AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu önerge meclise verildi ve akp MHP oylarıyla reddedildi
Meclis reddediyor yasalar değil bütün halk ayaklanırsa her türlü olabilecektir bir şey hayal gibi gelmesin size sadece halkımız korkuyor
Tek başına yapılacak bişey değil bu örgütlenmek lazım bunada izin vermez ler herkesin hayatı kararır
Bahsettiğim şeyde örgütlenmek belli bir kısım sadece örgütlenirse evet hayatları kararır ve bastırılır ama bütün halk yürek yiyip ayaklanırsa işler değişir iç savaş gibi ya da askeri yönetim yönetime el koyar kenan evren dönemi gibi demek istediğimi anladın dar..
Aynen anladım da çok zor yan
Zorluğunun farkındayım halkımızda yürek olsaydı yapardı yani ama neyse boş verelim her şeyin zamanı gelir
Ya ben sizin kafanızı.. solcu zihniyet tam darbeci devlet düşmanı zihniyetler
Aynen devlet düşmanıyız kendiniz önerge verirken bile kendi verdiğiniz önergeyi reddeden canım işte
Gezi ve 15 temmuzu unutmayın evellallah askerlerimiz polislerimiz sizin gibi solcu çapulcuları darmaduman eder geçmişte ettiği gibi
La konuyu başka yere çekme hep siz mi haklısnız anlamıyorum adamlar parsel parsel ülkeyi satıyor ülkenin ekonomisini Araplara bırakmış her gidişinde ülkenin farklı biyerini Araplara bırakıyor gelmiş bana burada gezi parkından bahsediyor
Ayaklanma isyan çıkartalım diyonuz bende size geçmişi hatırlattım
Lan boş yapma 15 temmuzda millet ayaklanırken kimse bişey yapmadı herkes kol kolaydı devleti savunuyordu şimdi de millet kendi hakkını savunuyor diye yine aynı devlet engel oluyor hep aynı şey
Bendenizberkay başıma bir şey gelmesin diye konusmayacagim ama anladin darbeyi kimlerin yaptığını
Fetö denen örgütü bile savunuyorsunuz tiyatro diyorsunuz onu geç gezi olayları da hükümeti düşürmek için yapıldı solcular tarafından ne oldu elinize verdi erdoğan hem gezide hem 15 temmuzda
La sen kaç yaşındasın 12 13 birader burada sağ sol tartışmıyoruz sen ne yaşıyon biz milletin hakkını savunuyoruz sen bize ne diyorsun gezi parkından ondan bundan bahsediyorsun yok erdoğan böyle koydu şöyle koydu bu millet olmasa Erdoğan o koltuğunda yoktu
Canım kardeşim fetöyü neden savunalım lafı nereye getiriyorsun malum sebeplerden dolayı tam cevap veremeyeceğim çok saf bir insansın şu koyun zihniyetini bırak ve malum şahısın sizlere neler yaptığını ülkeyi kimlere sattığını bir güzel araştır canım kardeşim 3 gram aklın var benim akli dengelerim ile oynama karşımda geleceğimizi mahvetmiş bir şahısa oy veren bir e. mbsil görünce sinir krizi geçiyorum git 15 Temmuz belgelerini açıp oku kimler tutuklanmış kimler sorguya alinmis sonra bazi malum şahısların 2016'da ve 2023'te birbirleri ile çelişen konusmalarini karsilastir gereksiz yere bütün askerler hapse atıldı olayın farkına varabilecek herkes hapse atıldı 15 Temmuz'un araştırılması yasaklandı sence neden sanıyorsun bu kadar saf olma güzel kardeşim
Saf cahil değilim kemal kılıçdaroğluna oy atanlar zeki mi
Yaren benim şu yorumu silebiliyormusun ya
İlk oyumu reise attım ona oy atan z kuşağı genç çok var
Yav bunu burdan alın
Yemin ediyom ona attım ilk oyumu yaşım 20 21
Ya reis git bir başımdan yavv yorum yapma şimdi dökcem bütün bildiklerimi içeri alıcak lar
Deniz canım kardeşim yaşını yeterince belli ettin zaten bugün çok fazla malum partili ile uğraştım gece gece kafam kaldırmıyor sence artık bu adamın neler yaptığını açıklamaya gerek var mı topraklarımızı katarlilara satmak kendisine oy verdirmek için 15 milyon mülteci sokmak vatandaşlığımızı parayla satmak fabrikalarimizi araplara satmak sözde Müslüman reisiniz İsveç Kur'an'ı yaktı diye onay vermeyecekti ama onay verdi sonra ülkenin kurucusu Atatürk'e ayyaş diyor kendisinin arşivlerinde içerken görüntüleri sözde Müslüman reisiniz kendi halkina hakaret ediyor ter... Diyor köylünün annesine terbiyesizlik yapıyor papaz ile camii açılışı yapıyor dini kullanmak için eline seccade alıyor imar affı yaparak 100k insanın ö. lmne yol açıyor üstüne utanmaz gibi kader diyor ekonominin sorumlusu biziz diyip her yıl enflasyonu utanmaz gibi yalan söyleyerek indireceğiz diyip tek hanelerden 3 hanelere çıkarıyor bu yıl şahlanacağız diyip daha da batıyoruz araba yapıyoruz %90 italyan malı araba dolar 26 Euro 30 utanmaz gibi onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var diyor İngilizce bilmiyor ama çok iyi one minute diyor :D kendisi porsiyonları kısın diyip saraylarda yaşıyor ya laik olacaksın ya Müslüman diyerek ülkenin yasalarına karşı çıkıyor sonra döneklik yapıp laikiz diyor depremde bölgeye 3 günde giden uçak tarikat lideri ö. lnce 1 günde kalkıyor malum partilerle ittifak yapıyor malum kişilerle el tutuşuyor yani sabaha kadar burada sana sayarım canım kardeşim uğraştırma cidden gece gece ağzımın tadını kaçırma sen işine koyun kardeşim ben işime 13 yaşında veletsin aklî dengemi oynatma
Dediğiniz şeylerin bende farkındayım ben kişisel olarak baktım kkde tip yok hitap yeteneği yok liderlik özelliği yok ama bu ozellikler rtede var. Ülkenin sorunları olarak değil de kk ile rtyi karşılaştırarak kullandım oyumu
Damat değil ülkeyi yönetecek adam arıyoruz
Ne damadı yav kk ile karşılaştırınca rte açık ara farkla ondan daha üstün
Berkay bak şimdi Kk'yi çok begendiğimizden istemiyoruz geçiş dönemi gibi düşün biz şimdi malum partiye oy verirsek bunlar daha da güçlenir sonraki seçimde yaş sınırını aşsa bile başka birini aday yapar gene kazanır ve daha kötü hale gideriz ama kk kazanırsa bunların devri biter bir sonraki seçimde daha iyi birini getiririz şimdi anladın mı
Berkay çok uzattın birader
Buna benzer bir yöntem Türkiye geneli yapıldı. Gitmesin diyenlerin oranı %52ydi :(
Ama bence sadece mültecilere özel bir imza toplanırsa gönderilsin oranı daha çok çıkar
Mümkün değil ne yazık ki.. keşke olabilse bu
Aslında yasalara uygun ama iktidarda olanlar buna engel olur
Evet elbette, maalesef
Hangi birini göndereceksin imza ile?
Zorunlu göç
Böyle bir şey sunulmuştu yönetime ama reddedildi. Zor yani
Yönetim kim? Malum parti değil mi yasalara uygun bu dediğim şey sadece halk korkuyor büyük bir dayanışma olursa bütün halk ayaklanırsa iktidar reddetse bile bir şey yapamaz yasalara uygun ve halk istiyor sadece malum parti önünü kestiği için kamu oyuna sunmuyor ve insanlar korkuyor zaten korktuğumuz için bu haldeyiz halk ayaklanmıyor ki insanlar ayakta uyuyor vahim halin farkında değiller herkes ayaklansa zaten indiririz anladın ne yapmak istediğimi
Kimi nereye indireceksin allah aşkına erdoğan güçlü bir adam
HQHSHWHSHWHHWSHAGQGAHQGSSH
Komik değil erdoğanı basite alma
İmkansız
Dar.. ile neden olmasın:D
Adamlar oy veriyor o yüzden tayyip göndermez. şu an onlar olmasa seçilemezdi mesela