Acısını nasıl atlattınız ya da onu özlediğinizde ne yapıyorsunuz
1 ay
11 sene önce lisede kaybetmiştim.
Ansızın şok etkisi yarattı 1 hafta kendime gelememiştim. Gözler onun sırasını ve sesini arıyordu her zaman. Kapıyı açıp şakalaşarak girecek, ansızın arkandan elini omzuma atacak gibi bekleyip dururdum. Hayat işte. Erken olgunlaştırdı. Sevdiğimizin değerini o zamandan sonra çok daha iyi anlar oldum. Hâlâ bekliyorum ama yok artık kabullendim. Elbet buluşacağız kardeşim. Elbet..
çocukluk arkadaşımı kayıp ettim 2 sene evvel her yılbaşında toplanir sırayla bir birmizin evine gider hediyeleşir bir birmizin ailesiylede beraber yemek yerdik sürekli yeni yila 3 gun kala vefat etti her yılbaşında anısına mezarina gideriz unutmak zor unutamasin ama hayatina devam etmelisin çünkü bu da onu isterdi eminim
Allah rahmet eylesin umarım cennettedir şimdi
Müslümanım diyenler de pek de iyi insanlar değil zaten ya önemli olan insanın kalbi inandığı din ise Allah ile onun arasında
Elbette öyle ama hristiyan dini sonradan çok bozulmalar yaşamış dini kendilerine uyarlamışlar bozulmadan günümüze gelen ve yeryüzündeki tüm insanlara inen en son din islamdır
Yakın arkadaş kaybı çok derin bir acı 💔 24 yaşındayken üniversiteden çok yakın bir arkadaşımı kaybettim. Zaman her şeyi silmiyor ama acıyı yumuşatıyor. Onu özlediğimde eski fotoğraflara bakıyorum, birlikte yaşadıklarımızı yazıyorum, bazen ona mektup yazar gibi günlüğe içimi döküyorum ✍️🌼 Konuştukça ve anısını yaşattıkça kalbin biraz hafifliyor 💫
Cevap
9Cevap
Ölüm anlamında kaybetmedim ama bi anda konuşmayı kesti hâla aklıma gelince kötü hissediyorum ve bazen çok özlüyorum
Benim için ölü olanları unutmak kolay olmuyor ilk baş ama sonra alışıyorsun
Cok sevdigim dostlarimi kaybettim kursun gibi icinde kaliyor zamanla alisiyorsun
Motosiklet kazasında çok sevdiğim 3 kişiyi kaybettim alışamadık halen
Kaybetmek derken ne anlamda kazık atması gibi mi
Vefat etti
Allah rahmet eylesin
Ben varım, 2016 da kaybettım, acısı ılk gun gibi
Çok yakın degildi ama kaybettim
Arkadaşımı kaybetmedim, ailemden kaybettim
Evet
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?