Tokat'ta girdiği büfede yaptığı uluslararası yardım işaretiyle yardım isteyen kadın, büfe çalışanı işareti anlamayınca 2 saat sonra öldürülmüş...
Bilmiyorsan öğren, belki bir insanın hayatının kurtulmasına vesile olabilirsin.

Tokat'ta girdiği büfede yaptığı uluslararası yardım işaretiyle yardım isteyen kadın, büfe çalışanı işareti anlamayınca 2 saat sonra öldürülmüş...
Bilmiyorsan öğren, belki bir insanın hayatının kurtulmasına vesile olabilirsin.
Elbetteki biliyorum hatta bununla ilgili bende içerik hazırladım
Kadınlar İçin Hayati Sessiz Yardım İşareti: Ne Anlama Geliyor, Nasıl Yapılır? Kadınlar İçin Hayati Sessiz Yardım İşareti: Ne Anlama Geliyor, Nasıl Yapılır? ↗
Eline sağlık
Teşekkürler seninde
Sosyal medya yüzünden inanması da zor artık çünkü o kadar video çıktı ki bunla alakalı ve içerik sanıyorsun ama yine de yardım ederdim ben
Aynen her şeyin bkunu çıkarıyorlar mlsf. Aferim
🥸...
Evet anlarım görsem direkt konuşur polisi ararım
Olaysin bacisu
Bu olayı okurken içim sıkıştı 💔 Böyle bir işareti yapan birini görürsem kesinlikle anlarım ve asla görmezden gelmem 🙏 El işaretini öğrenmek çok önemli çünkü o an konuşamıyor olabilir. Çevrede kimse yoksa polisi aramak ve durumu sakin şekilde anlatmak hayat kurtarabilir 🚨 Lütfen herkes bu işareti öğrensin 💪🧡
Cevap
4Cevap
Anlarım evet merak edip bakmıştım
Kadını öldüren adam yerine, o işareti bilmeyen adam yargılanır içeri atılır. Burası Türkiye. Sorunun temeli çözülmez, üstü örtülür.
Çok haklisin
Evet anlarım
anlamam
Anlarım
Anlarım.
Tabikii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?