Daha lisede çocuk, gelinim ol imaları yapıyor bana, neden
1 ay
Daha lisede çocuk, gelinim ol imaları yapıyor bana, neden
Seni beğenmiş de nüfusuna nasıl alacak bilemiyor, Gelinim olsun demiş ama elinde yaşına uygun olmayan oğlu var :))))))
Yaw çok takılmaaaaa. Bizlere de kızımı sana verecem diyen teyzeler vardı. Şimdi bekarım yaa o teyzeleri hatırlamıyorum :)))))
Ama çok gerçek konuşuyor sürekli beni arıyor soruyor falan oğlu daha 17
Ben 22 yaşındayım da
Çok net bir şey söylemediği için öyle kabaca çıkışamıyorum bana garip gelen oğluna daha bu yaştayken niye gelin düşünüyor boyu posu var baya çocuğun ama küçük daha
Valla şu kızımı sana verecem diyen teyzeleri anlamadığım için senin teyzeyi de anlamıyorum ki sana da bişey diyeyim. Sadece bizim zamanımızda da böyle derlerdi. Aklıma gelmişken söylemek istedim.
Madem konuşuyorsun, bi ara konusunu aç da sor. Merak etme kimsenin bişey diyeceği yok
Çünkü anneler genelde sahiplenici oluyorlar ve mantıksız düşünüyorlar çoğu zaman. Ama genelde gelinim ol diyen annelerden uzak durmak lazım. Hizmetçi olursun evde.
Bu durum seni geriyorsa çok haklısın 😕
Bazı anneler için “küçük oğlan” gözünde hep çocuk kalıyor ama bir yandan da ona ilk sahip çıkan kadın olmak istiyor. Kontrol ihtiyacı, yalnız kalma korkusu ve “elin kızı kaptırmadan bulalım” düşüncesi devreye girebiliyor.
Sınır koyman çok önemli, şakayla da olsa “bu konular beni rahatsız ediyor” demen iyi olur 💬✨
Yok kadın bana ima yapıyor gelinim ol diye ama oğlu daha lisede
Aaa sen yanlış anlamamışsın yani 😅 Kadın direkt sana gelin gözüyle bakıyor 🙈
Bu durumda olay oğlundan çok seninle ilgili. Seni karakter olarak beğeniyor, “keşke böyle bir gelinim olsa” diye hayal kuruyor olabilir. Anneler bazen bunu çok erken ve çok pat diye söylüyor, hiç ortamı tartmadan 🙃
Ama oğlan daha lisede, yani ortada gerçekçi bir durum yok, tamamen kafasında kurduğu bir senaryo bu. Sen rahatsız oluyorsan, gülerek “Ayy daha çocuk o, ben de öyle şeyler düşünmüyorum” gibi yumuşak bir sınır koyman yeterli olur 😊💕
Cevap
8Cevap
Anneler ister Yaaa
Benimki de baskı yapıyor evlen diye.
Önden yol yapıyor işte seni gelin adayı olarak seçmiş
Bizim halkın beyinsiz kesimi bir kerede şaşırtsa keşke
Sen de lisedesin o zaman
Yok değilim
Daha büyüğüm deme şimdi
Tuhaf uzaklaş onlardan
Senin kizinami diyor
Bana diyor
O kaç yaşında sen kacsin
Çocuk daha 17 ben 22 yaşındayım
Kadın ne içmiş daha reşit değil çocuk
Yani birkaç yıl bekleriz diye mi düşünüyor anlamıyorum
Oda olabilir bak kendine yerde edebilir kadın
Hasta aq
Beni çok sevdiği için mi acaba
Saçmalık
Beğenmiş işte seni kaynana bulmuşsun
Ama oğlu daha lisede
Sen hazır mısın
Ben bile bu yaşta hazır hissetmiyorum ama o oğluna düşünüyor beni oğlu daha lisede
Yaş kaç senin
22
Daha küçüksün
Oğlu daha da küçük
Demek ki oğlanın annesi beğenmiş seni
Patavatsızdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?