevap bence :D
Adam akilli giyinsin kilolu kız dar birsey giyince iğrenç oluyor yaglar fiskiriyor insan igreniyor ama edebiyle kilosuna uygun giyinse isterse 200kg olsun asla dalga gecmem
23 Yorumla- +1 yıl
istediği şekilde giyinir sana dalga geçme hakkını kim veriyodas dalga geçmem demişsin onu anlamadım bu onun kendi tercihi kendini nasıl mutlu edicekse odur sana ya da baskasına laf düşmüyo olsa gere
- +1 yıl
aynen öyle savunurumda bunu
Bencede kötü bir davranış ama bende içimden karşı cinse ıyy kıllı, göbekli falan derim yani dürüst olmam gerekirse.
20 Yorumla
+1 yılBu kılları orman gibi olmuş ama kızların kolunda tüy görup kezban diyen aşağılık erkeklerle aynıdır :D Saçma insanlar..
23 Yorumla- +1 yıl
@Siyaahbeeyazz kolunda tüy mü var?
- +1 yıl
@optimusbrayn hayır :d
- +1 yıl
:D tamam
+1 yılÇünkü iyi giyinmek önemli * kilolu bir kizin tayt giymektense kendine daha cok yakisacak seyler giymesi gerekir iyi giyinmek sadece uzerindeki elbisenin iyi olmasi degil ayni zamanda kendine yakismasidit
00 Yorumla
+1 yılister kadınlar adına istersen erkekler adına konuş nerede ne konuşursan konuş kilo da insanın mantığında biter kiolsuzlukta. yani az yemek ye daha mantıklı ol yeter. boğazına hakim ol istersen.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim öyle olmam gerekmiyor bunu demem için zaten. kadınlığı da bırak insan olmam yeter. zavallı insan.
- +1 yıl
kadınlar bana göre her şeyi hak ediyor. Ha kasaptaki etsiniz ha siz ne farkınız var ki__ Açık giydiğin için söylemiyorum. bedenini sergileyeceğine aklını sergilesene. çok et var teyze takma kafanaa. kilosuz kızları ben sevgiyorum ama çok da şiman olmasın sağlığğınza zarar. yani bir 50 kğ kız pek anlmalı görülmez gözümde ama bir 70 kğ kız da tatlıdır yani..
Soran+1 yılgeber
- +1 yıl
amin. ben kızdırmak için söylemiyorum ama gerçekten abazalıktan gebermek üzereyim. sağol eyvallah.
Dalga gelmem, laf atmam, gormem bile. Ama bu konuda acimasizim. Eger sorarsan gercekleri soylerim. Kendisi icin bile ugrasmayan insani sevmem
00 Yorumla
+1 yılbence cok yanlıs
herkes istedigini giymeli
kimsede ne laf ne de karısmalı10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılHayata bakış açıları et üzerine kurulu insanlar çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver sen onları canım takma kafana, neyle mutlu oluyorsan onu giy kimseye aldırış etme, istersen seks yaparak kilo vermene de yardımcı olurum yeter ki sen mutlu ol. kendimi kullanılmış gibi hissetsem de senin mutlu olduğunu görmek bana yetecekltir
015 Yorumla
Soran+1 yıldefol pislik. eminim göbeklinin tekisindir. sana mı kaldım.
Cevap sahibi+1 yılgöbekli biri değilim ama demek ki içinde bulunduğun durumu hak ediyorsun, kilolu bir balina olmana rağmen millete göbekli diye laf atabiliyorsansa dombili olmayı hak ediyorsun:)) yazın leş gibi ter kokuyorsunuz bu arada
Soran+1 yılhahah kilolu değilim hayvan hadi yol al
Cevap sahibi+1 yıle tabi kilolu başka, balina başka.. sumo güreşi turnuvalarına sokabilirim seni
Soran+1 yılya kıyamam a. q ya bu kadar zavallık olmaz
Cevap sahibi+1 yılaynen ya, belliki girmeyecen o küçük beden elbiselerin içine, binbir rezillikle giymeye çalışıp her bir yanından fırlayan yağlarınla etrafta dolaşıp insanlardan saygı beklemek ne kadar zavallıca, üzüldüm bak..
Soran+1 yılabicim bir git allah aşkına ya kaç yaşına gelmissin hala burada uğraştığın şeylere bak. tamam haklısın abim.
- +1 yıl
:::D
Cevap sahibi+1 yıldemek ki isteyince düzgün konuşabiliyorsun, tamam azat ettim seni.
ÖZGÜRSÜN!- +1 yıl
ayp be gizli kulanıcılıgın arkasına sıgınıp kıza neden o tarz seyler diyosun nasıl bir erkeksin sen yazıklar olsun sana ve senin gibilere
Cevap sahibi+1 yıl@cikolataperisi ortada birşey yokken "defol pislik. eminim göbeklinin tekisindir. sana mı kaldım." diyen birine çiçek yollamamı beklemiyordun herhalde, benim erkekliğim beni ilgilendirir sana kalmamış bu kendi işine bak
- +1 yıl
hakaret ediyosan cevabı bu olurdu zaten noldu zorunamı gitti sen bir bayanla konusma ögren gel senle konusurum o ara:S gizli değilim ayrıca senin gibi gayet cesurca yazıyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl@cikolataperisi amacın ne? laf sokmaya mı çalışıyorsun? ben burada bir kuyruk acısı sezdim sanki.. ya da okuma yazman yok ilk hakareti kimin yaptığını görmüyorsun. bakalım ne kadar dürüstçe bir cevap vereceksin
- +1 yıl
seninkiler agır olmus ondan karsındaki bir bayan sana sahsına hakaret etmediği sürece sen beyfendiliğini korumalısın yas aralıgında dogruysa ben senin yasında bir beyden bunu beklerim
Cevap sahibi+1 yıl@cikolataperisi bayan olması istediği gibi konuşma hakkını ona vermiyor, benim beyefendiliğim karşılıklıdır karşımdaki insan ne kadar insansa bana ben de o kadarım ona. bu konuda tartışmak istemiyorum, ben böyle biriyim !
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşım her şeyinde bir adabı var kilolu bir kız zayıflara özenerek giyorsa ve üzerinde iğrenç duruyorsa tepkimiz olacak zayıf bir kızın taya giymesiyle bacakları at gibi bir kızın tayt giymesi çok farlı
04 Yorumla
Soran+1 yılgeber..
Cevap sahibi+1 yılama :) ben kilolu kızları seviyorum :D
- +1 yıl
iğrenç bir benzetme yakısılmıycagı düşünülse zaten bedenlerin buyuklerini yapmazlardı:)
Cevap sahibi+1 yıl:D ha ha ha o büyük bedebnleri yakışıyo diye yapmıyolar canıö kilolular eziklenmesin onlarda giyebilsin die
+1 yılTek hücreli ukala insanların yapacağı davranışlar bunlar..
10 Yorumla
+1 yıldostum yok öyle ya onu diyenler cahiliyet fakiri insanlar onları dinlememelisin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkendim için değil kadınlar adına konuşuyorum ben burada.
- +1 yıl
sen kadın değilmisin yani
Soran+1 yılkadınım.
- +1 yıl
e tamam kilolu olsanda olmasan da atar o gibi insanlar kadınlara o zaman genel olarak onlara hiçbir kadın kulak asmamalıdır diyelim kapansın
ben kimseyle dalga geçmiyorum. çünkü benim de dalga geçilebilecek bazı konularım var.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler derken aşırı bir genelleme olmamışmı sence yapan var yapmayan var
00 Yorumla
+1 yılGeyikli tayt giyiyorlar, taytta ki geyik file dönüşüyor. Kasapta ki asılı dana bacaklarından farkları yok.
00 YorumlaYakismiyor kizim anlayin yanaa guzel olmuyor ustelik cok cirkin ama asagilanmasina karsiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an aşağılamamış oldun dimi :)
+1 yılYoo aksine özgüveninden dolayı kendisini kutluyorum
00 Yorumla
+1 yıliğrenç oluyor çünkü her tarafı kat kat olmuş birde dar tayt giyiyor kötü oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılanan kat kat oluyor :D
- +1 yıl
sen galiba kilosun :D benim annem 39 yaşında 60 kilo canım :D
Soran+1 yıl60 kilo fazla oluyor canım yaşla alakası yok :) 50 kiloyum bende :)
- +1 yıl
benim annemin 3 tane çocuğu var salak yaşla bok alakası yok sen daha şimdiden ellisin 3 çocuk doğursan 100 kilo olursun duba gibi :D
- +1 yıl
sen kiloluları savunduğuna göre kilolusun :) gizliyorsun zatenkendini sonra 50 diyorsun :D
Soran+1 yılkendin diyon salak gizliyim işte 50 olam ne fark eder 150 olsam ne :D
- +1 yıl
açmak yemiyor kilolusun işte savunuyorsun iğrenç oluyorlar giymesinler. bu kadar bb
Soran+1 yılaynen çok kiloluyum canım ya hadi yandan yandan
- +1 yıl
60 kilo kısa boya ve yağ oranı çok olan birine göre fazla, 1.60-1.70 biri yağ oranı uygun şekilde 60 kiloysa fazla değildir o kilo. Bir yerinizden uydurmayin yanı.
İğrenç bir görüntü oluyor aynısı erkekler için de geçerli.
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye degişir ama dalga geçiyor bazıları şuna bak palyaço gibi diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanunen yasaklanmalı şişman kızların şort ve dar giymesi. Görüntü kirliliği mide bulantısı iğrençsiniz.
03 Yorumla- +1 yıl
sanane isteyen istediğini giyinir bu seni ilgilendirmez sanada düşmedi derdi kendi tiplerinize bakmadan milleti eleştirmek ne ahddinize ya
Cevap sahibi+1 yıl@cikolataperisi sen benide yersin ondan bir şey demiyorum.
- +1 yıl
hahahaa :D
Bence guzel oluyor yakışıyor aşalayacak bir sey yok
00 YorumlaBazilari evrimlerini tamamlamis canim ondan
10 YorumlaÇok hoş ve komik oluyor
00 YorumlaKilolu olup da o şortu giyecek kadar cesaretliyse eleştiriye de fazlasıyla açık olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılşort giymek için cesaret mi gerekiyor? ne cahil bir toplumsunuz siz ya..
Önce insan olmak gerek sonra erkek olunur
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen. insan olmak bu kadar zor olmamalı!
+1 yılbir kere onu yapan insanlıgından utansın.
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke
ses fazla geliyo ya o yuzden :)
00 YorumlaZaten iç hakları görünüyor sa dinen haram
10 YorumlaNe giycegini bilmesi lazım bencede :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş durmuyor ondan bakıyorum
00 YorumlaDuygularini tatmin ediyo cogu insan burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanladığım kadarı ile sen biraz kilolusun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen şişmanlıktan ölcem bin kiloyum yani bana asılma canım oldu mu
Cevap sahibi+1 yıl:D ya bir git asılan mı var sana sanamı kaldık
Soran+1 yılçatla! şişman değilim değilim senin gibi kıllı göbekli bir pisliğe dönüp bakmam bile :) eminim kaç mesaj atmıssındır bana burdan :D
Cevap sahibi+1 yılgizli kulanıcdan kaldırıdmdoya doya bak bklm sana mesaj atmışmıyım?
Soran+1 yılkıyamam ya :) yaziik
Cevap sahibi+1 yılkzıım bir git işine ya yardımcı olmaya çalışıyruz millete
@ateisbirkız senen kaşar açıklamıs
00 Yorumlakilolu topuklu giyince çok hoş oluyor
00 Yorumla
+1 yılKac kilosun sen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsanane :)
- +1 yıl
Kilonun felan önemi yok önemlii olan kendinle barisik olman :)
+1 yılYakışmıyor.
00 Yorumlagörüntü kirliliği :)
17 Yorumla- +1 yıl
en az senin hayatta olman kadar dısarda dolaşman kadar:D
- +1 yıl
eminmisin öyle olduguna:) ben bir bayanım sonuçta:)
- +1 yıl
aynen öyle :) artık kaç defa baktıysan bilemiycem
- +1 yıl
evet bizim var ama senin yok :) napıcaksın peki
+1 yılYanlis bisy tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkekler neden kilolu bir kız şort, elbise, tayt, dar giyince aşağılıyor yanlış görüyorsunuz gözlerinizle yiyorsunuz dalga geçiyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler