Ama ben ona karşı şu an bir şey hissetmiyorum, yeni tanıştık, maddi durumu çok çok iyi, rahat bir yaşam sağlıyor bana, ne yapmalıyım?
1 ay
bir şey hissedemiyorsan bir şey yaşayamazsın, yaşam vaad ve koşullar ne kadar iyi olursa olsun yatağa girdiğinde istemsiz olacaksan çok tartışma yaratılır bu konularda gereksiz bence
Kalbinin sesini duymadan evlilik kararı vermek seni yıllarca mutsuz edebilir 💔 Para huzur sağlar ama sevgi ve saygı yoksa içten içe tükenirsin. Onu daha yakından tanımak istiyorsan acele etme yavaş ilerle 🌿 Zamanla duygun oluşmazsa net ve dürüstçe reddetmen en sağlıklısı olur 💬✨
Cevap
7Cevap
Şu an birçok kızın istediği alternatif senin ellerinde he😂
Ama onu sevmiyorum araba alacak kadar seviyor beni
Dedim ya şu an birçok kızın istediği alternatif ama sen o alternatif için de değilsin
Nasıl içinde değilim
E değilsin işte bulmuşsun zengin bir bebe sen hala ona karşı bir şey hissetmiyorum modundasın adam senin için araba alacak kadar Cömert.. hoşlanacağın bir çocuk bulacaksın da sana araba alacak he, giymeye g*tünde donu olmayacak belkii ama sen bu imkanı veren birini bulmuşsun elinin altında neyi düşünüyorsun acaba
Çocuk biraz kekeme konuşuyor bu kafamı karıştırdı
Fakirlik kokusu daha mı iyi kekeme olsa ne olmasa nee
Tabi fakirlik iyi değil
Beni bu fakirlikten kurtaracak kadını bulsam kör topal demem lan😂
😂😂
Gülme kızım aklını başına al.
Parası olup da mutsuz olan o kadar çok insan var ki nereye harcayacağını bilemiyor fakir olup da parası olmayan o kadar insan var ki bir yolunu bulup da ona sahip olmak isteyen güruh var Sen takılmışsın erkeğin kekemeliğine veya tipine O yüzden senin yerinde olmak isteyen birçok kız var
Bak kızın biri bir soru açtı kekemeymiş istiyorsan şu anki kekeme olan arkadaşı bu kıza yap
Yarın çocuklarla yüzyüze görüşeceğim ve son kararımı vereceğim
Bence aklını başına al
İlgin ve alakan için teşekkür ederim
Yardım edebildiysek aklını çelebildiysek ne mutlu bize bir fakiri de zenginleştirmiş oluruz😂
Dahi fikirlerin için çok teşekkür ederim dikkate alacağım
Açıkçası senden hiç umudum yok sanki baltalayacakmışsın gibi geliyor😂
Neden baltalıyım ki neden umudun yok
Çünkü çok düşünüyorsun kararsızsın
Çünkü çocuğu daha tanımıyorum yeni tanımaya başladım ve gerçekten niyeti çok ciddiye ailemle tanışmak istiyor evlenmek istiyor araba almak istiyor ya ne istesem yapar yani o derecede istiyor beni ama daha tam tanımadığım için kararsızım
Acaba ne buldu da sende önüne dünyayı serecek kadar Cömert😂
Beni çok beğenmiş
Yapma ya olamaz inanamıyorum Ben şu an şoktayım😂 beğenmiş haaa
Evet beğenmiş mesela ehliyetim yok benim ehliyet alalım diyor sonra sana araba alayım diyor evleri varmış kendi iş yeri var yani maddi durumu çok iyi ama bir yandan da pişman olurum diye korkuyorum çünkü ona karşı bir şey hissetmiyorum şu an acaba zamanla hisseder miyim diye düşünüyorum
Sabahtan beri söylüyorum maddi durumu iyiyse ve senin ayaklarına dünyayı serecek bir gücü var ise Kendini kurtarmaya bak arkadaş Hiçmi kitap okumazsınız yaaa Ne meraklısınız Sefiller gibi hikaye Kahramanı olmaya😂
Insanlar artık masa başında iş Arar belediyenin çöpçüsü olmaya razı özel sektörden kurtulayım devlete kapak atayım diye Bin takla atar Sen bulmuşsun Zengin bebeyi hala yok tipi beğenmedim yok kekeme
Belki zamanla severim önce vakit geçirmek gerekiyor bence belki de o benimle olmak istemeyecek sonradan
Söyledim ya beni bu hayattan kurtaracak kadını bulsam kör topal bakmam la sevecek illaki bir şey bulurum Yeter ki çekip kurtarsın beni😂 fakir kalıp sefilleri oynayacağıma Don Kişot olmayı tercih ederim😂
Bi torbacı bul, sonra köprü altında çalışır ona bakarsın, siz oylesini seversiniz
Sevmiyorsan evlenme. Senin gibi kaç kişiye kim bilir evlenelim demiştir. Köle gibi olursun
Bütün erkekler aynı, o yüzden en zengin olanı seç ve şans ver
boş ver sal gitsin mutlu olmucan birinle ne kadar yaşa bilirki insan
Çirkin mi kız niye etkilenmedin
Çok yakışıklı değil normal yani
Evet ve biraz kekeme konuşuyor
Cinsellik önemli ya. İçine sinmiyorsa boş ver. Tamam maddiyatta önemlide o insanla bir ömür geçirmeyi istemen lazım onunla kendini bir evde düşün ve onunla senelerce yaşayabilir misin? Bazen kötü şeyler olacak. Her şeyine katlanacaksın kokması, horlaması vs. vs sevmediğinde katlanılmaz olabiliyor sevince bunlar zor gelmiyor her şeyde para değil
Belki zamanla severim diye düşündüm çünkü çok yeni başladık konuşmaya
Hissedogone de zaman la hissetmiyecen bence evlen
Evlen
Sence ergenmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?