Bir erkek bir kızı sevdiğin de. evlenince neden eşinden çocuk ister?
Benim sevdiğim erkek İstanbul da yaşıyor, benimle evlenmek istiyor benden çocuk istiyor. Bir erkek neden çocuk sahibi olmayı çok ister?
Bir erkek bir kızı sevdiğin de. evlenince neden eşinden çocuk ister?
Benim sevdiğim erkek İstanbul da yaşıyor, benimle evlenmek istiyor benden çocuk istiyor. Bir erkek neden çocuk sahibi olmayı çok ister?
Eşimden bir parça olsun sevgimizin parçası olsun diye
sevdiği içindir
Cevap
2Cevap
Baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlamak istiyor olabilir...
Saçma bi soru çocuk sevilmez mi gerçrkten nesil bu kadar mı geriledi 🙄🤔🤔🤔
Çocukları, kalabalık aileyi seviyordur
Baban seni neden istedyse oda o yüzden
Ne saçmalıyosun sen
Ne diyorsun sen?
Seni daha önceden de tanıyorum sen yıllardır 18 yaşında mısın?
Yıllar boyunca 18 yaşında değilim. kimliğim doğru değil. Aslında 2004 ya da 2005 yılında doğdum
Senin instagramını da vermiştin sen 20'lerinde varsın ayrıca kimliğinde Ağustos 90'lılarda doğmuşsun neden bu kadar yaşına takıntılısın
Aslında 7 Mart da doğdum. Burcum Balık. Kimliğim yanlış yazılmış
Ne kadar boş bir insansın. Bir hata yapılmış belli ki.
Başka insanlara olan sinirini bu kızdan çıkarmaya hakkın yok, isterse 40 yaşındayım der isterse 25. Başkalarının derdi seni mi gerdi
Onu bilmem ama 18 yaşında değilsin yaşınla barışık ol her yaş güzeldir
Bazı insanlar yaşından büyük gösteriyor canım kardeşim ❤️❤️🌷mesela Rusya'da 12 yaşındaki kız 27 yaşında gösteriyor ama aslında 11-12 yaşında. Çünkü bazı insanlar yaşından daha olgun daha büyük gösterir. Sormayı unuttum kardeşim sen nerelisin nerede yaşıyorsun? Ben Mersin'de yaşıyorum insanların çoğu 16 yaşında gösterdiğimi söylüyor bazıları 19 ya da 20 diyor bir kısmı 21 ya da 22-23 falan diyor. Bazıları 24 diyor.. ama aslında o yaşta değilim.
Bazı insanlar yaşından büyük gösteriyor kardeşim. Rusya'ya git orada ki kızlara kaç yaşındasın de 11 yaşındayım der sen onu 27 yaşında zannedersin. Kimliğine bakınca 11 yaşında olduğunu anlarsın.. benim kimliğim sahte ve yanlış yazılmış. Ben 7 Mart da doğdum. 24 yaşında değilim. 18 yaşındayım
@DaRealBribery çünkü bazı insanlar yaşından büyük gösteriyor kardeşim. Rusya'ya gitsen oradaki kızlara kaç yaşındasın de 12 yaşındayım der ama 27 yaşında gösteriyor olgun gösteriyor.. çünkü bazı insanlar olgun olabiliyor yaş olarak. Bende olgun gösteriyorum ama o yaşta değilim
Evet öyle mesela bazı insanlar yaşımdan küçük göründüğümü söylüyor bazıları da büyük göründüğümü söylüyor..
Kişiden kişiye değişir tabi
@DaRealBribery sana katılıyorum. Mesela lisede ki bir genç kız 15 yaşında. ama çok olgun ve büyük gösteriyor yaş olarak. 27 yaşında gösteriyor ama kız 14 ya da 15 yaşında. çünkü bazı insanlar yaş olarak büyük gösteriyor. Genellikle uzun boylu insanlar yaşından büyük gösteriyor. Ben de uzun boylu birisiyim o yüzden belkide.. boyum 167 cm. 18 yaşındayım.
@DaRealBribery benden yaşça büyük erkek kardeşim var o 24 yaşında ben nasıl 24 yaşında olayım o benden yaşça büyük ben ondan sonra dünyaya geldim. abim 24 yaşında. Ben 6 yıl sonra dünyaya geldim
Bence de 6 yıl sonra dünyaya gelmissin
@DaRealBribery benim abim şu an 24 yaşında. Abim Ağustos 1998 de dünyaya geldi. Ben ondan 6 yıl sonra dünyaya geldim. o 8 yaşındayken ben bebektim 1 yaşında çok küçük çocuktum. Benim lisede göğüslerim yoktu bu sene göğüslerim çıktı.
@DaRealBribery Eylül 2006 tarihinde abim 8 yaşındayken ben 1 yaşında bebektim. Abimin doğum tarihi 20 Ağustos 1998 . abim benden yaşça büyük. Benim abim 24 yaşında.. ben 18 yaşındayım
@DaRealBribery Eylül 2006 tarihinde ben bebektim 1 yaşındaydım. Abim 8 yaşındaydı. Benim abim şu anda 24 yaşında. Ağustos da 25 olacak. Bende seneye 19 yaşında olacağım. Şu an 18 yaşındayım
Göğüslerin yeni çıktıysa ergenliğe geç girdin o zaman, benimki 11 yaşındayken çıkmıştı
18 yaşında isen seninle yaşıtız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar