Düzgün kız arıyoruz diyorlar ama hep garip kişilerle birliktelik kuruyorlar. Bir de öyle kızların kalmadığından yakınırlar. Oysa etrafta bir sürü ahlaklı, donanımlı kişi var.
1 ay
Düzgün kız arıyoruz diyorlar ama hep garip kişilerle birliktelik kuruyorlar. Bir de öyle kızların kalmadığından yakınırlar. Oysa etrafta bir sürü ahlaklı, donanımlı kişi var.
Cevap
15Cevap
Erkeğin sıkıntısı hep vardı ki.
Yok zannedilmesi saçma olur.
Fakat bunu bu zamana kadar kabul edilmemiş olması mucize.
Sıkıntılı olmayan adam olan.
İlşki ve doğru insanı bulma insan kaynakları olsa da iş kolaylaşsa keşke
Nite? İnsanlara akıl boşuna mı verilmiş? Doğruyu yanlışı da biz ayırt edelim bir zahmet. Zaten insanoğlu hep bu benim yerime başkaları yapsın aman ben uğraşmayayım dediği için bu halde. Azıcık emek gösterilmiyor ki.
Niye*
düzgün erkek arıyoruz deyip nerde sapık it kopuk var onlara aşık olan sizsiniz biz değiliz. e tabi ya parası vardır ya tipi başka aşık oldugunuz bir şey yok :D
Kendim için söylüyorum, hiçbir zaman öyle bir arayışta olmadım. Hayat bu kadar boş yaşamaya uygun bir yer değil çünkü. Hemcinslerimin çoğu, belli duyguları vaktinden evvel yaşamaya bailadıkar için şu an savruluyor. Allah'a şükür aklmı kullanabiliyorum, boşuna verilmemiş. Size de (erkeklere) tavsiyem.
Başladıkları*
Biz normal kızlara baktıkta onların tek baktığı cebimiz oldu tipimiz oldu. Siz erkeğin kalbine hiçbir zaman bakmadınız
Sizin yolunuz nasıl insanlarla denk düştü bilemem. Ben sadece kendimi biliyorum. Ve azıcık aklı olan biri de bunların geçici şeyler olduğunu bilir. Evet, maddiyat hayatı sürdürmek için gerekli, insan karşısındaki kişide belli özellikler olsun ister. Ama bunları isterken çıtayı yükseklere çıkarmamalı. Bu dünyada kimse mükemmel değil ki karşısındakinden de bunu isteyebilsin. Allah yardımcınız olsun, iyilerle karşılaştırsın, ne diyeyim.
Biz asalak çalışmayan asgari çalışan erkek bulun demeyiz ama kızlarımız maşallah fabrikatör doktor mühendis arıyor ya kendisi? Evde popo büyütmüş. Yaşım yazıyor ne kızlarla karşılaştım hepsi tanışmadan düzgün erkek isterim diyenlerdi. Sonra kredi kartı demeye başladılar. Hangi kıza sorsan dediğini der. Paraya bakmayan da Brad Pitt arıyor
Ahlaklı olanı çok istiyorum ama en ahlaklısı bile problemli
Valla hayatta hiç ilişkim olmadj sırf bu yüzden doğru kişiyi beklemekten kuruyup gidicem resmen
Var var o yakınanlar arayış içinde oldukları için öyle düzenliyle işleri yok
Ben düzgün kız aramıyorum hic kız aramıyorum denk gelirse konuşurum
Nerede bu kişiler göremiyoruz.
İnsan kendini düzeltmedikçe etrafına da kö olur.
Kör*
Hanımefendi ne alakası var?
Dürüst, güvenilir, sadık bireyiz karşımıza saçma sapan değersiz, narsist, karaktersiz insanlar çıkıyorsa bizim sorunumuz mu? Saçmalamışsınız.
Kadın erkek herkes sıkıntılı
İnsanlar genel sıkıntılı
Kesinlikle katılıyorum
Evet doğru
Nerde var mesela? Sen misin,😀
Benim desem dalga geçeceğiniz için bir şey söylemeyeceğim. Herkes kendi gibi olana denk düşüyor.
Dalga niyetiyle sormadım. Bu saçma siteye üye olduğumdan beri doğru bir kadına denk gelemedim de tepkim o yüzden. Sana değil yani
Burada denk gelmeye çalışmanız bile yanlış zaten. (kendimi tenzih ediyorum :) Arkadaş olarak konuşmaya çalıştığınız biri bile saçma sapan sohbetlere kaymak isteyebiliyor. Ayrıca gerçeklik dururken burada vakit harcamak bile yoruyor insanı. İnsan bağ kurmaya dayalı bir varlıkken sanaldan bunu sağlamak çok sakıncalı ve zor. Tepkinize gelecek olursak, anlıyorum sizi. Sorun değil. Fakat yine de yazarken de olsa üslubunuza dikkat etmeniz yararınıza olur diye düşünüyorum.
Ne iş yapıyorsun?
Öğrenciyim.
Anladım, (samimi cevap verdiğini düşünmesemde) 😀
Hangi konuda? Öğrenci olduğum konusunda ise eğer, sizi inandırma gibi bir çabam yok zaten. Fikirlerimizi söyledik karşılıklı, o kadar.
Böyle imla kurallarına dikkat çekmek seni elit yapmıyor. Ya da böyle zorlama üslup şov gibi duruyor. Özetle pişmen lazım
Buraya özgü bir davranış değil bu. Kendi hayatımda da böyleyim ama size bunu kanıtlamak gibi bir gayem yok. Saygı duyarım, istediğinizi düşünebilirsiniz.
Özgüven düşük sanırım
Sadece yapılan her eleştiriyi hayatıma uygulamıyorum. Sizinki de bunlardan biri. Saygı duyma sebebim Allah'ın yarattığı bir canlı olmanız. Nazarımda daha fazla kıymetiniz yok. Ve eminim ki bu sizin için de böyledir.
Zaten oyleler
Boş insan çok
Yok nerde göster
Kızlar da hep üzüyor
Boş yapma çıplak fotoğraf koyup spor salonundan kız düşürüp kullanıp atıyorsun senin gibi erkekler yüzünden bu dengeler böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu tutumu seni ister istemez kırıyor haklısın 😔 Birçok erkek sözde “düzgün kız” istiyor ama seçim yaparken karakterden çok egoya, heyecana ya da ulaşılmaz olana gidiyor. Sonra da “iyi kız kalmadı” diye şikayet ediyor. Sen değerlerinden ödün verme lütfen ✨ Doğru insan seninle denkleştiğinde zaten yollarınız kesişir 💫💕