Baldızın bana ilgisi ve yaranmaya çalışması hoşuma gidiyor diye. Giyim kuşam temizlik iş gün yemek olsun benden bir tebrik duyunca aşırı hoşuna gidiyor ve her gidişimde daha fazlasını görüyorum
İlgi hoşuma gidiyor anlamıyormusun. Gititğinde senle aohnet etmeleri sana değer verip özel ilgi göstermeleri hoşuna gitmez mi. Eşinin erkekmkardeşi gelip senle şakalaşsa sohbet etse cnaım yengem diye değer verse şımartsa seni. Belden aşağı bir şey demedim ama istersen oraya da çekebilirsin
Bahane de şu. Dr anneme yürüyüş yap dedi oda yürüyor banada benle gel dedi diyro. Basla gidecek yer de çok oysa.. ve gelip parkta oturuyorlar bir iki saat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ayda bir görüşmek yeterli fazlasına gerek olmaz gadası
kişi ne kadar isterse.
Değişir bir durum bunlar aranızın nasıl olduğuna, yakınlığınıza, birlikte neler yaptığınıza falan bağlı
Eşimin ailesine her gün gidiyoruz akşam yemeğine benim ailem şehir dışında kalıyor zaten gidemeyiz
Yeni evli msnz
9 ay oldu
:))
Ne oldu ki yavrum
Hosstt?
Hoşuma gidiyorsa hep görüş. Ben keyifle gidiyordum , biraz da baldızın etkisiyle
Ne alaka
Baldızın bana ilgisi ve yaranmaya çalışması hoşuma gidiyor diye. Giyim kuşam temizlik iş gün yemek olsun benden bir tebrik duyunca aşırı hoşuna gidiyor ve her gidişimde daha fazlasını görüyorum
Midesizsin. Senin este senin erkek kardeşe bu tarz yaklaşımda bulunsun!
İlgi hoşuma gidiyor anlamıyormusun. Gititğinde senle aohnet etmeleri sana değer verip özel ilgi göstermeleri hoşuna gitmez mi. Eşinin erkekmkardeşi gelip senle şakalaşsa sohbet etse cnaım yengem diye değer verse şımartsa seni. Belden aşağı bir şey demedim ama istersen oraya da çekebilirsin
Ayda 1 bile çok fazla. Haftada 2-3 kez nedir yahu
Sulandırmadan ayda 1-2 yeter.
Evler 5 dk
Yeter cok bile ne kadar cok yakınlaşma o kadar her seyine müdahele ettirirsin
Eş hep orada. Onlarda görümce ve Kaynana hemen hemen her gün bizim kapıdaki parktalar
Maalesef çok zor
Bir durum
Hergun olmasas da haftada 1, 2 mutlaka bir buluşma oluyor
Fazla bence
Hemen hemen her gün parka gelip cami gözlüyorlar
:)
Bahane de şu. Dr anneme yürüyüş yap dedi oda yürüyor banada benle gel dedi diyro. Basla gidecek yer de çok oysa.. ve gelip parkta oturuyorlar bir iki saat
Seni gözlüyorlar bahane ile
Yüz verme mesafe koy
Olmuyor öyle iste off
Ne kadar uzaktalar sizden
5 dk
Yürüme mesafesi ise normal ancak haftada 1 iyidir. Herkesin kendine göre düzeni var
bence eğer yakınsa haftada en fazla 2 kez
En az 3 oluyoruz 1 sıkıntı her 2 tarafada
Ne haftası ya yılda bir kaç defa yeter
evlı mısın ona göre soylucem
Evet
mutlu bır yuvan varsa haftada 1 gorusmen yetr. mutlu degılsen gorusmek ıstemezsın demı
Ama mutsuz olsan da. Eşin ailesine düşman olmak uzaklaşmak dahada Berbat ediyor herşeyi
2 haftada 1 iyi
Haftada 1 yeter
Ayda 1 yeter
😂