24 yaşındaki oğlunu ısrarla evlendirmeye çalışan annenin amacı?

Benden 2 yaş küçük bu çocuk. Ben yeni atandığım yerde bi akrabam vasıtasıyla tanıştım bu aileyle. Yaşlarınız uygun, bi görüşün belki anlaşırsınız dediler. İlk başta istemedim. Aile en başından bana aşırı ısrarcı davrandı. Böyle aşırı ilgilenmeler, kızım burada yalnız hissetme kendini biz yanındayız her istediğinde gel git demeler falan. Kendi kızları gibi sahiplendiler bi anda. Zengin de bi aile, ben memur çocuğuyum bana göre baya zenginler yani. Sonra çocukla birkaç tesadüfi karşılaşmadan sonra görüşmeye başladık. Aradan birkaç ay geçti. Seni ne zaman istemeye gelelim demeye başladılar. Çocuk da çok istekli bu arada. Bi an önce evlenelim diyor. Ailesinin de ısrarı ve baskısıyla biz bi sene bile olmadan söz kestik. Ama hiç istemiyodum. Birkaç kere bu yüzden tartıştık hatta. Sözü ertelemek istedim diye benden ayrılmak bile istedi. İlk ciddi ilişkimdi ve kaybetmeyi göze alamadım onu. Her neyse sözü kestik, bu sefer düğün ne zaman soruları başladı. Artık sabrım kalmadı benimde, ailesiyle mesafe koymak istedim arama. Sonra beyefendi sen beni daha ne kadar bekleteceksin demeye başladı. Sonunda ayrıldık ve ayrıldığımızda daha 1 senemiz bile dolmamıştı. Çocukta ve ailedeki bu aceleyi asla aklım mantığım almıyor. Yakışıklı da bi çocuk, hem yakışıklı hem zengin. Aile dindar falan da değil bu arada, dinle alakaları yok. Neydi bu acelenin sebebi? Daha önce 3 çocuk evlendirmisler yani görecekleri İlk düğün de değildi oysaki...

24 yaşındaki oğlunu ısrarla evlendirmeye çalışan annenin amacı?