Başak erkeklerinin hepsi mi dengesiz? Çocuk psikolojimi bozdu ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başak burcunun triplerinden, anlayışsızlığından, tembelliğinden gona gelir.
Ahaaa ya sabır. Yine genelleme yapmış biri hemde burçla alakalı. Bende başağım evet ama psikoloji bozmak ne alaka benim psikolojimi bozdular hep
Xhakdhwidhwis senin psikolojini bozan kadının burcu neydi
Benim burcumu bir kadın bozmadı bu bir. İkincisi burçlara inanmıyorum asla bu iki ve üçüncüsü gerçekten ama bana kafayı yedirten kadın ise burcu kovaydı
Kova burcuyum ve başak erkekleri cidden en nefret ettiğim en dengesiz burçtur. Psikolojileri aşırı saçma narsist, Mazoşist insanlar
Ahaa bir tane daha genellemeci geldi 😂. Yaa kardeşim bak ben kova burcuna da manyak falan demedim zaten. Kova benim belam oldu özellikle zamanında evet ama bitti gitti işte ve ben zaten o öyle diye diğer insanları niye öyle göreyim mal mıyım? Mesela atıyorum kız veya erkek kardeşin ne var bilmiyorum ama kız olsun. Sen kardeşsin diye kardeşinle tamamen aynı mı olacaksın? Elbette ki hayır. Ki bak bu da senin kardeşin işte. Sen kardeşinle bile aynı değilken nasıl başka insanların da aynı olacağı gibi saçma sapan düşüncelere kapılırsınız anlamıyorum...
Ya sen önce bi burçlar hakkında bilgi edinde sonra örnek versene. Çok iyi dalasım var sana laf yaptıkça. Ama genelleme yapmıyorum burada burçlardan bahsediyosak burç genelinde konuşulur. Her insan aynı olmuyor. Burçlar enerji yansıtıyor. Mesela verdikleri kararlar aynı olabiliyor. Meslekleri aynı olabiliyor. Kardeşle vs ne alaka ya
Astroloji denen şeye inanmıyorum, bu kadar netim. Dal tamam dall aynen. E genelleme işte basbaya burç olarak bakınca. "Kova burcuyum ve başak erkekleri cidden en nefret ettiğim en dengesiz burçtur" diyen ben değildim ki devamı da var okursun ama kısaca yazdım. Burçlar bana göre tamamen boş ve gereksiz şeyler o kadar da netim. Kardeşler basbaya çooook alaka ama sen alakayı anlamadın değil de kurmak istemedin. Bilim insanları bile ne kadarı diyor burçlara inanan insanlar daha narsist daha az zeki diye ama sen bilirsin tabii...
Boş yapma ya. Burçlara inanmıyorsan burada ne işin var. Genelleme demen tamamen saçmalık zaten. 12 burç var bu 12 tür farklı karakterde insan olma olasılığını göstermek için. Enerjisel bişey bu. Mesela kısa boylular yaramazdır, kilolular tembeldir, gibi genelleme
Başak burcusun işte tartiştıkça sinirini bozar insanın.
Burada ne mi işim var 😂? Bende bir başak erkeği olarak soran kişinin sorusuna cevap verdim açıkçası ama inanıyor muyum dersen hayır. Ne yani ben atıyorum Haziran ayında doğsam farklı mı olacaktım? Ya erken veya geç doğduysam? O zaman benim burç haritası şaşmış olurdu herhalde😂. İşte zaten bak kısa boylular yaramazdır veya kilolu lar tembeldir gibi genellemeler de berbat yani öyle bir şey olamaz. Mesela kilosu olup da zeki de olan ne kadar insan var. Senin anlamadığın noktalardan biri de şu ki genelleme denen şey her türlü saçma ne olursa olsun. Bende genelleme yapan insanlardan pek haz almam ama mesela ama naparsın sadece genelleme yaptın diye de sana düşman olacam diye bir şey yok. Ben sana bilim diyorum bak ki sen bana ne diyorsun işte. Sana basbaya burçlara inananlar daha az zeki diyorum ama sen bilirsin. Ayrıca ben sinir bozmam sadece gerçekleri söylerim 🙂.
Kilolu olup zeki olmak tembel olmakla farklı şeyler. Bilim desen alasını yaparım ben bilgisayar mühendislik öğrencisi olarak bilime benim kadar inananamzsın. Inanmiyosan inanma kardeşm sana diretmiyoruz. Ama inananlarada karişma istediğim gibi genelleme yaparım. Sen zekiler, burca inananlar diye genelleme yaparken iyi demi. Sende sığ görüşlü birisin. Bu katı hayatında başarılar
Dediklerin sadece senin inandığın gerçekler. Bu dünya tek bir beyinle yönetilmiyor
Hahaha bence sen sadece komiksin 😂. Benim dediğimi hem çürütemiyorsun hemde kendince haklı olduğunu kafaya koymuşsun. Ayrıca hehhhh şimdi de işe bölüm soktu ama bu dediğine üzüldüm. Maalesef ki yakın bölümlerdeyiz madem onu diyeceksen. Ayrıca okumuş iki kelimeyi bir araya getiremeyen sürüyle insan gördüm madem öyle diyeceksen ama okumamış neler neler bilen kişiler de gördüm. Ben mi yapmışım o genellemeyi? Bilim adamları diyorum sen daha ne diyorsun ohooo. Genelleme yapamazsın işte bak asıl sığ düşünce bu ki bunu da sığ düşünceli olduğun için anlayamazsın ve belki bu dediğimi de anlamayacaksın ama neysee😂. Ayrıca sağol yaa bu başarıya ihtiyacım vardı işte teşekkür ederim 🙏🏻
Bu dünya bilime inanan, her türlü düşünce ve görüşe açık, sığ düşünceli olmayan kişilerle yönetiliyor ve ülkemiz adına da böyle olmayan kişilerle iyi yerlere gelebiliriz
Zavallı şey ya. Tutturdu bilim adamları bilim adamları. Bizde biliyoruz o bilim adamlarını. Seninde keşke kendine ait bi lafın olsa. Neyse şu son yazından sonra zaten işe yaramaz ineğin teki olduğun anlaşıldı. "Zaten başak burcu erkekleri hep böyledir". Bye
Ehehehe işte bilmiyorsun ki 😂bilsen ohooo. Ne kadar kendi fikrim de var ama görene... En son genelleme yapmış yine bu konuşma zaten sabaha kadar sürse bile biz zaten senle ortak bir fikre varamayız senin yüzünden napalım... Byy bir daha görüşmemek üzere
Asil kadiar dengesiz. 4 hafta 4 mevsim gibi degisiksiniz
Başagım ve dediğinin istemesemde kabullenıyorum aşm ıslerınde dengesızız
Piskoloji bozmak bizim işimiz 😂😂😂
Bir başak kadını olarak odunuz bence
Oz elestirimi
Ya sinirimi bozdu çocuk. Kendisi bana yazıyor iki gün sonra "unutursun ya iki gün sonra hatırlamazsin bile " diye teselli ediyor. İlk adımı atan bendim iliskide ama nereye kadar böyle gider ki? Sürekli platonikmisim gibi davranıp duruyor sanki onu zorla tutuyorum
Eklesene
@ucankazmorton evet öz eleştiri
Benden sana tavsiye; kendine değer veriyorsan; sağlığını korumak istiyorsan ondan vazgeç. Biz başaklara yüz verildiğinde böyle olabiliyoruz
Tesekkurler
Tanisma varmiydi konusuyomuydunuz
Erkekleri demeyelim ; GENELİ👍
Koç daha iyi olur azgındır
Kendim de koçum gsiahsiwja
Bende öyleyim evet
eline sağlık