AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doları 200 lira yapmalı, burada geçinemediklerini gördükçe kendi rızalarıyla giderler
E biz ne yapicagiz ozaman
Ciddi birseyden bahsediyorum imza felan toplayamiyormuy7z
İmza toplasan n'olacak? Hukukta yeri olmayan bir şey için imza toplandığını gördün mü daha önce? Mesela Ahmet'i öldürmek suç olmaktan çıksın gibi bir şeye 5 milyon imza toplayınca onu öldürebiliyor musun?
Bunlar sığınmacı, zorla gönderemezsin, tüm dünya ayağa kalkar, yüzü astarını geçer
Herhangi bir 5 daimi üyeden birini mesela rusya olabilir , veto etme hakkını kullanabiliruz
Rusya işgale başladıktan sonra birleşmiş milletler tarafından kınanma muhabbetini veto etti de n'oldu, yaptırımdan kurtulabildi mi
E bokunu cikardi ama
Ayrica bizim avrupa birligine yollamakla tehdit etmek gibi bir kozumuz var
Başlarlar hemen insan hakları demeye, zira Türkiye zorla göndermeye kalksa Avrupa kapılarına yığılacak Suriyeliler. Avrupa buna müsaade etmez, tarihin gördüğü en büyük ambargo uygulanır
Ayrica yaptirim olsa bile bu rusyaya olanla bir olmayacaktir ve ekonomi illaki düzelir ama mülteci sorunu hdp sorunu vb sorunlar iç savaş tehlikesi yaratiyor
Ekonomi bugünkü haliyle ülkeyi iç savaşın eşiğine getirmişken, tüm dünyanın üstüne çullandığı durumdaki ülkede mültecileri bırak, Türkler birbirleriyle savaşmaya başlar. Market soyarlar, araba yağmalarlar
Serbest ekonomiyi kaldirirz ozaman bizde , ve ayrica turizmi de mülteciler batirdi bizim en buyuk gelir kapimiz turizm olmasina ragmen
10 yıldır totalde verdikleri zarar maksimum 15 20 milyar dolar. 20 milyar dolardan kaçarken, durduk yere gôtümüze niye 2 trilyon dolarlık zarar sokalım? Rasyonel değil, bırak kalsınlar
Ya sadece onlara yaptigimiz harcama 100 milyar dolari buldu neyden bahsediyorsun sen
Erdoğan kendi agziyla dedi 90 milyar dolar civari felan diye
Bugün görmüyormusun fransanin halini, 1 milyonu bile fransada ne olaylar cikartti ki bizde bunun 13 kati var eğer bizde de fransadaki gibi olaylar cikarsa zaten yaptirim kacinilmaz olur
Muhtemelen o Suriyede şu an yapılan pirket evlerin ve terör operasyonlarının total maliyetidir. 20 milyar dolar doğrudan Suriye vatandaşlarının devlete verdiği zarar var, diğerleri teferruat.
Öte yandan Fransa 100 yıl önce sömürdüğü zencilerin çocukları ve torunları bugün iç savaş çıkardılar, Türkiye'nin Suriyelileri sömürüyor gibi bir durumu yok, bilakis onlar bizi sömürüyor
Bunlar osmanliyida isyan ederek yikilmasina sebeb olmadimi , oysa sömürdümüz felan yoktu
Osmanlı'ya isyan eden tek millet Araplar ya da Suriyeliler değildi ki, Osmanlı parçalandıktan sonra 50 küsür ülke doğdu. Osmanlı ülkeleri valiyle yönetiyordu, bugün bizi de valiyle yönetseler sadece haraç alıp devam etseler biz de isyan ederdik. Bak Avustralya'ya, Yeni Zellanda'ya hala İngiltere ülkesi hepsi
Onlar koloni çünkü
Biz aptal olduğumuz icin hiç koloni kurmadik
Ayrica peki bunlarin hatay ve kilis gibi yerlerde çoğunluk olup referandum veya bağımsızlık isterlerse ne yapicaksin ki zaten çoğunluk oldular
Amerika birleşik devletleri de İngiliz kolonisi. Fakat ne hikmetse referandum yapılır da İngiliz Amerikası kurulur diye bir kaygı hiç duymadım
Kafan güzelmi ne alaka şimdi napalım doğuyu suriyelileremi verelim
Ayrica amerika her ne kadar ingiliz kolonisi olsada ingilizlerden daha çok alman veya irlanda izlanda gibi ülkelerden göçmenler vardir tamami ingiliz değil sadece ingilizce konusuyorlar ki zaten amerika ingilterede 15 kat daha zengin ve güçlü bir ülke bağlanmak istemez.
Çok saçma konuşuyorsun
Onlar İngilizlere mi verdiler? Bunlar gereksiz korkular, Kürtler bile bu ülkede ülke kuramadılar gôtü boklu Araplar mı kuracaklar? Tamamen hayal ürünü, faşistlerin uydurması
Amerika ile orta doğuyu kiyaslaştieiyorsun
Faşistlik ile alakası yok kardeşim , ha keza faşist olsam kime ne ki bundan benim ülkem benim ulusumundur
Kürtleri tehlike olarak görmüyorum ama pkk nin siyasi uzantisi olan ayriliçki hdp ve ysp gibi parti ve ardillari türkiye icin ap açık bir beka sorunudur
İngiltere ile kiyaslama veya amerika ile onlar zengin ülkeler
Kürtler 40 senedir uğraşıyor, ülkede darbeler varken, ekonomik sıkıntılar varken dahi her yerde bomba patlatıp şanslarını denediler, başarabildiler mi? Üstelik Kürtler sonradan dahil olmadılar, Selçukludan beri varlar, onlara ülke kurdurtmayan toplum Araplara mı kurdurtsun?
Ayrica onlari dışarıdan ve içeriden düşmanları çok yok hatta hiç yok ama bizim var
Kürtler ülke kurabilir benim için sıkıntı yok ama benim vatanımda kurmak isterlerse bana müdafa hakkı doğar
Ve ayrica illa savaşa gerek yok bir ülkede bir azinlik azinliktan çoğunluğa gecerse zaten ülke işgal edilmiş olur
Amerika koloni olduğunda güçlü müydü? Sonraları güç kazanıp İngilizlerden bağımsızlık kazandılar. Üstelik Amerika tek bir ulustan oluşmuyor, bugün oradaki Türkleri dahi toplasan silahlı örgüt kurup isyan çıkartabilirler. Keza Çinliler de öyle Japonlar da. Onların korkusu olmayan, bizim gibi 40 senedir bir fiil terörle uğraşan ülkenin mi korkusu olacak? Komik
Türklerin 1 nokta bilmem ne iken suriyelilerin dogum oranı 5 i geçik
Amerika ile alakalı cümlende ne dedigini anlamadim daha düzgünce yaz lütfen
Eğer amerikanin bizden korkma gibi bir durumu kastediyorsan böyle bir durumun oldugunu ben zaten iddia etmedim
Söylemişmiydim bilmiyorum ama çok cahilsin
İyi hoş birine benziyorsun ama birdaha birileriyle münakaşaya girecekken bilgi seviyeni ölcüp yap tamammi
Hem orada entegre olma durumu var burada cok az bak yok demiyorum az
Zafer turizm
Bence mhp ye sinan oğan , chp ye muharrem ince veya mansur başkan , iç işleri bakanliğinida ümit başkan oturmali
Ben nereye oturayım
Kucağıma
Tövbe tövbe
😤
tamam 😄
Bak akşam akşam yapma şunu bana
Hmm sabah da olur
Yoldan çıkarıcaksın
(; instagramin var mı
Surilyeliyim ama
Ne güzel işte hiç gitmezsin
Sen yaz Instagram