Bana göre ayda bir olması şart gibi.
Uzak mesafe ilişkisinde buluşma sıklığı ne kadar olmalıdır?

Bana göre ayda bir olması şart gibi.
Uzak mesafe ilişkisinde buluşma sıklığı ne kadar olmalıdır?
Yürütülmesi zor ilişki ama imkansız değil. Görüntülü konuşma ve gün içinde bolca yazışma özlem azaltabilir. Fiziki olarak görüşme ilişkinin durumundaki mesafeye ve ekonomik duruma bağlıdır. Ayda bir en geç görüşülebilirse iyi olur. Yoksa araya sadece özlem girmez, ebru girer, merve girer, mehtap girer...
Uzak ya da yakin farketmez fakat cok sık yapılan görüşmeler tanıma aşamasında hoş olmaz. ilk olarak yapılması gereken yazışma ve uzun uzun konuşup onu tanimak diye düşünüyorum. Zaten en iyi seni anlatan ve onu anlatan kelime ve düşünceler olduğunu düşünüyorum. Bunda uyumu yakaladığın zaman zaten gerisi gelir
Görsele bayıldım.❤🙈İmkanlar ve o anki durumlara göre hareket etmek gerekiyor. Bana ayda bir yetmez çünkü her an sevgilimin yanında olmak istiyorum.. fakat maddi olanakları ve iş güç gibi birtakım şeyleri göz önünde bulundurarak hareket etmek en iyisi..
1 ay olması iyidir 😄
thanks 🙈😄
Ne demek hoş geldin.😁 uzun zamandır yoktun.
hoşbuldum 😁
biraz ara vermeye başladım buraya 😅
Cevap
10Cevap
Har ay olmalı
Elimden geldiğince her hafta sadece pazar günleri gidiyordum yanına ben Ankara da yaşıyordum o sakarya da daha çok pandemiydi iş güç derken ayda 2 kere buluşmaya başladık sorun etmedi hiçbir zaman yani kısacası bu uzak mesafe ilişkisi kişilere bağlı tamamen 2 yıllık ilişki yaşadık bu şekilde
İmkan varsa 1-2 hafta arası. Yoksa 3 haftada bir. Aslında ayda bir kişi oraya bir kişi diğer tarafa gitmeli.
Biz ayda bir bazen 15 günde bir görüşürüz. Daha yakın olsan daha sık olabilirdi görüşmeler
Yakın mesafede haftada 1 olmalı her gün buluşunca suyu çıkıyor
O zaman evlilik olursa geçimsizlik had safhada olur;🙂
Ne evliliği bu devirde 😂
Çok haklısın ölü yatırım yaşasın yanlızlık 😂😂
Uzaktan ilişki yürümez ama yürüsede ayda iki kere gelmeli
Haftada 1
eğer fazla mesafe varsa 2 haftada 1 olabilir
Uzak mesafe ilişkisi bana göre değil elimin altında olmalı
Mesafeler çok uzak değilse, ayda bir buluşmak çok uygun
İmkana bağlı aslında, ama genel olarak en az 1 ay olması iyidir.
Uzak mesafe ilişkisine uygun değilim. Aramızdaki mesafe 30 dk dan fazla olmamalı.
Ayda en az bir olmalı benim için zor uzak mesafe ilişkisi
Eğer kandirmasaydı gelecek diyince gelmemezlik yaptı inan ne zaman isterse giderdim
Ne kadar sık o kadar iyi
Ayda 1 defa idealdir.
ne kadar uzak oludğuna bağlı eğer yakın şehirler ise haftada 1 olabilir uzak ise ayda 2
otobüs parasından haberin yok galiba akjsdhasd bu devirde uzak ilişki yapmayın arkadaşlar.
Çok uzak ise sürekli buluşulmaz
Ayda bir bence de
1 ayda 2 kez falan olabilir bence
Her ay kesinlikle
Ayda bir kesin olmalı evet.
Uzak ilişki insanın sırtında kamburdur.
yakın mesafede peki? 😀
Haftada 3 iyi gibi bence. Zorlarsan 4 olur.
Nekadar uzak?
İstanbul - İzmir arası
Ankara - Antalya arası
Gibi mesafeler. Hemen yanı başındaki şehir de olur ama o zaman 2 haftada 1 olur.
Ayda üç kez enaz
Haftada 1
Ayda bir ideal
2 haftada 1.
2 3 haftada bir
10 günn
Senede 1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?